Achter de schermen bij Wellness Spots

Behind the scenes bij Wellness Spots, reis mee achter de schermen!

Wat jij niet ziet, reis mee achter de schermen bij de redactie van Wellness Spots en ontdek hoe het er ‘Behind the Scenes’ bij Wellness Spots aan toe gaat.

Behind the scenes bij Wellness Spots

Reis mee achter de schermen bij Wellness Spots en ontdek hoe het er aan toe gaat bij het maken van een wellness reportage. Wij zullen dit artikel regelmatig updaten zodat jij altijd kan meekijken achter de schermen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness Spots heeft eigen Gifjes op Giphy

Instagram en het gebruik van Instagram Stories is hot! Ook wij hebben een Wellness Spots Instagram account. Volg jij ons al? Om ons als merk nog beter te positioneren hebben wij onlangs onze eigen GIF’jes laten maken.

Wil jij ook de Wellness Spots GIF gebruiken via Insta Stories? Leuk! Ga naar Instagram Stories, selecteer GIF en toets in de zoekbalk; “wellness spots” en je ziet ze allemaal.

*Ontdek hier al onze Wellness Spots GIF’jes.
**Wil jij ook je eigen Gifjes laten maken op locatie? Zo deden wij dat!

Wellness Spots heeft eigen Gifjes op Giphy

Teveel badschuim in bad

We kopen een goedkope fles badschuim om veel schuim in bad te creëren voor het maken van product foto’s. We gaan natuurlijk niet onze aller fijnste badproducten gebruiken tijdens een foto sessie. Hoewel wij inmiddels allemaal bad experts zijn gooien ook wij wel eens teveel schuim in een bad.

Achter de schermen

In je badjas in de sneeuw met een drone

Eindelijk, sneeuw in Nederland! Wij waren helemaal blij want de dag na de sneeuwval hadden wij een wellness reportage op de agenda staan bij Thermen Binnenmaas. Vanwege het weer moest helaas een van onze wellness modellen afzeggen maar de drone videograaf was zo aardig om piloot- en wellness model in een te zijn.

Wij hebben het vaak warm tijdens ons werk, ja wij fotograferen ook sauna’s tot 90 graden. Maar deze keer was het koud, heel koud!

Achter de schermen bij Wellness Spots

Beauty producten fotograferen

Sigrid Huisman is onze beauty- en lifestyle specialist. Zij gaat altijd op zoek naar de nieuwste wellness trends op het gebied van fijne verzorgingsproducten, mooie wellness cadeaus, leuke wellness webshops, gezonde wellness tips, mooie wellness bestemmingen en alles wat er maar voor kan zorgen dat jij thuis een fijn wellness moment kan beleven.

Al die wellness beautyproducten moeten natuurlijk ook gefotografeerd worden zodat jullie als lezers de producten goed kunnen zien. En niet alleen de producten zelf. Door het gebruik van een product zo te fotograferen alsof je het zelf zou gebruiken kan jij als lezer visualiseren hoe dat eruit ziet of hoe dat staat. Sigrid gebruikt daarvoor onder andere dit handige statief.

Om de producten zo mooi mogelijk te fotograferen in een setting die past bij het wellness product trekken wij alles uit de kast. Onze opdrachtgevers zijn blij en onze pins van Wellness Spots foto’s worden vaak ‘gepinned’ op Pinterest.

De ene keer is Sigrid bij de buurman te vinden voor olijfboom takken voor een foto shoot met olijfolie zeep. Daarnaast is Sigrid vaak bij de bloemenwinkel te vinden voor een nieuwe bos bloemen die ze bij beautyproducten kan leggen of ze koopt allemaal groente en fruit voor haar gezonde wellness tips. We zijn ook wel eens op het strand in Scheveningen geweest om een berg zand mee naar huis te nemen. Handdoek op de tafel, zand erover, alles mooi positioneren, de krat hadden we nog en tadaaaa…

*Bekijk hier alle artikelen van Wellness Spots redacteur Sigrid Huisman.

Behind the scenes bij Wellness Spots

Opnames Omroep West, dé Unox Thuisduik uit blik 2022

Droeg jij ook op 1 januari een badjas en ging jij fris het nieuwe jaar in? 1 Januari 2022 begon voor Henriëtte als een van de meest verfrissende nieuwjaarsdagen ooit. Als fan van de Unox Nieuwjaarsduik op Scheveningen is zij inmiddels ook liefhebber van de voor de tweede keer georganiseerde Unox Nieuwjaarsduik uit blik.

Dit jaar kwam er een freelance fotograaf (Arie Kievit) van Unox langs en ook Omroep West wilde graag een reportage maken van dé Thuisduik. Een duik met fris water is gezond voor Body & Mind.

*Lees hier alles over de Unox Thuisduik 2022 uit blik en bekijk meer beelden. 

Opnames Omroep West, dé Unox Thuisduik uit blik 2022

Unox Thuisduik uit blik 2022

Unox Thuisduik uit blik 2022

Lachen, gieren en brullen tijdens een fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie is altijd leuk! We lachen wat af want op een gegeven moment heb je zo vaak dezelfde foto gemaakt dat de modellen er ook wel eens gek van worden als een shoot opnieuw moet en een beetje gekke foto’s maken is soms ook wel eens leuk. Jullie zijn natuurlijk benieuwd naar de meest vervelende momenten tijdens een fotoshoot, nou daar komen ze…

  • Tijdens een reportage bij Thermen Binnenmaas liet Henriëtte de geleende portofoon in het water vallen die zat vastgeklipt aan haar badjas.
  • Henriëtte stootte haar teen tijdens een hotel bezoek in Sri Lanka, het hele terras langs het zwembad lag nog geen 5 minuten na aankomst vol met een bloedspoor.
Behind the scenes bij Wellness Spots

Vind jij het leuk om een kijkje achter de schermen te
hebben via deze behind the scenes bij Wellness Spots?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons