Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Ontdek de beste privé sauna’s in Friesland!

10 november 2023
Beste privé sauna in Friesland - Pollepleats

Geniet van de warmte van een sauna, koel af, rust uit en start de volgende sauna ronde in een van de beste privé sauna’s in Friesland of ontdek de mogelijkheden voor een wellness vakantie in Friesland.

 

Beste privé sauna’s in Friesland

 

Inmiddels kunnen wij alle beste privé sauna’s in Nederland voor je opnoemen want wij hebben nu elke provincie in kaart gebracht. Ook in de provincie Friesland kan je heerlijk ontspannen en is de keuze eenvoudig. Voor zover wij weten zijn er namelijk maar 2 locaties die echt een privé sauna als aanbod heeft. Wij hebben zelf de Pollepleats wellness in Westhem bezocht én een nacht overnacht in het op hetzelfde terrein gelegen natuurhuisje.

 

De nieuwste privé sauna in Friesland is, Luxxora Privé Wellness in Drachten. Deze privé sauna is nieuw in het aanbod van Privesauna.nl, daarbij is het ook gelijk de eerste en op dit moment (maart 2023) enige privé sauna in Friesland die op dit platform wordt aangeboden.

 

Weet jij meer locaties met een privé sauna in Friesland? Stuur ons een bericht en wij kijken graag of het een Wellness Spots is! Wil je toch graag langer genieten van een wellness vakantie in Friesland? Bekijk dan ook de onderstaande wellness reistips in Friesland. De onderstaande foto is van een wijnvat met sauna in Stavoren waar je kan overnachten.

 

Bijzondere Tiny Houses in Friesland met wellness faciliteiten!
♥ Ontdek deze huisjes met sauna aan of op het water in Friesland.
♥ Of kies voor een verblijf op een van de hotelkamers met sauna in Friesland.
♥ Bekijk het nieuwe wellness vakantiepark Brinkerduyn in Appelscha in Friesland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Originele wellness vakantie ideeën in Nederland

Luxxora Privé Wellness in Drachten

 

Je zal even met je ogen knipperen als je naar binnen stapt bij Luxxora Privé Wellness in de Friese plaats Drachten. De lichten zijn hier gedimd waardoor het hier lijkt alsof je een avond lang aan het ontspannen bent. Deze nieuwe privé sauna in Friesland is gelijk één van de grootste privé sauna’s in Nederland met een oppervlakte van maar liefst 130 m2.

 

Met al die ruimte is er genoeg plek om een diversiteit aan wellness faciliteiten aan te bieden. Je krijgt dan ook bij aankomst een welkomstdrankje en een rondleiding. In de privé wellness is een verwarmd zwembad dat standaard een temperatuur heeft van rond de 30℃ en 1.40 meter diep is. Ga niet met je hoofd onder water, want het binnenzwembad is gevuld met zout water. Bubbelen kan in de ruime 8-persoons jetstream whirlpool met krachtige massagejets, je kan hier zelf de Finse sauna opgieten en afspoelen doe je onder de ruime regendouche. Wil je hier blijven overnachten, dan is dat ook mogelijk. De gehele locatie is gelijkvloers en je kunt je auto er gratis parkeren.

 

♥ Bekijk de beschikbaarheid van Luxxora in Drachten

 

Beste privé sauna's in Friesland

Verwellness jezelf in privé sauna Pollepleats in Friesland

 

De Pollepleats, een boerderij in een hoekje van Friesland waar naast de bootschuur een heerlijke privé sauna is gebouwd. Je kan de Pollepleats wellness huren vanaf 2 uur voor 2 personen en dan geniet je van dit geweldige uitzicht op De Blauhúster Puollen, de Friese meren waaraan de beste privé sauna van Friesland grenst.

 

Je kan met maximaal 8 personen tegelijkertijd gebruik maken van de Friese wellnesss zodra de huidige maatregelen worden opgeheven. Wil je langer dan 2 uur genieten van de wellness faciliteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Als het zweet over je lijf loopt van je sauna bezoek, dan koel je af door naar buiten te lopen en kan je via de trap afkoelen in het water. Of sla je handdoek om, loop de wellness uit over het blote voeten pad en waai en rust uit aan het einde van het pad op een bankje aan het water. Zie jij jezelf hier al zitten genieten?

 

♥ Ontdek hier alles over de Pollepleats wellness of bekijk de brochure!
♥ Langer genieten? Overnacht in de Pollepleats suite via Natuurhuisje.nl.

 

 

Beste privé sauna in Friesland - Pollepleats Wellness

Luxe vakantiehuis met privé sauna in Friesland

 

Deze locatie is geen privé sauna in de zin van: het is alleen een privé sauna. Deze privé sauna is onderdeel van een luxe wellness vakantiehuis op het kleinschalige Vakantiepark Brinkerduyn in Appelscha.

 

Op dit wellness vakantiepark in Friesland kan je luxe vakantiehuizen huren met een privé sauna. En er zijn zelfs luxe vakantiehuizen met een privé sauna en een zwembad. Ben jij al enthousiast? Bekijk dan snel ons onderstaande artikel en ontdek dit nieuwe vakantiepark in Nederland met je eigen privé wellness faciliteiten.

 

♥ Ontdek het Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha Friesland.

 

Vakantiepark Brinckerduyn Appelscha Friesland

 

Zou jij ook wel eens naar deze wellness locatie in Friesland willen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots