Beauty, Lifestyle

Samen genieten tijdens eens beautydag voor moeder en dochter!

2 augustus 2023
Beautydag voor moeder en dochter

Een heerlijke verwendag voor moeder en dochter, een beautyday samen, een speciale duo behandeling waarbij je moeder krijgt wat haar huid verdiend en wat jij nodig hebt. Wil jij samen iets leuks doen met je moeder of juist met je dochter ga dan ergens samen van een beautydag voor moeder en dochter genieten of kies samen voor een moeder en dochter beauty arrangement.

 

Beautydag voor moeder en dochter beauty arrangement

 

Heb jij een goede band met je moeder of juist met je dochter en wil je samen iets leuks ondernemen waarbij je ook nog eens aandacht aan jezelf besteed? Kies dan samen voor een beautyday voor moeder en dochter.

 

Als wij vroeger bij Oma logeerden dan organiseerden wij een beautydag thuis en zat ons gezicht in een masker en onze voetjes in een voetenbadje. Tijdens de lockdown beleefde redacteur Sigrid een moeder dochter treatment thuis met chocolade beauty producten van La Mysore Cosmetics en vrienden organiseren regelmatig een spa dagje thuis met kinderen met allerlei wellness producten.

 

Gelukkig zijn alle beautysalons weer open en kan je weer kiezen uit een heleboel mogelijkheden qua wellness arrangementen voor moeder en dochter. Kies je samen voor een duo behandeling of massage, wil je een complete beauty- en verwendag met elkaar of toch een uitgebreid wellness arrangement. Wij inspireren je graag met onze wellness tips.

 

♥ Zoek eenvoudig naar locaties voor moeder en dochter beauty arrangement via Treatwell;

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Beautydag moeder dochter

 

Beautydag en verwendag voor moeder en dochter bij La Mysore

 

Wij zijn helemaal enthousiast over de mooie beautysalon La Mysore Cosmetics in Bussum en Emmeloord. Lees dan ook zeker even ons complete artikel over deze beautysalon die niet voor niets in 2019 bekroond werd met één van de felbegeerde Dutch Beauty Awards.

 

Op beide locaties van La Mysore Cosmetics kan je kiezen voor een beautydag voor moeder en dochter. Het enige verschil is dat La Mysore in Bussum ook een Hammam heeft zodat je hier ook nog de mogelijkheid hebt om samen een hammam arrangement erbij te reserveren.

 

‘Ware schoonheid zit van binnen en uiterlijke schoonheid komt van binnenuit. Vandaar dat wij ook altijd kijken naar een behandeling op maat’, zegt Mitra La Grand, eigenaresse van La Mysore Cosmetics. Neem zeker even een kijkje op de website van La Mysore want de beauty mogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid.

 

Een mooie locatie is het zeker maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je een goede behandeling tegemoet gaat en samen een gezellige verwendag beleeft. La Mysore is een ideale plek voor een moeder en dochter beautydag omdat Mitra de beautysalon runt met haar dochter Melody en dus ook precies weet hoe leuk het is om samen met je moeder of met je dochter zo’n dag te beleven.

 

Wij hebben zelf ervaren dat een duo behandeling voor moeder en dochter, door moeder en dochter een fijn, effectief en gezellig onderonsje is. En uiteraard krijg je bij de duo behandeling bij La Mysore precies dat wat speciaal is afgestemd op wat je huid nodig heeft.

 

En als je wilt kan je ook kiezen voor een moeder en dochter verwendag bij La Mysore. Bij La Mysore kan je namelijk alle kanten op, wat dacht je van een verwendag voor moeder en dochter gevuld met:

 

 1. Duo behandeling;
 2. Samen parfum maken;
 3. En met elkaar ontspannen in de Hammam.

 

♥ Leuk! Boek een Moeder & Dochter behandeling of verwendag bij La Mysore.

 

behandeling La Mysore Bussum

 

Duo behandeling of duo massage, zoek in jouw omgeving

 

Zijn jullie samen toe aan een wellness arrangement voor moeder en dochter in de omgeving waar je woont? Geniet met elkaar van je eigen behandeling tijdens een duo behandeling of duo massage. Je verblijft samen in dezelfde ruimte en je kan kiezen welke behandeling jij op dat moment graag wilt.

 

♥ Zoek eenvoudig naar locaties voor een duo massage via Treatwell;
♥ Onderstaande foto is van Babassu Beauty Spa in Den Haag, zie ook ons artikel. Enthousiast? Maak een afspraak bij Babassu voor een beauty behandeling

 

 

Wellness behandelingen voor huidverbetering

 

Samen thuis ontspannen met een massage aan huis

 

Wist jij al dat je je ook aan huis kan laten masseren? Stel nou dat je moeder of je dochter niet goed ter been is, je een druk leven hebt maar toch even dat me-time moment met elkaar wenst of dat jullie gewoon types zijn die het fijn vinden om in je eigen omgeving te blijven maar die wel graag samen een massage willen beleven.

 

Wat de reden ook is, een massage aan huis is ook een uitkomst. Bekijk hier onze ervaringen met een massage thuis in Rotterdam en een massage aan huis in Amsterdam.

 

♥ Meer info over massage thuis in Amsterdam door Cocon.
♥ Ontdek de opties voor thuismassage in Rotterdam door Karins handen

 

Massage thuis in Amsterdam

 

Plannen jullie wel eens samen een beautydag voor moeder en dochter?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. v Wijk

  15 juli 2023 at 13:37 Beantwoorden

  Hallo, zou graag een moeder dochter verwenmiddag willen boeken. in Weert of directe omgeving. Zijn daar mogelijkheden voor?

  Groetjes Rozemarie

  1. Redactie Wellness Spots

   16 juli 2023 at 06:55 Beantwoorden

   Beste Rozemarie,

   Dank voor je mail en informatie aanvraag. Wij komen niet uit de omgeving van Weert, maar op Google lees ik goede verhalen over:

   Asten: Restart Retouch
   Hapert: Cosme Shop https://www.cosmeshop.nl/a-38283005/arrangementen/halve-dag-arrangement-coco-choco-moeder-dochter-verwendag-vanaf-69-00/

   Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots