Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Ontdek de beste privé sauna in Friesland!

30 april 2022
Beste privé sauna in Friesland - Pollepleats

Geniet van de warmte van een sauna, koel af, rust uit en start de volgende sauna ronde in een van de beste privé sauna’s in Friesland of ontdek de mogelijkheden voor een wellness vakantie in Friesland.

 

Beste privé sauna in Friesland

 

Inmiddels kunnen wij alle beste privé sauna’s in Nederland voor je opnoemen want wij hebben nu elke provincie in kaart gebracht. En hoewel je in Friesland heerlijk kan ontspannen is er voor zover wij weten maar 1 locatie die echt een privé sauna als aanbod heeft. Het duurde dus even maar we zijn geen andere locatie tegen gekomen in ons onderzoek. De enige en beste privé sauna in Friesland is de Pollepleats wellness in Westhem!

 

Weet jij meer locaties met een privé sauna in Friesland? Stuur ons een bericht en wij kijken graag of het een Wellness Spots is! Wil je toch graag langer genieten van een wellness vakantie in Friesland? Bekijk dan ook de onderstaande wellness reistips in Friesland. De onderstaande foto is van een wijnvat met sauna in Stavoren waar je kan overnachten.

 

Bijzondere Tiny Houses in Friesland met wellness faciliteiten!
♥ Ontdek deze 3 huisjes met sauna aan of op het water in Friesland.
♥ Of kies voor een verblijf op een van de hotelkamers met sauna in Friesland.
♥ Bekijk het nieuwe wellness vakantiepark Brinkerduyn in Appelscha in Friesland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Originele wellness vakantie ideeën in Nederland

 

Verwellness jezelf in privé sauna Pollepleats in Friesland

 

De Pollepleats, een boerderij in een hoekje van Friesland waar naast de bootschuur een heerlijke privé sauna is gebouwd. Je kan de Pollepleats wellness huren vanaf 2 uur voor 2 personen en dan geniet je van dit geweldige uitzicht op De Blauhúster Puollen, de Friese meren waaraan de beste privé sauna van Friesland grenst.

 

Je kan met maximaal 8 personen tegelijkertijd gebruik maken van de Friese wellnesss zodra de huidige maatregelen worden opgeheven. Wil je langer dan 2 uur genieten van de wellness faciliteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Als het zweet over je lijf loopt van je sauna bezoek, dan koel je af door naar buiten te lopen en kan je via de trap afkoelen in het water. Of sla je handdoek om, loop de wellness uit over het blote voeten pad en waai en rust uit aan het einde van het pad op een bankje aan het water. Zie jij jezelf hier al zitten genieten?

 

*Ontdek hier alles over de Pollepleats wellness of bekijk de brochure!
**Langer genieten? Overnacht in de Pollepleats suite via Natuurhuisje.nl.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

Beste privé sauna in Friesland - Pollepleats Wellness

Luxe vakantiehuis met privé sauna in Friesland

 

Deze locatie is geen privé sauna in de zin van: het is alleen een privé sauna. Deze privé sauna is onderdeel van een luxe wellness vakantiehuis op het kleinschalige Vakantiepark Brinkerduyn in Appelscha.

 

Op dit wellness vakantiepark in Friesland kan je luxe vakantiehuizen huren met een privé sauna. En er zijn zelfs luxe vakantiehuizen met een privé sauna en een zwembad. Ben jij al enthousiast? Bekijk dan snel ons onderstaande artikel en ontdek dit nieuwe vakantiepark in Nederland met je eigen privé wellness faciliteiten.

 

♥ Ontdek het Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha Friesland.

 

Vakantiepark Brinckerduyn Appelscha Friesland

 

Zou jij ook wel eens naar deze wellness locatie in Friesland willen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots