Beauty

Elke dag een cadeautje met deze adventskalenders van Douglas!

10 december 2020
Beauty adventskalenders bij Douglas

Geef iemand in de decembermaand elke dag een klein cadeautje met deze beauty adventskalenders die je bij Douglas kan kopen.

 

Beauty adventskalenders bij Douglas

 

Wat is de decembermaand toch een heerlijke maand! Als je gek bent op mooie beautyproducten en fijne wellness cadeaus dan kan je je hart ophalen. Zelfs het openmaken van een mooie beauty cadeau is al een feestje omdat het zo mooi verpakt is.

 

Verwen je vriendin, vrouw, moeder of zus met een mooie beauty adventskalenders voor vrouwen. Het leuke van een adventskalender is dat je elke dag een klein cadeau geeft! Een ideaal cadeau voor Sinterklaas, dan heeft de ontvanger tot aan kerst elke dag een klein cadeautje om zichzelf mee te verzorgen. Of ze boft met kerst, want dan kan ze al een heleboel vakjes van de adventskalender van Douglas openmaken en heeft ze in één keer een hele berg kleine beauty cadeautjes.

 

Je kan natuurlijk naar Douglas zelf gaan om eens rond te neuzen in de mooi versierde winkel. Maar dit jaar is alles even anders als anders en is het misschien verstandiger om online je wellness cadeau te kopen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het inpakken van je cadeau, op het Beauty Channel van Douglas staat een hele tuturial hoe je je cadeaus net zo mooi zelf kan inpakken als dat ze dat in de winkel doen. Je kan kiezen uit deze thema beauty adventskalenders van Douglas:

 

  1. Beauty adventskalenders
  2. Verzorging adventskalenders
  3. Parfum adventskalenders

 

*Shop till you drop in de webshop van Douglas.nl.

 

Beauty adventskalenders bij Douglas

 

Adventskalender Douglas Collection 2020

 

Merry Christmas Around the World Adventskalender, dat is de eigen adventskalender uit de Douglas Collection dit jaar! Deze adventskalender betovert je met 24 deurtjes die verwerkt zijn in een stijlvol pakket met roze, gouden en witte tinten. Je verrast de ontvanger met een internationaal beautyfestival want er zitten beautyproducten in van Anastasia Beverly Hills, Ariana Grande, Biotulin en Dr. Hauschka.

 

Adventskalender van Douglas 2020

 

Essie adventskalender 2020

 

Is diegene die jij een cadeau gaat geven helemaal gek van haar nagels? Dan is de Essie adventskalender 2020 het cadeau voor haar! In deze adventskalender die je bij Douglas kan kopen zitten maar liefst 18 deurtjes met allemaal leuke gekleurde beautyproducten van Essie. Weet wat je geeft, dit zit erin: 9 flesjes Essie nagellak, 9 mini nagellak flesjes, een mini nagellakremover en 5 Essie kerst verrassingen.

 

Essie adventskalender 2020

 

Welke beauty adventskalenders  van Douglas zou jij aan iemand willen geven?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots