Overnachten, Spa & Sauna

Ontdek deze leuke Airbnb’s met wellness faciliteiten

17 November, 2020
Huisje met hottub in Overijssel

Vind jij het leuk om in een Airbnb te overnachten? Kies dan voor een Airbnb met wellness faciliteiten zoals een sauna, hottub of bubbelbad en ontspan in een particulier vakantiehuis.

 

Airbnb met wellness in Nederland

 

Verblijf jij graag in leuke airbnb’s? Verwen jezelf en kies voor een Airbnb met wellness faciliteiten in Nederland. Op de website kan je via de zoekfilters zoeken naar een huisje met een jacuzzi, bubbelbad of hottub. Je vinkt de zoekfilter ‘Jacuzzi’ aan en je wordt verrast met een aanbod van in totaal 195 Airbnb’s in Nederland die een bubbelbad, jacuzzi of hottub hebben.

 

Als wellness liefhebber weet je natuurlijk wat het verschil is maar wil je zeker weten waar je het liefste in baddert ontdek dan hier het verschil tussen een hottub, jacuzzi en een bubbelbad. Wij adviseren je om goed de beschrijving bij de huizen te lezen en en de foto’s te bekijken. De ene keer gaat het om een huisje met een jacuzzi buiten maar hij kan ook binnen staan of overdekt. En bij een bubbelbad kan het gaan om een whirlpool in de tuin of om een bubbebald binnen in de badkamer.

 

*Bekijk hier alle Airbnb’s met wellness faciliteiten.
Onderstaande foto is van een wellness vakantiehuis in Sibrandabuorren, Friesland, Nederland.

 

Airbnb met wellness

Airbnb met hottub in het Vechtdal, Overijssel

Ontspannen in het bos? Reis dan naar het Vechtdal en verblijf in deze sfeervolle vrijstaande boutique bungalow in Rheezerwold. In 2019 is deze locatie compleet verbouwd tot een loft met twee open haarden, een relaxterras, een boskas en ook nog eens een hottub en sauna.

 

Trek binnen je badjas aan en loop naar buiten waar de privésauna en hottub staan. Daarna kan je nog even nagenieten in de boskas voordat je loom in bed kruipt. De sauna en de hottub kan je zelf opstoken. Het wellness pakket kost €50,- per dag en bestaat uit badjassen, saunahanddoeken, hout, olie voor de sauna en 750 liter water om de houtgestookte hottub te vullen. Hou er rekening mee dat bij droogte in het bos de hottub niet gebruikt kan worden.

 


*Bekijk prijzen en beschikbaarheid van Boutique Bungalow 1. Zie header foto.
*Bekijk prijzen en beschikbaarheid van Boutique Bungalow 2. Zie foto hieronder.

 

Airbnb met hottub in het Vechtdal, Overijssel

 

Airbnb met Jacuzzi buiten in Sneek, Friesland

 

Genieten van de gezonde Friese lucht, dat kan in het dorpje Sibrandabuorren in het onderstaande vakantiehuis. Sibrandabuorren ligt vlakbij Sneek en het huis is geschikt voor 6 gasten, er zijn 4 slaapkamers met 4 bedden.

 

*Bekijk beschikbaarheid wellness vakantiehuis in Sibrandabuorren, Friesland, Nederland.

 

Airbnb met wellness

Bijzonder, slapen in een vuurtoren met bubbelbad 

 

Wil jij je partner verrassen met een bijzondere overnachting in Nederland? Kies dan voor een overnachting in de vuurtoren van Harlingen die wordt aangeboden door Marcel & Linda op Airbnb.

 

*Bekijk beschikbaarheid van de vuurtoren in Harlingen.

 

Bijzondere Airbnb met wellness

Tuinkamer met (zoutwater) buitenjacuzzi

 

In het Drentse Ruinen ligt een prachtige boerderij. Geniet van een verblijf in de boutique Tuinkamer waar op het terras een bubbelbad buiten staat. Op deze fijne locatie leggen ze de gasten graag in de watten. Slapen doe je in een groot Queen size boxspringbed en de badkamer heeft een ruime inloopdouche met wastafel en toilet. De badjassen en slippers liggen al voor je klaar dus die hoef je niet mee te nemen.

 

*Bekijk beschikbaarheid van deze fijne wellness Airbnb in Drenthe.

 

Airbnb met jacuzzi buiten in Drenthe

 

Airbnb met Jacuzzi buiten > voor naturisten 

 

Deze mooie witte Airbnb ligt op een naturistisch recreatiepark in Zeewolde. Het park grenst direct aan de rand van het natuurgebied dat het grootste aaneengesloten loofbomenbos van West Europa is.

 

*Bekijk beschikbaarheid van deze Airbnb wellness jacuzzi buiten.

 

Airbnb met Jacuzzi buiten > voor naturisten 

Airbnb met wellness in Gelderland 

 

Ohhhh in Gelderland daar weten ze wat genieten is! Wij hebben nu al drie locaties gespot waar het fijn vertoeven is in een Airbnb met wellness in Gelderland. Welke keuze is jouw favoriet?

 

Bijzondere airbnb met bubbelbad buiten

 

Geniet van alle rust en privacy in deze fijne Airbnb in het Gelderse Galderen! In de enorme tuin van 7000 m2 biedt Lucie een hele fijne plek aan om te genieten van wellness. Zeker in de zomer is het hier goed vertoeven op de zonnebedden maar ook in de herfst en winter kan je hier terecht. Vanaf de oprijlaan loop je zo het bos in. Het allerfijnste is natuurlijk het verwarmde  bubbelbad dat buiten in de tuin staat.

 

*Bekijk beschikbaarheid van deze heerlijke airbnb in Galderen.

 

Bijzondere airbnb met bubbelbad buiten in Gelderland

 

Airbnb cottage in Gelderland met bubbelbad buiten

 

Reis naar Gelderland en verblijf in de Cottage Bed & Bubbels van Anne-Marie en Frank! Vlakbij Apeldoorn hebben zij deze knusse cottage omgetoverd tot wellness Airbnb. Slapen kan in de romantische bedstee en buiten staat er een warm bubbelbad voor je klaar.

 

*Bekijk beschikbaarheid van deze fijne Cottage airbnb in Gelderland.

 

Airbnb cottage in Gelderland

Airbnb huisje met hottub op boerderij in Gelderland

 

Reis naar Gelderland en verblijf in dit geweldige natuurhuisje in het weiland van een boerderij. Trek in de herfst je wandellaarzen aan voor een boswandeling en geniet daarna op de veranda en duik in de hottub. In de herfst en winter kan je ook de openhaard binnen opstoken om uren na te genieten.

 

*Bekijk beschikbaarheid van de Zwevende Hemel in Gelderland.

 

Airbnb huisje met hottub in natuur in Gelderland

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots