Alpen-Wellness Resort Hochfirst in Obergurgl in Oostenrijk

Alpen-Wellness Resort Hochfirst in Obergurgl in Oostenrijk

Tip voor je wintersport bucketlist! Reis naar het hoogstgelegen kerkdorp van Oostenrijk en geniet van een sneeuwzekere wintersportvakantie in het hoogst gelegen skigebied van heel Oostenrijk.

Ontdek skigebied Obergurgl en Hochgurgl! Het luxe Alpen-Wellness Resort Hochfirst in Obergurgl in Oostenrijk nodigt wintersporters uit voor een sneeuwzekere wintersportvakantie.

Alpen-Wellness Resort Hochfirst in Obergurgl in Oostenrijk

Een wintersportvakantie bij het Alpen-Wellness Resort Hochfirst in Obergurgl in Oostenrijk biedt je een aantal unieke dingen. Zo verblijf je in het hoogstgelegen kerkdorp van Oostenrijk op een hoogte van 1930 meter en ga je genieten van een sneeuwzekere wintersportvakantie in het hoogst gelegen skigebied van Oostenrijk.

Het skigebied Obergurgl en Hochgurgl beschikt over ongeveer 57 kilometer aan pistes. De ligging van het vijfsterrenhotel Hochfirst in Obergurgl is dus ideaal voor een wintersportvakantie waarbij je ervan uit kan gaan dat er sneeuw ligt, iets dat de afgelopen jaren helaas een stuk minder vanzelfsprekend is, als dat het ooit was.

De luxe alpine sfeer die de familie al meer dan 90 jaar vertegenwoordigt heeft een bijdrage geleverd aan het feit dat Hochfirst in Obergurgl is opgenomen als lid van de organisatie ‘Hideaways Hotels’, zij staan bekend om de zorgvuldige selectie van uitzonderlijke hotels.

♥ Bekijk de vakanties naar dit hotel via Sunweb;
♥ Zie hier meer informatie over het skigebied Obergurgl – Hochgurgl in Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Sneeuwzekere wintersportvakantie in Obergurgl

In de meest sneeuwzekere wintersportplaats van de Oostenrijkse Alpen komen bij het traditionele 5 sterren hotel in Obergurgl de hoogste eisen die je maar kan stellen aan een vakantie samen. Van midden november tot april kunnen wintersporters, snowboarders en freeriders genieten van optimale omstandigheden.

Obergurgl staat garant voor een sneeuwzekere wintersportvakantie omdat de pistes zich bevinden op een hoogte tussen 1.800 en 3.080 meter. Er zijn moderne bergliften aanwezig in het skigebied Obergurgl en Hochgurgl dat over 57 kilometer aan pistes beschikt.

Wintersporters waarderen vooral ook de uitstekende locatie van het luxe hotel in Obergurgl. Het is hét hotel voor wintersporters die op zoek zijn naar een vakantie in een luxe ski-in & ski-out hotel.

Sneeuwzekere wintersportvakantie Obergurgl

Vertoeven in de Alpen Spa van het Hochfirst hotel

Warme sauna’s, heerlijke stoombaden en ontspannende rustzones nestelen zich over een oppervlakte van 1.500 m2 in het luxe wellnesshotel. Vanuit zowel het binnen- als het buitenzwembad heb je uitzicht op de bergtoppen. In dit hotel zorgen zij voor een wellnessgevoel op het hoogste niveau.

Het gecertificeerde beauty- en massageteam voldoet aan de hoge verwachtingen die gasten van een luxe wellness hotel mogen verwachten. Er worden onder andere exclusieve schoonheidsbehandelingen aangeboden met gebruik van de Japanse beautyproducten van het merk Sensai.

Tijdens een wintersportvakantie is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. goed om he vochtinbrengende lotion goed tijdens wintersportvakantie

♥ Alvast in de stemming komen? Bekijk de Japanse beautyproducten van Sensai;
♥ Ontdek hier meer over praktische en gezonde huid tips voor vrouwen in de winter.

Luxe wellnesshotel Hochfirst

Luxe wellness hotel met binnen zwembad

Fijnproeversmenu op sterrenniveau

In het Alpen-Wellness Resort Hochfirst in Obergurgl in Oostenrijk staan culinaire hoogstandjes centraal en worden alleen de beste wijnen geserveerd. Elke avond wordt er een 6-gangen-fijnproeversmenu op sterrenniveau geserveerd in restaurant Hochfirst.

In de wijnkelder van het luxe wellnesshotel rusten bijzondere wijnen uit de meest vooraanstaande wijngebieden ter wereld. De exclusieve vinotheek “Santé” biedt de stijlvolle omlijsting voor wijnproeverijen met de sommelier of voor exclusieve privé-diners met fondue of fijnproeversmenu.

Goed restaurant Hochfirst

Krijg jij al zin in een vakantie bij
Alpen-Wellness Resort Hochfirst in Obergurgl in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons