Beauty

Leuk om te geven Rituals geschenkpakket voor vrouwen

1 november 2023
Rituals pakket, Rituals cadeaus voor vrouwen

Ben jij op zoek naar een mooie aanbieding van een Rituals pakket voor vrouwen of wil jij de mooie adventskalender van Rituals bestellen om cadeau te geven aan iemand ? Zoek niet langer en koop dit fijne Rituals geschenkpakket, de mooie Rituals Giftboxen of de mooie Rituals Adventskalender zodat iemand elke dag een leuk Rituals cadeau heeft om te uit te pakken.

 

Aanbieding Rituals pakket voor vrouwen

 

Wij gingen stad en land af op zoek naar de mooiste wellness cadeaus om te geven. Wij genoten van alle fijne wellness cadeaupakketten die er zijn. Het ene geschenkpakket is nog mooier dan het andere wellness cadeaupakket.

 

Één merk springt er elk jaar weer bovenuit. De Rituals cadeaus zijn zo mooi vormgegeven dat het zó leuk is om iets uit te zoeken om cadeau te geven. Mooie producten voor in de badkamer, iemand iets leuks geven om een Home Spa te creëren en cadeaus om mensen kennis te laten maken met de mooie beauty- en wellness rituelen die er overal ter wereld zijn.

 

De Adventskalender van Rituals is natuurlijk hét wellness cadeau voor de feeestdagen! Met dit grote en mooie wellness cadeau geef je iemand niet één cadeau maar eigenlijk 24 kleine cadeautjes. Hoe leuk is dat om aan een iemand te geven die helemaal fan is van Rituals. Je verwent diegene met elke dag een Rituals cadeautje. Wij zouden van top tot teen stralen als wij zo’n cadeau zouden ontvangen.

 

♥ Bekijk hier alle fijne en mooie Rituals cadeaus op Bol.com.
♥ Zie hier het complete Rituals assortiment bij de Bijenkorf.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Rituals cadeaus voor vrouwen

Ohlala de Adventskalender van Rituals

 

Rituals zegt het zo mooi: ‘een soulvolle kijk op de traditie van het aftellen tot de feestdagen, The Ritual of Advent is een prachtige traktatie voor jezelf of een geliefde. Onze adventskalenders zijn gevuld met 24 luxe cadeaus om 24 momenten van vreugde op te wekken, een extra vleugje kerstsfeer te bieden en ons eraan te herinneren dat we wat tijd voor onszelf moeten nemen in deze drukke tijd’. Voor dit jaar zijn er maar liefst 3 soorten Rituals adventskalenders 2023:

 

  1. De Classic Rituals Adventskalender (2D);
  2. De Deluxe Rituals Adventskalender (3D);
  3. De Rituals Adventskalender Premium (3D met full-size producten).

 

Bijzonder! De Rituals Adventskalender 3D en de Rituals Adventskalender Premium worden allebei verlicht met behulp van twee AA-batterijen. Deze batterijen zijn niet inbegrepen bij de prijs en ook niet te koop bij Rituals. Alle drie Rituals adventskalenders zijn gevuld met 24 mooie cadeautjes voor haar. Zo kan je iemand de hele maand december elke dag verrassen. Het verschil tussen de drie Rituals adventskalenders is:

 

  1. De Classic Rituals Adventskalender (2D) bevat essentials voor body & home, limited editions en adventskaarsen;
  2. De Deluxe Rituals Adventskalender (3D) bevat LED-kerstverlichting, limited editions en Private Collection bestsellers;
  3. De Premium Rituals adventskalenders zijn verlicht met lichtjes voor wat seizoensfeer. Genesteld tussen de fonkelende takken hangen prachtige decoraties met Rituals bestverkopende items. De Premium Rituals adventskalender heeft als extra ten opzichte van de 3D adventskalender 8  full-size producten en net zoals de 3D ook LED-kerstverlichting en Private Collection bestsellers.

 

♥ Check hier de Rituals kalender 2D op bol.com.
♥ Bestel hier de luxe Rituals kalender 2D bij de Bijenkorf.
♥ Bestel hier de luxe Rituals kalender 3D bij de Bijenkorf.
♥ Bekijk hier alle fijne en mooie Rituals cadeaus op Bol.com.
♥ Zie hier het complete Rituals assortiment bij de Bijenkorf.

 

 

 

Aanbieding Rituals pakket voor vrouwen

 

Aanbieding Rituals pakket voor vrouwen

 

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding voor een Rituals pakket voor vrouwen? Kijk dan eens rond naar alle Rituals geschenkpakketten die te koop zijn op bol.com. Het gebeurd vaker dat je denkt dat er hele leuke Rituals aanbiedingen zijn.

 

♥ Zie hier het complete Rituals assortiment bij de Bijenkorf;
♥ 
Bekijk hier alle fijne en mooie Rituals cadeaus op Bol.com.

 

Mooie wellness producten in blauwe verpakking

Meer wellness cadeau ideeën

 

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste wellness cadeau ideeën. Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

 

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

 

Rituals cadeaus voor de feestdagen

 

Heb jij al iemand in gedachten om een Rituals pakket als cadeau te geven?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots