Spa & Sauna

Alpenwelt FelsenBAD & SPA in Königsleiten, Salzburgerland in Oostenrijk

17 oktober 2022
Alpenwelt FelsenBAD & SPA

Heb jij reisplannen om naar Königsleiten te gaan in Oostenrijk? Voor ontspanning kan je als dag gast vragen naar de mogelijkheden bij het Alpenwelt FelsenBAD & SPA. En wil je onbeperkt toegang? Dan kan je tijdens je vakantie overnachten in het My Alpenwelt Resort in Königsleiten in Oostenrijk.

Winter Wellness bij Alpenwelt FelsenBAD & SPA

 

Het viersterren wellness- en lifestyleresort My Alpenwelt Resort in Königsleiten in Oostenrijk is te vinden in het Nationaal Park Hohe Tauern. Het hotel is één van de Leading Spa Resorts in Europa. Hier kan je meer lezen over Leading Spa Resorts in Europa.

 

De spa van het My Alpenwelt Resort draagt de naam; Alpenwelt FelsenBAD & SPA. In deze spa kan je zowel buiten als binnen ontspannen en tot rust komen. Het binnenzwembad is verbonden met het overloopzwembad buiten, zo kan je van binnen naar buiten zwemmen en genieten van het uitzicht op de Oostenrijkse bergen.

 

Na een sauna ronde kan je even wegdutten in de ontspanningsruimte. Wil jij jezelf extra verwennen tijdens een duurzame vakantie in dit wellness hotel dan is er een uitgebreid spa-menu met massage en/of schoonheidsbehandelingen waar je uit kan kiezen. Bijzonder is dat er ook een hooibad te vinden is in de Alpenwelt FelsenBAD & SPA in Königsleiten in Oostenrijk. Dit wellness hotel is een van de locaties waar je kan ‘hooibaden in Oostenrijk‘.

 

♥ Check hier alles over dit hotel in het Salzburgerland.
♥ Leuk, dit kan je allemaal doen in Königsleiten en omgeving in winter.
♥ Bekijk meer van onze tips voor een wellness vakantie Oostenrijk tips.
♥ Ontdek de beschikbaarheid voor reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort, met de Jong Intra Vakanties en/of je kan met Sunweb reizen naar het My Alpenwelt Resort.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Alpenwelt FelsenBAD & SPA Königsleiten Oostenrijk

Heerlijk, ontspannen in een hooibad

 

Wij kennen de hooibaden eigenlijk alleen maar uit Zuid-Tirol! De Alpenwelt FelsenBAD & SPA in Königsleiten is de eerste spa in Oostenrijk die wij ontdekken waar het mogelijk is om in een hooibad te ontspannen. De Oostenrijkers noemen het een ‘heubette’.

 

♥ Nieuwsgierig? Hier kan je meer lezen over de werking van hooibaden.
♥ Ontdek de beschikbaarheid voor reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort, met de Jong Intra Vakanties en/of je kan met Sunweb reizen naar het My Alpenwelt Resort.

 

Alpenwelt FelsenBAD & SPA in Königsleiten

 

Zou jij de Alpenwelt FelsenBAD & SPA in Königsleiten willen bezoeken?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots