Beauty, Lifestyle

Lockdown Beauty Tips van de professional, Marie Jose (MJ) uit Amsterdam

30 januari 2021
Beauty tips tijdens lockdown van MJ uit Amsterdam

Handig, deze beauty tips tijdens lockdown die je kan toepassen. Beauty professional Marie-Jose uit Amsterdam verteld je alles over haar beauty tips en weetjes voor nu tijdens de lockdown en na het dragen van een mondkapje.

Beauty tips tijdens lockdown van pro MJ uit Amsterdam 

 

Nu de beautysalons weer dicht zijn, de meeste niet naar kantoor gaan en er al helemaal geen fijne feestjes en festivals meer zijn loop je het risico enigszins te verslonzen. Misschien ben je dat al en leef je in je joggingpak op de bank met je laptop op schoot. Wellicht zie je er in een zoommeeting nog heel oké uit.

 

We dromen er al over maar durven er misschien nog niet te vaak aan te denken. Dit gaat echt over! Er komt een dag dat we ons leven stap voor stap terugkrijgen en je weer fijn naar je schoonheidsspecialiste (of zoals Marie-Jose het noemt; je beautician) kan voor het nodige onderhoud of ontspanning. Hou nog even vol.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Beauty tips tijdens lockdown

 

Zorg goed voor je huid na het dragen van een mondkapje

 

Merk je dat je huid de afgelopen tijd een stuk onrustiger is geworden? Inmiddels dragen we dagelijks een mondkapje. Uiteraard voor de veiligheid maar je huid wordt daar niet heel bij van. Dit kan zorgen voor maske, breakouts of droge plekken op de huid. Weet je dat veel salons gratis online huidadvies bieden? Ineens je hele beauty ritueel omgooien helpt vaak niet.

 

Sterker nog dit kost veel geld en maakt het ook soms erger. Een extra specifiek product voor je huidprobleem kan al helpen om dit tijdelijke probleem te tackelen. Welk product dit voor jou is kunnen we aan de hand van een aantal vragen snel achterhalen. Een op maat advies voor een ultiem resultaat. Je kan natuurlijk ook  zelf op zoek maar een digitaal beautyadvies is prima in te  plannen tussen al je calls of meetings.

 

Was je handen stuk & wees lief voor je handen met extra crème

 

Ook je handen hebben het enorm te voorduren. Desinfecteren en nog eens desinfecteren in de winter zorgt voor ruwe en droge handen. Gebruik daarom lekker veel handcrème en  handschoenen als je buiten gaat wandelen. Het is fijn om af en toe een lekker handmasker te nemen. OPI moisturizing gloves zijn een uitkomst. Dit Kant en klaar handmasker voor eenmalig gebruik werkt hydrateert en verzacht in 15 minuten. Zelfs de extreem droge huid. Prima te combineren met een avondje Neflix op de bank.

 

Draag je altijd een gelcolor of nagellak. Deze periode is misschien ook een goed moment om je nagels te laten rusten en extra te verzorgen. Dit kun je doen met een nagelversteviger (bijvoorbeeld Nail Envy van OPI) in kuurvorm. Daar knappen je nagels echt enorm van op. Vergeet je nagelriemen niet. Hoe gezonder je nagelriem, hoe gezonder je nagels. Ik adviseer je tube nagelriemolie (Cuticle to go) naast je laptop te leggen.

 

Beauty tips en weetjes voor je huid

 

Laat je brows maar even groeien, blijf er zelf vanaf

 

Brows & Lashes zijn hot! Laat je brows maar even groeien. Blijf er zelf vanaf. Bijna niemand die het ziet en maak een afspraak voor een brow treatment. Threaden, waxen, epileren en/of  tinten en Henna. Laat je adviseren wat jou het beste staat.

 

Boek wel vast een afspraak bij je favoriete browbar of browspecialist voor een perfecte look. Wimperextentions of lashlift zijn nu ook al een beetje aan het einde. Rustig laten uitgroeien en verzorgen. Bijvoorbeeld met Revitalash en ook hiervoor meteen een afspraak inplannen zodra het normale leven weer een beetje gaat beginnen.

 

 

Wat vind jij van deze deze beauty tips tijdens lockdown
van beauty professional Marie-Jose uit Amsterdam? 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots