Australische BBQ

Outdoor leven, badderen in natuur en slow cooking met Australische BBQ

Een mannen weekend weg, lekker badderen in de natuur met je vrienden en genieten van lekker eten van een Auspit BBQ, ofwel een Australische BBQ met draaispit. Ontspannen koken en genieten van het outdoor leven.

Geniet van outdoor leven met deze Australische BBQ

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het heerlijk weer om buiten te vertoeven. Genieten van het outdoor leven, extra lang buiten blijven met mooi weer, lekker eten en drinken en samenzijn met vrienden en familie.

Wie een tuin heeft bij zijn huis zal vast vaker kiezen voor outdoor koken of in elk geval in de tuin eten. En heb je vakantieplannen en verblijf je in een leuk vakantiehuis met tuin of op een camping dan heb je ook alle tijd om van het buiten leven te genieten en in de buitenlucht te koken.

Of je nu voor thuis of voor vakantie op zoek bent naar een BBQ, wij laten je graag kennis maken met deze Australische BBQ, ofwel de Auspit. Het grote voordeel van de Auspit BBQ is dat waar je ook naar toe gaat je deze handzame BBQ eenvoudig meeneemt. De Auspit is niet groot en zit verpakt in een handige langwerpige tas die je makkelijk mee kan nemen tijdens bijvoorbeeld een mannen weekend weg naar de camping, naar een vakantiehuis of tijdens een dagje outdoor weg naar een gebied of locatie waar je ook mag BBQ’en.

En nog een voordeel, de Auspit werkt op batterijen dus je hoeft niet te klungelen met een verlengsnoer en als er geen stroom is, kan je dus toch genieten van een lekker stukje vlees. En ben je vegetarisch? Geen probleem! Op de spikes kan je ook een maiskolf op paprika vastprikken.

*Bekijk hier het Auspit draaispit en alle handige accessoires.
*Wij hebben deze Auspit, op dit moment (oktober 2022) niet leverbaar.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Australische BBQ - Auspit BBQ

Slow cooking, geniet van lekkers van de Auspit BBQ

De hele dag buiten zijn maakt hongerig en die honger kan je op een leuke manier stillen door te genieten zoals de Aussies dat doen met deze Australische BBQ die je op twee manieren kan gebruiken. Je kan de Auspit BBQ in zijn geheel gebruiken door hout of kolen op de Firetray te plaatsen en te kiezen voor slow cooking. Of je haalt de Firetray eraf en prikt de BBQ in de grond boven een open vuur.

Denk eraan dat je voor gebruik zorgt dat je batterijen in huis hebt. Daarna kan je voorlopig zorgeloos genieten want met nieuwe batterijen werkt de Auspit wel 150 uur. Bind de kip aan het spit, druk de knop in en de kip draait rustig rond boven het vuur. Jij hebt alle tijd om met je vrienden te genieten van het buitenleven, een lekker drankje te drinken en je hoeft niet constant je maaltijd op de Australische BBQ in de gaten te houden. Hoe fijn is het dat je niet steeds het eten hoeft om te draaien maar dat je gewoon kan toekijken hoe je eten gaart. Het kost tijd, maar luidt het gezegde niet zo dat iets nog lekkerder smaakt als er de tijd voor is genomen?

Met deze BBQ met draaispit kan je ongestoord genieten van het buitenleven en ontspannen koken. Zie jij jezelf al outdoor koken met deze Australische BBQ van Auspit?

In de Nederlandse webshop van Auspit kan je de handige RVS BBQ met draaispit bestellen. Naar keuze kan je er ook diverse accessoires bijbestellen zoals de Firetray en de handige Auspit tas om de Australische BBQ handzaam mee te nemen.

*Bekijk hier het Auspit draaispit en alle handige accessoires.
**Voor recept ideeën, bekijk het Auspit Pinterest bord en YouTube

BBQ met draaispit
*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons