Uncategorized

Stop! Jij wilt naar deze All Inclusive hotels in Turkije met jacuzzi op kamer

4 november 2023
All Inclusive hotels in Turkije met jacuzzi op kamer

Luxe wellness paarden opgelet! In alle luxe op vakantie? Wij vonden deze All Inclusive hotels in Turkije met een jacuzzi op de kamer. Zo kan je badderen en bubbelen op je eigen hotelkamer, als dat niet romantisch en uniek is. Dit is een pareltje voor wellness liefhebbers!

 

All Inclusive hotels in Turkije met jacuzzi op kamer

 

Een Swim-up hotelkamer, een jacuzzi op je eigen hotelkamer of een bad met uitzicht op je kamer. Het kan allemaal bij het luxe hotel Lujo in Bodrum, dat is gelegen aan de Egeïsche Kust. Om precies te zijn ligt dit hotel met al haar unieke hotelkamers in het dorpje Guvercinlik. Wij denken dat de enige stress die je mogelijk kan ervaren is, de keuze maken qua hotelkamer.

 

Hou je van zwemmen, dan kies je natuurlijk voor de swim-up hotelkamer en ben je een badderaar of bubbelaar dan kies je voor de hotelkamer met bubbelbad buiten op de kamer of voor de kamer met bad op het balkon. Voor de echte bubbelbad kenners onder ons, eigenlijk zijn het hotelkamers met een bubbelbad op de kamer en geen kamers met een Jacuzzi® op de kamer. Immers Jacuzzi® is een merknaam. Hier kan je meer lezen over de verschillende soorten bubbelbaden als je nieuwsgierig bent.

 

Hou je ook nog eens van uitgebreid dineren? Dan kan je bij dit hotel elke avond uit eten in een van de 9 á-la-carte restaurants. Geen buffet dus in dit All Inclusive Hotel in Turkije. Kies jij voor een All Inclusive vakantie in Turkije, kijk dan altijd goed naar wat er inclusief is en op welke tijden. Het All Inclusive concept verschilt vaak per hotel. Leuk om te weten is dat de meest populaire All Inclusive bestemmingen in Turkije de Turkse Riviéra, de Lycische Kust en de Egeïsche Kust zijn.

 

♥ Bekijk hier hotel Lujo Bodrum;
♥ Ontdek ook al deze hotels met een privé zwembad in Turkije;
♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van de Swim-up hotelkamer bij Lujo in Bodrum.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Hotelkamer met bad met uitzicht Turkije

 

Hotel met privé zwembad Turkije tips

 

Luxe Hotel Turkije

 

Droom jij al weg naar dit All Inclusive hotel in Turkije met een jacuzzi op de kamer?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots