Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Dé beste tips voor een privé sauna in Den Haag en omgeving

11 november 2021
Privé sauna in Den Haag en omgeving

Ben je op zoek naar een (romantische) privé sauna in Den Haag en omgeving? Wij hebben weer een aantal fijne Wellness Spots voor je op een rij gezet.

 

Privé sauna in Den Haag en omgeving

 

Woon jij in de omgeving van Den Haag en wil je een paar uur ergens in alle rust ontspannen? Kies dan voor een privé sauna in Den Haag en omgeving zodat je alle wellness faciliteiten voor jezelf hebt.

 

Het aanbod aan privésauna’s in Den Haag is erg groot en daarom hebben wij een onderzoek gedaan naar de meest populaire privé sauna’s. Wij delen deze graag met je zodat je in één overzicht de beste tips ziet voor een privé sauna in Den Haag en omgeving.

 

Een aantal tips voor privé sauna’s in de Randstad hebben twee (identieke) privé sauna’s op dezelfde locatie of juist twee compleet verschillende privé sauna’s op dezelfde locatie. Heb jij een bepaalde dag en tijd in gedachte check dan zeker even beide locaties qua beschikbaarheid.

 

Ben je benieuwd wat andere wellnessliefhebbers van de locatie vinden? Bekijk dan alle review van de privé sauna via de linken. Wij wensen je alvast een ontspannen paar uur toe, geniet ervan!

 

*Een paar tips staan ook in lijst van ‘Beste privé sauna’s in Nederland.
**Ook handig, ons sauna overzicht van Beste privé sauna’s in Zuid-Holland.
***Slim, check deze goedkope parkeerplekken in Den Haag

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Sauna in Den Haag

 

Privé sauna Spa Excellent in Den Haag

 

Wil jij in Den Haag genieten van een privé sauna? Dan tippen wij graag privé sauna Spa Excellent. Deze privé sauna ligt op een ideale locatie, het is 4 minuten rijden vanaf de snelweg en vanaf Station Hollands Spoor is het 5 minuten lopen.

 

Met zijn tweeën heb je alle ruimte in het bubbelbad want hij is zo groot dat je er met maximaal 6 personen in kan. Daarnaast is er een moderne stoomcabine en een Finse sauna. Het fijne is dat deze privé sauna in Den Haag ook een buitengedeelte heeft zodat jij na je saunabezoek ook even buiten kan afkoelen.

 

*Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Excellent in Den Haag.
**Handig, check
 deze goedkope parkeerplekken in Den Haag

 

Privé sauna in Den Haag en omgeving

 

Privé spa met zwembad binnen en Shisha in Den Haag 

 

Ben je op zoek naar een privé sauna in Den Haag met een Shisha arrangement als mogelijkheid? Wij hebben twee locaties gevonden die Shisha arrangementen aanbieden en ook nog eens een binnen zwembad als faciliteiten hebben.

 

Zo kan je naar de Palm Beach Privé Spa dat zoals de naam al zegt een strandthema heeft of je kan je even in Marrakech wanen bij Marina Bay. Marina Bay heeft ook een extra ruimte die net als de Palm Beach met strandthema is ingericht, zij noemen het de Malediven spa. De onderstaande foto is van de Marina Bay Marrakech spa in Den Haag. 

 

*Reserveer Marina Bay Marrakech of Marina Bay Malediven in Den Haag.
**
Reserveer Palm Beach Privé Spa 1 of Palm Beach Privé Spa 2 in Den Haag.

 

Beste prive sauna Den Haag en omgeving

 

Privé Spa Oro in Den Haag – Net nieuw, geopend augustus 2021

 

Privé Spa Oro is één van de nieuwste privé sauna’s in Den Haag en gelijk super populair. Wij vermoeden dat dat komt door de ruim opgezette privé sauna met alle wellness faciliteiten die je je maar kan wensen. Kijk de ruime zwemspa waar je languit in kan liggen! Dat ziet er super uit, toch?

 

Een whirlpool vol bubbels en krachtige massage jets, een warme Finse sauna bij aankomst, afkoelen kan onder de dubbele regendouche en als je wilt kan je blijven overnachten en nóg langer genieten van alle faciliteiten.

 

*Bekijk prijzen en beschikbaarheid van Privé Spa Oro in Den Haag.
**Handig, check deze
goedkope parkeerplekken in Den Haag

 

Beste prive sauna Den Haag en omgeving

 

Aqua Acacia, een romantische privé sauna in Den Haag

 

Wil jij graag met je partner naar een romantische privé sauna in Den Haag? Dan is privé sauna Aqua Acacia in Den Haag een aanrader. Kies bijvoorbeeld voor het romantische arrangement met rozenblaadjes.

 

Ga samen badderen in de jetstream whirlpool, duik de heerlijke Finse sauna in en kijk wie het, het langste volhoudt in de stoomcabine. En samen douchen kan onder de dubbele regendouche. Tip, scrub elkaar eerst goed, ga dan douchen en duik daarna samen de Finse sauna in. Ga jij met de auto naar deze privé sauna in Den Haag? Dan is het goed om te weten dat je om de hoek gratis kan parkeren.

 

*Bekijk prijzen van Privé Sauna Aqua Acacia in Den Haag.

 

Romantische privé sauna in Den Haag

 

Privé sauna omgeving Den Haag, ‘Reset Spa’ in Naaldwijk

 

De sfeervol ingericht Reset Spa in Naaldwijk is zeker een bezoek waard. In de privé spa kan je gebruik maken van een krachtige whirlpool, er is een fijne Finse sauna die je zelf kan opgieten, er is een infrarood sauna en alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een ruime stoomcabine. Tussendoor relaxen kan in de loungeruimte met openhaard waar je ook je hapje of drankje kan nuttigen als je dat als arrangement erbij hebt gereserveerd.

 

Altijd al eens willen Floaten? Bij Reset Spa in Naaldwijk kan je ook een float behandeling als extra wellness arrangement reserveren. Floaten is een wellness behandeling waarbij je in een afgesloten ruimte drijft op zout water. Door de gewichtloosheid ervaar je een optimale zen ervaring. Wil je meer weten? Lees ons artikel: ‘wat is floaten en onze float ervaringen‘.

 

*Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Reset Spa in Naaldwijk.

 

Privé sauna omgeving Den Haag

 

In welke privé sauna in Den Haag en omgeving
zou jij graag willen ontspannen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatelinks vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots