Thermen Bad Nieuweschans

Check de acties en geniet met korting bij Thermen Bad Nieuweschans

Wil jij met korting naar Thermen Bad Nieuweschans en genieten van thermaal water? Maak dan nu gebruik van deze Thermen Bad Nieuweschans aanbiedingen en acties. *Thermen Bad Nieuweschans is onderdeel van Quality Wellness Resorts en stond voorheen bekend als Fontana Bad Nieuweschans!

Korting Thermen Fontana Bad Nieuweschans

Even tot rust komen in Groningen? Dan moet je naar Thermen Bad Nieuweschans, op vijf kilometer van de Duitse grens. Thermen Bad Nieuweschans is het enige wellnessresort in Noord-Nederland met natuurlijke warme baden. Dit wellnessresort mag de naam; ‘Bad’ dragen omdat het heilzame water uit eigen bron omhoog gepompt wordt. Wil je meer weten over thermale baden in Nederland, lees dan ook ons uitgebreide artikel daarover;  wat zijn thermale baden?

Leuk om te weten is dat Thermen Bad Nieuweschans begin januari wederom is verkozen tot; ‘Leukste Uitje van Groningen’. De sauna in Noord-Nederland staat ook in de Top 10 beste wellnessresorts in Nederland. Thermen Bad Nieuweschans is 365 dagen per jaar geopend. Je kan de thermale baden ook bezoeken zonder de rest van de wellness faciliteiten, er gelden namelijk aparte toegangsprijzen of combinatieprijzen. Ook voor minder valide gasten is Thermen Bad Nieuweschans in Groningen deels toegankelijk.

In 2019 is Thermen Bad Nieuweschans verkocht en werd het onderdeel van Quality Wellness Resorts, bekend van onder meer Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en het nieuwste wellnessresort van Nederland Thermen Berendonck in Wijchen, nabij Nijmegen. Voorheen was Thermen Bad Nieuweschans bekend onder de naam Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Tip > bekijk onze wellness video van ons bezoek aan Fontana Resort Bad Nieuweschans. 

Thermen Bad Nieuweschans review

Wij hebben Thermen Bad Nieuweschans begin 2019 bezocht toen het nog Fontana Resort Bad Nieuweschans heette. Wij hebben een uitgebreide Thermen Bad Nieuweschans review geschreven die je hier kan teruglezen. Wat ons betreft zijn dit de voordelen van een bezoek aan Thermen Bad Nieuweschans in Groningen.

  • Er is een enorme diversiteit aan wellness faciliteiten;
  • Je kan overnachten in het hotel van Fontana Resort Bad Nieuweschans;
  • Thermen Groningen, één van de 4 thermale wellnessresorts in Nederland;
  • Er is een groot badjassenpark waar je o.a. kan wandelen op het blote voeten pad;
  • Je kan alleen naar de thermale baden of kiezen voor een combi met gebruik van de wellness faciliteiten;
  • Wel of geen Fontana gast? Je kan dineren bij Restaurant Waters of the World die ook in de ‘Lekker 500’ lijst staat.

Zou jij gebruik maken van korting bij Thermen Bad Nieuweschans?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen