Tiny House met aparte wellness in Drenthe

Heerlijk, de beste privé sauna’s in Drenthe

Genieten en ontspannen, dat kan natuurlijk ook in de provincie Drenthe! Er is goed nieuws te melden, de eerste échte privé sauna in Drenthe is onlangs geopend en dat is Dream Wellness Anloo, op nog geen twintig minuten autorijden van Assen.

Beste privé sauna in Drenthe

Waar je ook woont in Nederland, er is altijd wel ergens een plek waar je fijn kan ontspannen. In samenwerking met Privesauna.nl hebben wij de beste privé sauna’s in Nederland op een rij gezet. En dat niet alleen, wij hebben ook de beste privé sauna’s per provincie in kaart gebracht. Eindelijk is er goed nieuws, de laatste provincie die nog openstond was Drenthe. Daar is nu verandering in gekomen, in het Drentse Anloo is nu Dream Wellness geopend. Dat betekent dat Dream Wellness Anloo gelijk de beste privé sauna in Drenthe is.

Uiteraard zijn er nog veel meer plekken waar je in Drenthe kan ontspannen. Ook die wellness tips delen wij hier verderop in het artikel. Laat je inspireren! En als je in Drenthe woont, is Groningen, Friesland en Overijssel ook niet ver weg, ook daar vind je allemaal goede privé sauna’s. Ontdek ze allemaal!

Ontdek ook de beste privé sauna’s in Nederland en per provincie.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

LOFF Wellness in Assen

Privé sauna op 16 minuten rijden van Assen, Dream Wellness Anloo

Op nog geen 20 minuten rijden van Assen is de eerste privé sauna van Drenthe geopend. Het is een soort wellness huisje gelegen in een rustige omgeving met een bubbelbad buiten. In het wellness huisje heb je volledige privacy! Belangrijk om te weten is dat bij deze privé sauna in Drenthe de wellness faciliteiten zich allemaal in het tuintje buiten bevinden. Er staat een krachtige 5-persoons jetstream whirlpool met massagejets en er is een infrarood sauna naast de whirlpool. Ben je een echte Finse sauna liefhebber, dan is deze privésauna in Drenthe geen goede keuze voor je!

Bij dit wellness huisje, dat de eigenaren omgedoopt hebben tot Dream Wellness Anloo zijn twee slaapkamers met een tweepersoons bed waardoor je hier met maximaal 4 privé sauna gasten kunt overnachten. Je kan parkeren op het terrein van Camping Anloo.

Bekijk de beschikbaarheid bij Dream Wellness Anloo.

Beste privé sauna in Drenthe

Méér wellness tips voor Drenthe

Uiteraard zijn er nog véél meer mogelijkheden om te ontspannen in Drenthe. Wij hebben op Wellness Spots veel tips staan voor een wellness moment in deze provincie. Hieronder kan je via de hyperlinks meer relaxte mogelijkheden in Drenthe ontdekken.

  1. Logeren bij de boer in Drenthe met hottub;
  2. Ontdek deze huisjes met hottub in Drenthe;
  3. Bekijk al deze wellness vakantiehuizen in Drenthe;
  4. Alle tips op rij voor een glamping met sauna in Drenthe.
Slapen in boomhut met jacuzzi

Welke privé sauna in Drenthe wil jij graag bezoeken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen