Beauty

Verwenmoment voor jezelf met badlijn van Dille & Kamille

5 augustus 2023
Badlijn Dille Kamille

Soms moet je even tijd voor jezelf vrij maken! En met de nieuwe badlijn van Dille Kamille kan dat prima thuis in de badkamer. Laat je verrassen door de geuren en kies voor bad producten uit de verkwikkende lijn en/of ontspannende lijn.

 

Badlijn Dille Kamille badkamer producten

 

Het is weekend. Langzaam ontwaak ik uit een diepe slaap. Hoe laat is het­? 10:00 Uur zie ik tot mijn schrik. Blijkbaar heb ik na een lange maar vooral drukke werkweek extra uurtjes slaap nodig gehad. Door een kier in het gordijn schijnt de zon mijn slaapkamer binnen. Het belooft een mooie dag te worden. Kom op Melisa! Hijs jezelf uit bed en ga van deze mooie dag genieten. Mijn lichaam stribbelt tegen en lijkt te zeggen om het vandaag lekker rustig aan te doen maar vooral om tijd voor mezelf te nemen. Even niet de dag vol plannen maar gewoon relaxen. Om te beginnen met een verfrissende douche.

 

Wanneer ik in mijn badkamerkastje kijk valt mijn oog op een douchegel en bodyscrub van Dille & Kamille. Een set wat ik een aantal maanden geleden toegestuurd heb gekregen om uit te proberen maar door de hectiek van afgelopen periode niet aan toe gekomen ben. Oftewel, ik heb al in geen lange tijd een moment voor mezelf genoten. Vandaag ga ik daar iets aan doen en met behulp van  de douchegel en bodyscrub van Dille & Kamille met de verkwikkende geur van citroenverbena & gember moet dat wel lukken.

 

*Bekijk hier alle producten bij D&K.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Verwen jezelf in de badkamer…

 

De douchegel zit in een handige pompflacon. Ik vind het pompje best handig en met 3 tot 4 pompjes is het voldoende om mijn lichaam helemaal in te zepen. Ik neem een diepe ademtelg en de geur prikkelt direct mijn zintuigen. De verfrissende geur van citroenverbena is direct herkenbaar met daaronder de scherpere geur van gember wat een verkwikkend effect geeft op mijn nog deels in slaap verkerende lichaam. Ik sluit mijn ogen om te genieten van de warme stralen die op mijn schouders neerslaan en laat mijn gedachten met de geur meevoeren naar heuvelachtige landschappen met uitgestrekte weiden en hemelhoge bergen op de achtergrond.

 

Wauw, de geur geeft mij inspiratie om een volgende vakantie te plannen. Helaas duurt dat nog even voordat het zover is. Tot die tijd zal ik mezelf vermaken met de zomer in Nederland. Als het net zulk weer is als voor dit weekend voorspeld is vindt ik dat helemaal niet zo erg. Lekker luchtig gekleed met een korte broek die ik ooit in Bali heb gekocht en een mouwloos hemdje. Dan is het wel fijn als ik mijn huid ontdoe van het wintervelletje waar ik mij al een tijdje aan erger en mij net als een leguaan voel met een droge ruwe vel.

 

*Bekijk hier alle producten bij D&K.

 

Zachte korrels laten een licht tintelend gevoel achter

 

De bodyscrub zit in een tube waaruit ik eenvoudig de juiste hoeveelheid scrub knijp. De bodyscrub heeft dezelfde verkwikkende geur als de douchegel en zit bomvol zachte korrels waarmee ik zacht maar effectief met een cirkelende beweging over mijn huid heen wrijf. De korrels hebben een zacht masserend effect en laten een licht tintelend gevoel achter. Heel gemakkelijk spoel ik mijn lichaam af met niets meer achterlatend dan een zachte schone en frisse huid. Dat Dille & Kamille deze douchelijn verkwikkend heeft genoemd is absoluut waar.

 

Niet alleen mijn huid heeft een opfris boost gekregen, ook mijn gemoedstoestand is van uitgeput na een lange werkweek geüpgraded naar Yes, ik heb zin in vandaag.

 

In opgewekte stemming droog ik mij af. Mijn huid voelt schoon en zacht aan zonder droog of trekkerig aan te voelen. Ik vind het heerlijk om mijn huid na het douchen lekker in te smeren met een body crème. Net dat beetje extra verzorging voor mijn huid. Vandaag gebruik ik een rijk voedende body crème met de subtiele geur van haver en amandelmelk. Ook deze is van Dille & Kamille. De body crème  heeft de structuur van mayonaise, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Mijn huid voelt zacht en zeker niet vettig aan. De subtiele geur van haver en amandelmelk heeft een ontspannende werking op mij. Tevreden sluit ik dit ontspan moment af. Kleed mij aan en ga lekker op het balkon in de zon ontbijten.

 

*Bekijk de producten voor in bad bij Dille & Kamille.

 

Dille en Kamille

 

Fijne producten van Dille & Kamille voor badkamer

 

Ik ben tevreden over deze producten van Dille & Kamille voor in de badkamer. Niet alleen ruikt het heerlijk maar de naam komt zijn belofte na. De geur van citroenverbena & gember heeft een verkwikkend effect op mijn gemoedstoestand en de subtiele geur van haver en amandelmelk brengt het weer in balans met ontspanning.

 

Wat ik persoonlijk erg fijn vind van het merk Dille & Kamille is dat zij met eenvoud en natuurlijke materialen tijdloze producten op de markt brengen. Zo vind je bijvoorbeeld nergens parabenen of palmolie in terug. Aandacht voor duurzaam ambacht, gebruik maken van biologische ingrediënten en de producten dierproefvrij houden. Handelen met respect en zorg voor mens, dier en milieu.

 

*Ga direct naar de webshop van Dille & Kamille.
**Bekijk hier gelijk alle zeepjes en Shampoo bars

 

Dille & Kamille badkamer producten

 

Dille & Kamille webshop

 

De badlijn van Dille & Kamille voor in de badkamer bestaat uit verschillende producten waarbij je de keuze hebt uit twee verschillende versies: een verkwikkende lijn met citroenverbena & gembergeur en een ontspannende lijn met de geur van haver- & amandelmelk. Laat je verrassen in de webshop van Dille & Kamille en bestel iets lekkers voor jezelf…

 

*Ga direct naar de webshop van Dille & Kamille.

 

Verzorgingsproducten Dille & Kamille

Ook leuke cadeaus bij Dille & Kamille

 

 

Is er binnenkort iemand jarig of wil jij jezelf verwennen? Denk dan ook eens aan de leuke cadeaus die je kan kopen in de webshop of in de winkel van Dille en Kamille. Onlangs kreeg een van onze redacteuren heerlijke lente thee cadeau. Ben jij ook gek op thee? Lees hier meer over thee kopen.

 

*Ontdek hier alle thee die Dille en Kamille verkoopt.

 

Leuke cadeaus bij Dille & Kamille

 

Dille Kamille voor in de badkamer, heb jij het al geprobeerd?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots