Beauty adventskalenders bij Douglas

Elke dag een cadeautje met deze adventskalenders van Douglas!

Geef iemand in de decembermaand elke dag een klein cadeautje met deze beauty adventskalenders die je bij Douglas kan kopen.

Beauty adventskalenders bij Douglas

Wat is de decembermaand toch een heerlijke maand! Als je gek bent op mooie beautyproducten en fijne wellness cadeaus dan kan je je hart ophalen. Zelfs het openmaken van een mooie beauty cadeau is al een feestje omdat het zo mooi verpakt is.

Verwen je vriendin, vrouw, moeder of zus met een mooie beauty adventskalenders voor vrouwen. Het leuke van een adventskalender is dat je elke dag een klein cadeau geeft! Een ideaal cadeau voor Sinterklaas, dan heeft de ontvanger tot aan kerst elke dag een klein cadeautje om zichzelf mee te verzorgen. Of ze boft met kerst, want dan kan ze al een heleboel vakjes van de adventskalender van Douglas openmaken en heeft ze in één keer een hele berg kleine beauty cadeautjes.

Je kan natuurlijk naar Douglas zelf gaan om eens rond te neuzen in de mooi versierde winkel. Maar dit jaar is alles even anders als anders en is het misschien verstandiger om online je wellness cadeau te kopen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het inpakken van je cadeau, op het Beauty Channel van Douglas staat een hele tuturial hoe je je cadeaus net zo mooi zelf kan inpakken als dat ze dat in de winkel doen. Je kan kiezen uit deze thema beauty adventskalenders van Douglas:

  1. Beauty adventskalenders
  2. Parfum adventskalenders
  3. Verzorging adventskalenders

♥ Shop till you drop in de webshop van Douglas.nl.
♥ Ontdek hier al onze tips voor beauty adventskalenders!

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Beauty adventskalenders bij Douglas

Adventskalender Douglas Collection

Ohh voor alle Douglas fans! De eigen adventskalender uit de Douglas Collection is er een om van te genieten dit jaar!

Deze adventskalender betovert je met 24 deurtjes die verwerkt zijn in een stijlvol pakket. Je verrast de ontvanger met een internationaal beautyfestival want er zitten heel veel mooie en bekende beautyproducten.

♥ Bestel de Douglas Collection adventskalender. 

Adventskalender Douglas Collection 2021

Meer wellness cadeau ideeën voor feestdagen

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips voor de feestdagen? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste beauty en wellness cadeau ideeën.

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

Beauty adventskalender van Douglas

Welke beauty adventskalenders van Douglas
zou jij aan iemand willen geven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons