Overnachten, Spa & Sauna

Een wellness vakantie in Turkije, alleen voor volwassenen

20 februari 2021
Adults Only Wellness Hotel in Turkije

Adults Only vakanties zijn booming maar een vakantie naar een Adults Only Wellness Hotel in Turkije wordt ook steeds populairder. Een hotel alleen voor volwassenen waar je kan genieten van de rust en jezelf kan verwennen in de wellness faciliteiten zorgt voor een vakantie waar je heerlijk kan ontspannen.

 

Adults Only vakanties, is dat iets voor jou?

 

Veel mensen denken dat Adults Only vakanties iets is voor jonge stellen zonder kinderen die willen genieten van rust. Deels is dat natuurlijk ook zo, maar als jij als ouders eens wilt genieten van een vakantie zonder je eigen kinderen maar ook zonder kinderen van anderen dan is een Adults Only vakantie natuurlijk ook ideaal. Wat ons betreft zijn Adults Only vakanties een uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar rust.

 

Als je op zoek bent naar rust en houdt van wellness dan zijn er ook volop mogelijkheden? De combinatie van die twee is perfect. Je ziet steeds vaker in het reisaanbod vakanties aangeboden worden naar een Adults Only Wellness Hotel. De voordelen van een Adults Only vakantie zijn:

 

  • Alleen maar volwassenen en geen families met kinderen;
  • Afhankelijk van bestemmingen en hotel geen druk entertainment programma;
  • *Let op: Bij sommige hotels wordt over ‘Adults Only’ gesproken in de leeftijd vanaf 14 of 16 jaar. 

 

Adults Only Wellness Hotel in Turkije

 

Adults Only Wellness Hotel in Turkije 

 

Turkije is al jaren een populaire bestemming om de zomervakantie door te brengen. Zowel aan de westkust-, zuidkust als aan de Turkse Riviéra zijn er volop mogelijkheden voor Adults Only vakanties. Als we kijken naar een Adults Only Wellness Hotel in Turkije dan springt het Adults Only concept van TUI SENSIMAR eruit.

 

De hotels die onder dit label vallen wordt voor 93% door koppels geboekt en daarnaast door vrienden groepen. TUI SENSIMAR hotels vind je over de hele wereld waarbij je ervan uit mag gaan dat de hotels op mooie locaties zijn gelegen en luxe comfortabele kamers aanbieden. In Turkije zijn de Adults Only wellness hotels in Belek, Marmaris en Side erg populair.

 

Beide hotels zijn gelegen op mooie locaties, vlak aan zee en met wellness faciliteiten. De onderstaande Adults Only wellness hotels in Turkije zijn te boeken bij diverse reisaanbieders. Ik raad je dus zeker aan om de prijzen te vergelijken.

 

 

 

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je wilt en twijfel je of een Adults Only All Inclusive vakantie in Turkije iets voor je is? Kijk dan eens naar het overzicht van All Inclusive hotels speciaal voor Adults Only. Reken uit of het een goede deal is om te kiezen voor all-in en check goed wat ‘All Inclusive’ precies inhoud in het hotel van je keuze.

 

  1. Turkije Adults Only hotels via Vakantiediscounter.
  2. Een overzicht van alle Adults Only All Inclusive Turkije vakanties bij Corendon.

 

Wellness hotel in Turkije

 

Vakantie naar Turkije, 3 reistips

 

Heb jij een tof Adults Only Wellness Hotel in Turkije gevonden? Super, dan wens ik je een hele fijne reis toe! Afhankelijk van waar je naar toe gaat op vakantie in Turkije check zeker even de onderstaande reistips die ik eerder heb geschreven. Last but not least, vergeet je visum voor Turkije niet online te bestellen.

 

 

Wellness vakantie naar Turkije

 

Visum voor Turkije afgeschaft

 

Sinds maart 2020 hebben Nederlanders geen visum meer nodig om naar Turkije te reizen. Dit geldt voor reizen tot maximaal 90 dagen.

 

Turkije is voornemens om per april 2020 een toeristenbelasting in te voeren voor Nederlanders die naar Turkije reizen. Wanneer dit exact ingaat is op dit moment nog niet bekend, (maart 2020). De toeristenbelasting geldt voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. De toeristenbelasting voor Turkije wordt per persoon per nacht berekent aan de hand van het aantal sterren dat het hotel heeft. Uit een artikel van TravelPro blijken dit de kosten te zijn:

 

  1. Een nacht in een vijfsterrenhotel kost 18 lire (€2,75) per persoon per nacht
  2. Toeristenbelasting voor een viersterrenhotel bedraagt 12 lira (€1,80) per persoon per nacht
  3. Voor een verblijf in een drie sterren hotel betaal je 9 lire (€1,35) per nacht
  4. Heb jij een vakantie geboekt in een een of twee-sterren hotel dan betaal je 6 lira (€0,90) per persoon per nacht.

 

Turkije hoort niet bij de Europese Unie, maar je kan er wel met een identiteitskaart naar toe reizen. Zowel je Nederlandse paspoort als je identiteitskaart moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in Turkije.

 

Ben jij wel eens naar een Adults Only Wellness Hotel in Turkije geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots