Privé sauna, Spa & Sauna

Beste privé sauna’s in Amersfoort, 4 tips voor privé spa’s!

27 oktober 2023
Beste privé sauna's in Amersfoort

In Amersfoort weten ze ook wat relaxen is! In een relatief korte tijd zijn er maar liefst vijf privé sauna’s in Amersfoort geopend. Wij hebben de meest geboekte, meest populaire en de beste privé sauna’s in Amersfoort voor je op een rij gezet.

 

Beste privé sauna’s in Amersfoort, 4 tips voor privé spa’s!

 

In Amersfoort weten ze inmiddels ook hoe fijn het is om te ontspannen in een privé sauna. De afgelopen tijd zijn er zoveel privésauna’s in Amersfoort geopend. Genoeg redenen voor ons om een compleet artikel te schrijven met de beste privé sauna’s in Amersfoort. Op dit moment zijn er maar liefst 4 privé sauna’s in Amersfoort.

 

Hieronder hebben wij ze allemaal voor je op een rij gezet voor je. Zo kan je in één keer zien welke privé sauna’s er in Amersfoort allemaal zijn en welke privésauna het beste bij je past. De meeste geboekte privésauna in Amersfoort, wat dus ook automatisch de meest populaire privésauna in Amersfoort zijn alle drie de locaties van Amare Spa.

 

♥ Ontdek hier alle beste privé sauna in Utrecht (provincie);
↓ Bekijk de beschikbaarheid bij Amara Spa Amersfoort – Platina.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Beste privé sauna's in Amersfoort

 

Meest gebroekte privésauna in Amersfoort, Amara Spa Amersfoort

 

Wat een luxe in Amersfoort, bij Amare Spa in Amersfoort zijn er drie vakantie thema privésauna’s te huur! En die luxe bestaat vooral uit het aantal wellness faciliteiten. Alle drie de privésauna’s in Amersfoort hebben namelijk een binnenzwembad, whirlpool, Finse sauna en stoomcabine.

 

Het binnenzwembad is verwarmd tot een lekkere temperatuur van 31°C graden. Alle drie de privésauna’s in Amersfoort hebben een oppervlakte van 200 m2, lekker ruim dus. Alleen Amara Spa Amersfoort – Gold heeft nog een 5e wellness faciliteit en dat is een infrarood sauna.

 

Alle drie de locaties bevinden zich op hetzelfde terrein, maar uiteraard heb je volledige privacy. Vanaf de A1 en de A28 bij Amersfoort is het nog geen 5 minuten autorijden. Je kan er gratis voor de deur parkeren. Reizen met openbaar vervoer is minder handig, het station Amersfoort Schothorst ligt op 17 minuten loopafstand.

 

↓ Bekijk de beschikbaarheid bij Amara Spa Amersfoort – Gold;
♥ Ontdek ook Amara Spa Amersfoort – Zanzibar en Amara Spa Amersfoort – Platina

 

 

Beste privé sauna's in Amersfoort

 

Droom weg bij Dreams Spa in Amersfoort

 

Amersfoort wordt steeds populairder qua aanbod aan privé sauna’s in de provincie Utrecht. Dreams Spa is de tweede privé sauna dat in de provincie Utrecht is geopend.

 

Bij Dreams Spa zijn alle spa- en wellness faciliteiten binnen. Op de onderstaande foto zie je goed dat alle wellness mogelijkheden zich in één ruimte bevinden. Wil je het extra romantisch maken dan kan je kiezen voor het rozen arrangement.

 

↓ Bekijk de beschikbaarheid bij Dreams Spa in Amersfoort.

 

Beste prive sauna in Utrecht provincie

 

Welke van deze beste privé sauna’s in Amersfoort wil jij bezoeken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots