Overnachten

Arpuria hidden luxury mountain home in St. Anton am Arlberg

12 september 2023
Hotel met sauna met uitzicht St. Anton am Arlberg

Arpuria, een ‘hidden luxury mountain home’, dat is de omschrijving van dit, door de familie Fahrner beheerde luxe hotel op 300 meter van het centrum van St. Anton am Arlberg. Vergis je dus niet in de naam, het zijn geen luxe vakantiehuizen, maar er zijn luxe hotelkamers en suites waarin je kan overnachten.

Arpuria hidden luxury mountain home in St. Anton am Arlberg

 

Het Arpuria hidden luxury mountain home is een luxe berghuis waarin meerdere hotelkamers en suites zijn gecreëerd in Tiroolse stijl. In totaal zijn er 38 kamers beschikbaar in dit Oostenrijkse familiehotel. Zoals het hoort in een wellnesshotel hangen de badjassen en slippers klaar op de kamers bij aankomst. De familie Fahrner heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is er een zero-waste initiatief, zijn er digitale oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn en onverpakt eten bij het buffet benadrukken en de elektriciteit is voor 100% afkomstig van lokale waterkracht.

 

Kostbaar’, dat is de vertaalde omschrijving van dit luxe wellnesshotel in St. Anton am Arlberg. En met kostbaar bedoelen zij dan, een hotel dat begrijpt wat echte luxe vandaag de dag is voor veel mensen. Een rustig en zacht ingericht hotel waar je tot rust kan komen, kan loslaten en ontspannen, waar je de tijd neemt en vind voor gezelligheid en voor jezelf.

 

De gastheren worden gedreven door één principe: het creëren van een plek die exclusief is, maar niet opzichtig. Die alle comfort biedt, maar niet opdringerig is. Waar je alles, en meer, vindt wat je van een vakantie verlangt. De liefde zit in het detail: in het afgewerkte interieur, in kwaliteitsvol beddengoed en zachte handdoeken en nog veel meer zogenaamde ‘kleine dingen’. Een sfeer van welzijn voor veeleisende levensgenieters.

 

Als je de gastfamilie Fahrner vraagt “Wat betekent luxe vandaag de dag?”, is het antwoord duidelijk: “Tijd en ruimte hebben. Vrij zijn.” Hiervoor hebben ze hun hidden luxury mountain home gecreëerd, dat deel uitmaakt van de uitgelezen Hideaway Hotels Collection en de gerenommeerde Leading Spa Resorts.

 

♥ Ontdek hier alles over dit luxe wellnesshotel in St. Anton am Arlberg.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Arpuria hidden luxury mountain home in St. Anton am Arlberg

 

Geniet van de spa- en wellness faciliteiten

 

De Aria Spa in het Arpuria hidden luxury mountain home in St. Anton am Arlberg is dé plek om te ontspannen. Trek baantjes in een warm zwembad, zowel binnen als buiten. Haal diep adem in het aromastoombad, laat je blik naar buiten dwalen in de panoramasauna, ruik de geur van alpenkruiden in de kruidensauna, geniet van de weldaad van de infraroodzoutsauna.

 

  1. Sauna;
  2. Een Stoombad;
  3. Infrarood zoutgrot;
  4. Wellnessruimte met een zwembad.

 

Hotel met sauna St. Anton am Arlberg

 

Spa- en wellness arrangementen 2024

 

Winterbetovering in het ARPURIA 5=4 (31.03–07.04.24)             

Inbegrepen: 5 overnachtingen, gastronomisch ontbijt, fijnproeversbuffet, huisgemaakte bonbons, welkomstdrankje, Arpuria Dinner Option (tegen betaling), Aria Spa, hotelshuttle, valet parkservice, e-laadstation, gereserveerd skidepot bij het dalstation, verwarmde skiruimte in het Arpuria. Prijs per persoon vanaf €808,-.

 

Arctic Luxury Spa Escape (tot 07.04.24)          

Inbegrepen: 7 overnachtingen, gastronomisch ontbijt, fijnproeversbuffet, huisgemaakte bonbons, welkomstdrankje, Arpuria Dinner Option (tegen betaling), ARIA Spa, hotelshuttle, valet parkservice, e-laadstation, gereserveerd skidepot bij het dalstation, verwarmde skiruimte in het Arpuria, 1 massage van het hele lichaam in het Aria Spa. Prijs per persoon vanaf €1619,-.

 

Hotel met binnenzwembad St. Anton am Arlberg

 

Culinair genieten in het Arpuria restaurant

 

Alle producten worden door de chefs geselecteerd op basis van de hoogste kwaliteit met, bij voorkeur een regionale herkomst. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet en in de namiddag is er een buffet met Tiroolse lekkernijen. Ongedwongen dineren kan in een van de drie gevarieerde restaurants.

 

Stap naar binnen bij restaurant Pura, ga naar de Zenzis Stube als je een fondueliefhebber bent of kies voor het Aziatische fusionrestaurant. De Q-Dinner Club is de ‘Arpuria Dinner Option’, dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit de drie restaurants en je eigen menu samen te stellen.

 

Arpuria hidden luxury mountain home in St. Anton am Arlberg

 

Goed restaurant St. Anton am Arlberg

 

Meer tips voor St. Anton am Arlberg in Oostenrijk

 

Kies jij voor een vakantie in een van de luxe vakantiehuizen van Arpuria, een ‘hidden luxury mountain home’, dan is het natuurlijk goed om te weten wat je allemaal in de omgeving kan doen en zien. Wij hebben al meerdere artikelen geschreven over wat je doen in St. Anton am Arlberg en omgeving. Wat dacht je van:

 

  1. Maak gebruik van de St. Anton sommerkarte;
  2. Bind de ski’s onder en ga lente skiën in St. Anton am Arlberg;
  3. Tips voor leuke activiteiten in de zomer in St. Anton am Arlberg.

 

Activiteiten in zomer in St. Anton am Arlberg

 

Krijg jij al zin in een vakantie bij Arpuria hidden luxury
mountain home in St. Anton am Arlberg in
Oostenrijk?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots