Beauty

Kijk je ogen uit in deze mooie beauty winkels in Den Haag

19 November, 2020
Beauty winkels in Den Haag

Op zoek naar een leuk wellness cadeau of iets fijns voor in je badkamer? Bezoek deze mooie en leuke beauty winkels in Den Haag en laat je verrassen.

Beauty winkels in Den Haag

 

Ben je op zoek naar een leuk wellness cadeau voor een vriendin? Wil je je moeder verrassen met een verwen pakket voor in de badkamer? Wil je zelf badderen met de mooiste bruisballen en wil je lekker rondsnuffelen tussen allemaal fijne beauty producten? Bezoek dan al deze fijne beauty winkels in Den Haag.

 

Ook leuk, maak er een echte wellness dag van! Eerst overal relaxt rondsnuffelen op zoek naar de fijnste wellness en beauty producten en daarna als afsluiting een heerlijke massage. In dit artikel staan een paar tips voor beauty winkels in Den Haag waar je ook een schoonheidsbehandeling kan reserveren.

 

*Bekijk deze salons en reserveer via Treatwell in Den Haag

 

Babassu Beauty & Spa

 

Ook Den Haag is ‘in for the Babassu Treat’. Mensen die veel reizen kennen de wellness en beauty producten die Babassu aanbiedt vaak van luxe warenhuizen uit het buitenland. Je hoeft nu niet meer naar Liberty in Londen en/of Le Bon Marché in Parijs te reizen, want al die fijne producten koop je gewoon in het centrum van Den Haag bij Babassu.

 

Wist jij dat de oudste apotheek van de wereld in Florence staat? Alle producten van “Santa Maria Novella“ zijn ook te koop bij Babassu. Wil je van het dagje beauty shoppen in Den Haag echt een well-being dag maken? Maak dan van tevoren een afspraak voor een een fijne behandeling. Babassu staat bekend om de behandelingen op het gebied van huidverbetering maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een fijne ontspannen massage, een manicure of pedicure.

 

*Lees hier meer over Babassu in Den Haag.  
**Adres: Dagelijkse Groenmarkt 30, Den Haag.
***Maak een afspraak bij Babassu voor een beauty behandeling en ontdek online alle producten van Babassu in de webshop.

 

Babassu Beauty & Spa

Exclusieve geuren bij Celeste Parfums

 

Ben je op zoek naar exclusieve geuren om iemand iets bijzonders te geven? Of ben je tijdens je reizen een bijzonder product tegengekomen? Grote kans dat je de heerlijke geur vind bij Celeste Parfums. Bij deze exclusieve parfumerie ontdek je vele topmerken op het gebied van geuren en huidverzorging.

 

Ook mannen kunnen hier hun hart ophalen want er is een ruim assortiment aan exclusieve scheerzepen, -kwasten en verzorgingsproducten.

 

*Bezoek Celeste Parfums online.   
**Adres: Frederikstraat 963, Den Haag

 

Beauty shoppen bij Rituals

 

Wie is er geen fan van Rituals? Wij in elk geval wel! Voor ons is het altijd een feestje om even naar binnen te stappen in de grote Rituals winkel in Den Haag. Welk Rituals ritueel past het beste bij jou? Persoonlijk ben ik erg fan van het Ritual of Sakura en het Ritual of Karma.

 

Is jouw vriendin, vrouw of moeder helemaal gek van Rituals? Dan is deze beauty adventskalender het geschikte cadeau voor haar voor de feestdagen! En je geeft haar niet 1 cadeau, je geeft haar elke dag een klein cadeautje. De Rituals adventskalender bij Bol.com koop je voor €59,90.

 

 

*Snuffel rond tussen Rituals producten bij Bol.com.
**Adres: Spuistraat 13, Den Haag

 

Beauty shoppen bij Rituals Den Haag

 

Monastic Store, wellness producten uit klooster

 

De Monastic Store is typisch zo’n plek waar je zo voorbij zou lopen. Niet doen! Want in de Oude Molstraat zitten, in een van buiten onopvallend pand omdat het vroeger een schuilkerk was, de Willibrorduskapel en de Monastic Store. Op nummer 35 vind je de winkel waar de broeders van Sint Jan hun zelf gebrouwen bier verkopen. Naast religieuze kunst en boeken vind je er ook natuurlijke cosmeticaproducten, eten en prachtig aardwerk gemaakt door nonnen die in stilte leven in Frankrijk.

 

De winkel is open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30. (check voor de zekerheid altijd even de website). Naast de winkel, op nummer 37, zit de Willibrorduskapel. De kapel is elke dag open dus neem zeker een kijkje.

 

*Bekijk hier alle wellness producten
**Adres: Oude Molstraat 35 in Den Haag.

 

Beauty winkels in Den Haag

City Spa SOAP TREATMENT STORE

 

In zes steden in Nederland, waaronder Den Haag, kan je terecht bij de city spa SOAP TREATMENT STORE. Leuk om te weten is dat dit een beauty concept van eigen bodem is, bedacht door de zussen Esther Meijer-Litjens en Stephanie Litjens.

 

Combineer je dagje beauty shoppen in Den Haag met een heerlijke treatment van de SOAP Specialist. Kijk rond terwijl je wacht bij de fijne producten, waaronder prescription™. Je kan ook een afspraak maken met een cosmetisch arts van ‘doctors at soap’, een in-store kliniek voor medisch-cosmetische behandelingen. Lees hier meer over de SOAP TREATMENT STORE Prescription facial.

 

Heb je oude beauty producten over die je niet gebruikt? Steun de SOAP Foundation, neem de beauty producten mee en zorg er mede voor dat vrouwen die niet de luxe hebben toch zichzelf kunnen verzorgen.

 

*Adres: Noordeinde 136A, Den Haag.
**Ontdek alles over Soap Treatment Store

***Maak een afspraak bij Soap voor een beauty behandeling.

 

SOAP TREATMENT STORE Den Haag

 

Droom weg bij het bruisende Lush

 

Onze redacteur Sheelagh heeft de luxe van een bad thuis en ligt er meerdere keren per week in met de bruisballen van Lush! Hoewel de bruisballen voor in bad wellicht het meest bekend zijn, er zijn nog veel meer Lush beauty producten.

 

Geuren, Lush producten voor je haar, gezicht en body en dat allemaal hand gemaakt en meestal verpakkingsvrij. Laat je verrassen en kijk je ogen uit bij de grote Lush beauty winkel in Den Haag. Ook leuk, bekijk het beauty kanaal van Lush en zie hoe sommige producten gemaakt worden.

 

*Badderen met Lush producten.
**Adres: Spuistraat 3, Den Haag

 

Beauty producten van Lush

The Body Shop in de Passage

 

In het oudste nog bestaande winkelcentrum van Nederland, de Passage in Den Haag vind je de The Body Shop. Twee vliegen in één klap om hiernaar toe te gaan dus. Van oorsprong is The Body Shop een Britse cosmeticawinkel maar sinds 2017 is het in handen van het Braziliaanse Natura.

 

*Adres: Passage, Den Haag.
**Snuffel rond tussen Body Shop producten bij Bol.com.

 

The Body Shop in de Passage

 

Namasté, Prins Hendrikplein

 

Namasté is een all-in-one concept bestaande uit Namasté Café, Namasté Boutique & Namasté Massage: Coffee, Fashion & Massage for the soul. Op zoek naar een goede afsluiting van je dagje beauty shoppen in Den Haag? Maak hier een afspraak zodat je kan uitrusten met een massage bij Namasté.

 

Er worden ook regelmatig inspirerende activiteiten aangeboden voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In de winter kan je in de knusse loungehoek zitten en in de zomer is de tuin een fijne en rustige plek. Bij Namasté Café drink je coffee for the soul. Wil je eens iets bijzonders doen? Kies dan voor een spirituele high tea met een handlezing.


*Adres:
Prins Hendrikplein 18, Den Haag.

 

Namasté Den Haag, Prins Hendrikplein

 

Heb jij een van deze beauty winkels in Den Haag al eens bezocht?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots