Romantische vakanties

Alleen voor volwassenen, deze Adults Only Hotels op Aruba

Goed om te weten, alleen voor volwassenen, dit zijn de Adults Only hotels op Aruba. Er is maar één hotel dat er echt uit springt, want daar is Adults Only ook écht alleen voor volwassenen, oftewel het complete hotel is alleen toegankelijk voor 18+.

Tips voor Adults Only Hotels Aruba

Geen gekrijs van kinderen, geen zwembaden vol glijbanen en speelapparaten, geen rondrennende kinderen in het restaurant. Alleen dat is al een wellness moment! Als jij ongestoord van een romantische en ontspannen vakantie wilt genieten op Aruba dan doe je dat wat ons betreft in een van de Adults Only hotels op Aruba.

Er maar één hotel dat wat ons betreft echt een Adults Only hotel op Aruba is, de minimumleeftijd voor hotelgasten is daar namelijk 18+ voor het gehele terrein. Het is het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba.

Daarnaast zijn er andere hotels op Aruba die een specifiek gedeelte tot Adults Only area hebben verklaard. Hierbij kun je denken aan een aparte vleugel voor volwassen of een zwembad dat alleen toegankelijk is voor volwassen personen. Zo heeft het RIU Palace Antillas een speciaal gedeelte ingericht voor volwassenen. Het RIU Palace Antillas en het RIU Palace Aruba is één en hetzelfde hotel op dezelfde locatie. Alleen het RIU Palace Antillas is alleen voor volwassenen. Ook het Renaissance hotel in Oranjestad heeft dat zo ingericht.

Bij het Hyatt op Aruba is er voor volwassenen alleen een Adults Only zwembad. De laatst genoemde hotels zijn dus geen resorts alleen voor volwassenen. Ze hebben allemaal lobby’s, openbare ruimtes en restaurants waar iedereen van elke leeftijd welkom is.

♥ Ontdek ook al deze wellness hotels met spa op Aruba.
♥ Bekijk hier alle Adults Only
reizen van TUI naar Aruba

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Romantische vakantie tips Aruba

Alleen voor 18+’ers, het gehele terrein van Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

Zo fijn, het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba is echt een Adults Only Hotel op Aruba. Je komt hier alleen maar het terrein op als je minimumleeftijd 18 jaar is.

Dit hotel is ook een van de meest romantische hotels in het hele Caribische gebied. Dat betekent dat hier alles erop is ingericht om het stellen, koppels, partnerts, newly weds, you name it naar de zin te maken.

Reserveer je luxe hotelkamer bij Bucuti Aruba;
Check de prijzen voor Bucuti bij Vakantiediscounter;
♥ Bekijk hier onze hotel Bucuti & Tara Beach Resort Aruba review.

Adults Only Hotel Aruba

Bekijk hier de Adults Only reizen van TUI

TUI biedt twee verschillende Adults Only vakanties op Aruba aan. Het ene hotel is het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba en het andere is het RIU Palace Antillas.

Het Bucuti & Tara Beach Resort is wat ons betreft het enige echte Adults Only Hotel op Aruba. Het 4-sterren resort aan Eagle Beach is namelijk voor 100% alleen toegankelijk voor volwassenen. Bij het hotel geldt een minimum leeftijdsgrens van 18 jaar voor het gehele terrein.

Bij het RIU Palace Antillas hotel is er een deel van de kamers alleen voor volwassenen, het is dus geen compleet resort alleen voor volwassenen. Het RIU Palace Antillas en het RIU Palace Aruba zijn hetzelfde hotel bestaande uit twee gedeeltes. Bij de lobby, de restaurants en het zwembad zijn dus ook mensen van onder de 18 jaar welkom.

♥ Bekijk hier alle reizen van TUI naar Aruba.
♥ Ontdek de prijzen en beschikbaarheid bij het RIU Palace Antillas.
♥ Ontdek de prijzen en beschikbaarheid bij Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba.

Romantische vakantie tips Aruba

Boardwalk Boutique Hotel & Appartementen, vanaf 12 jaar

Het Boardwalk Boutique Hotel is een heerlijke plek voor mensen die graag in een leuk gekleurd tropisch huisje / appartement willen verblijven. Bij het Boardwalk Hotel op Aruba nabij Palm Beach verblijf je altijd in een casita en het is één van de wellness hotels met spa op Aruba. En het leuke is, er is geen een casita hetzelfde. De Palapa Lodge heeft een bad met uitzicht, bij de Deluxe Coco Casita stap je onder een buitendouche en een kleine plons kan in de Plunge Pool Casita.

Het Boardwalk Boutique Hotel op Aruba betreft een omheind terrein op nog geen 5 minuten van het strand van Palm Beach. Het hotel en alle casita’s ligt in een prachtige goed onderhouden tropische tuin. Alleen kinderen boven de 12 jaar hier welkom. Verwacht bij het Boardwalk Boutique Hotel geen zwembad met speel faciliteiten voor kinderen.

In het Boardwalk Boutique hotel verblijven voornamelijk koppels, families met oudere kinderen en bijvoorbeeld 2 stellen als vrienden in een appartement. Dit hotel is dus niet echt, wat wij een Adults Only Hotel noemen. Gezien er wel een minimale leeftijdgrens wordt ingesteld hebben wij besloten deze hotel tip op Aruba in dit artikel op te nemen voor jullie ter informatie.

♥ Bekijk de beschikbaarheid bij Boutique Hotel Boardwalk Aruba.

Wellness hotels met spa Aruba


Welk Adults Only Hotel op Aruba heeft jouw voorkeur?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons