Overnachten

Wellness momenten bij de Alpinhotel Berghaus Spa in Tux

22 februari 2023
Alpinhotel Berghaus Spa in Tux

Zin in een lente Wellness & Ski break in Tux, nabij de Hintertuxer Gletsjer? Ontdek de Alpinhotel Berghaus Spa in Tux in Oostenrijk. Hier kan je genieten van de warme gastvrijheid van de familie Fankhausers die 1500 m2 aan spa- en wellness faciliteiten te bieden hebben en één van de grootste indoor hotel zwembaden.

Wellness momenten bij de Alpinhotel Berghaus Spa in Tux

 

Neem genoeg vrije dagen om te genieten van de wellness momenten in de Alpinhotel Berghaus Spa in Tux. Het is een van de wellness hotels in Oostenrijk met een geweldige sauna met uitzicht in Tux. Wat ons betreft is de panoramasauna van de Alpinhotel Berghaus de heerlijkste plek om te genieten van een ontspannen wellness vakantie in dit berghotel.

 

Kom je in de lente eerder terug van de pistes omdat het sneeuw of minder mooi weer is? Dan kan je in het ruime binnenzwembad alsnog je benen aan het werk zetten tijdens een paar baantjes zwemmen. De Alpinhotel Berghaus Spa in Tux heeft een van de grootste hotel binnenzwembaden, van maar liefst 20 x 7 meter! Je spieren tot rust laten komen kan in de mooie bloksauna van waaruit je uitzicht hebt op de Hintertuxer Gletsjer.

 

Fris jezelf op met een drankje bij de ‘Vitalbar’ en droom even weg in de Berghaus-alm waar zachte waterbedden wachten tot dat de hotelgasten erop gaan liggen. In de pas geopende massageruimte kan je jezelf tegoed doen aan een welverdiende sportmassage. Zo kan je jezelf weer opladen voor een nieuwe dag skiën in de omgeving van Tux in Oostenrijk. De Alpinhotel Berghaus Spa heeft een oppervlakte van 1500 m2, hier kan je dus naar hartenlust ontspannen tijdens je vakantie.

 

♥ Ontdek hier de 360°C beelden van de spa.
♥ Bekijk hier ons uitgebreide artikel over dit hotel in Tux.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Alpinhotel Berghaus Tux

 

Zie jij jezelf al relaxen in de Alpinhotel Berghaus Spa in Tux?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots