Activiteiten in zomer in St. Anton am Arlberg

Beleef deze activiteiten in de zomer in St. Anton am Arlberg

St. Anton am Arlberg in het Arlberggebied is een van de meest sneeuwzekere wintersportbestemmingen. Maar wat kan je aan ontspannen activiteiten in de zomer in St. Anton am Arlberg beleven? Wij zochten het uit!

Ontspannen activiteiten in zomer in St. Anton am Arlberg

Hou je van de natuur, de bergen, wil je actief bezig zijn en genoeg tijd om te ontspannen? Misschien is het Oostenrijkse dorp St. Anton am Arlberg in het Arlberggebied dan jouw zomerse vakantiebestemming in de bergen.

De zomermaanden op de Arlberg staan in het teken van de bergsporten. Natuurliefhebbers vinden er ontelbare routes, van makkelijke wandelingen tot hoogalpiene trektochten. Er is maar liefst 300 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden dat is onderscheiden met het Tiroolse wandelkeurmerk.

Fietsliefhebbers, zowel mountainbikers als e‑bikers, hebben nog meer keuze want er zijn totaal 350 kilometer aan fietsroutes waar je uit kan kiezen. Grote en kleine bergontdekkers trekken naar de avonturenvallei van Verwell met het verhalen pad, naar het lage en hoge touwenparcours en ze bewonderen de hangbrug over de Rosanna rivier.

Avonturiers kunnen gaan raften, kajakken, canyoningtochten maken of gaan paragliden. De via ferrata’s in de omgeving van St. Anton am Arlberg zijn populair en golfers die wel van een uitdaging houden kunnen een balletje slaan in dit bergachtige landschap. De kabelbanen en liften van de Arlberger Bergbahnen brengen je op de Rendl, Gampen, Kapall, Galzig en de 2811 meter hoge Valluga.

Alle activiteiten die je in de zomer kan beleven in St. Anton am Arlberg zijn te ondernemen vanuit het Valluga Hotel dat in het centrum van het dorp ligt. Het hotel dankt haar naam aan de hoogste bergtop in het Arlberggebied, de Valluga. Na een dag in de natuur kan je tot rust komen in de spa met binnen faciliteiten van het kleinschalige Tiroolse charme hotel Velugga.

Goed om te weten is dat als je in de zomermaanden, van juli tot september, in Valluga Hotel in St. Anton am Arlberg verblijft de Sankt Anton Summer Card bij de prijs is inbegrepen. Met de Sankt Anton Summer Card ontvang je tal van voordelen en kortingen, waaronder 1 dag gratis gebruik van de lokale kabelbanen en bussen.

♥ Ontdek hier alvast de spa van het Valluga Hotel.
♥ Bekijk beschikbaarheid van wellness hotel Valluga Hotel in St. Anton am Arlberg.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Activiteiten in zomer in St. Anton am Arlberg

Welke ontspannen activiteiten in de zomer in St. Anton am Arlberg wil jij beleven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen