Australische haarverzorgingsproducten

Ontdek deze Australische haarverzorgingsproducten

Fijne producten voor je haar, geproduceerd in Australië veroveren nu ook Nederland. Ontdek deze Australische haarverzorgingsproducten, van shampoo’s, conditioners tot fijne haarsmaskers.

Australische haarverzorgingsproducten

Wij ontdekken de fijnste beauty producten van overal ter wereld. In de laatste maand van het jaar ontdekten wij maar liefst twee Australische haarverzorgingsproducten, te weten Mr. Smith en Eleven Australia.

  1. Mr. Smith
  2. Eleven Australia, te koop bij o.a. Bol.com
  3. Ook fijn, deze Australische bodycare producten

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Mr. Smith, Australische haarverzorgingsproducten

Mr. Smith is een Australische haarverzorgingsmerk dat Down Under bekend staat om haar toewijding qua stijl, inhoud en eenvoud, of zoals ze het in Australië zeggen Style, Substance en Simplicty. Bij Mr. Smith gaat stijl boven alles, is goed gekeken naar de inhoud van de ingrediënten en zie je de eenvoud terug in het strakke en witte design van de producten.

Alle producten van Mr. Smith zijn samengesteld door een selectie van het gebruik van Australische botanische ingrediënten en etherische oliën. Zo zitten in de Australische haarverzorgingsproducten van Mr. Smith onder andere passiebloem, kadaku pruim, wierook gecombineerd met Rozengeranium, macadamia-olie en açaí-bes.

Goed om te weten is dat alle haarverzorgingsproducten van Mr. Smith geen sulfaten en parabenen bevatten. Niets ervan is op dieren getest en alle haarverzorgingsproducten zijn PETA-gecertificeerd. De haardverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle haartypes en zowel door mannen als vrouwen te gebruiken.

*Hier kan je alle Mr. Smith haarproducten online bestellen

Australische haarverzorgingsproducten - Mr. Smith

Heb jij al eens haarverzorgingsproducten uit Australië gebruikt?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons