Privé sauna

Relaxen in Eindhoven, maar liefst 12 thema privé sauna’s om te kiezen

28 september 2023
Beste privé sauna's in Eindhoven en omgeving

Het lijkt wel alsof Eindhoven dé hotspot is als het gaat om privé sauna’s in Nederland. Er zijn maar liefst 12 privé sauna’s in deze omgeving. Hoog tijd voor een artikel met de beste privé sauna’s in Eindhoven en omgeving.

 

Beste privé sauna’s in Eindhoven en omgeving

 

Het lijkt erop alsof Eindhoven de show steelt met het aantal privé sauna’s. Er is zoveel keuze in- en rondom de stad Eindhoven dat het nog moeilijk kiezen wordt. Wij hebben 12 locaties voor je op een rij gezet zodat jij wellicht sneller een keuze kan maken.

 

Wat vooral opvalt is dat alle privésauna’s van bepaalde eigenaren zijn, zo spant Spa040 de kroon met maar liefst 5 privésauna’s in Eindhoven en omgeving waar je uit kan kiezen. Spa Novum 1 en 2, Zi Retreat en Pur Sang bieden allemaal twee privésauna’s aan. Wij zijn benieuwd welke locatie jouw favoriet is!

 

♥ Ontdek ook de Beste privé sauna’s in Brabant;
♥ Bekijk ook de Beste privé sauna’s in Den Bosch en omgeving.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Beste privé sauna's in Eindhoven en omgeving

Geniet van extravagante luxe bij Spa040 in Eindhoven en Best

 

Bij Privésauna Spa040 in Eindhoven kan je van extravagante wellness luxe genieten. Er zijn maar liefst vijf privé sauna’s waar je uit kan kiezen. Vijf privé sauna’s van dezelfde eigenaar, dat zijn er nogal wat!

 

Spa040 · Eindhoven · Spa 1 en Spa040 · Eindhoven · Spa 2 bevinden zich, zoals de namen al doen vermoeden, in Eindhoven zelf, om precies te zijn aan de rand van Eindhoven op een industrieterrein. Zodra je deze privé sauna in Eindhoven bent ingestapt ben je dat alweer vergeten! Wat een inrichting! De andere drie privé sauna’s van Spa040 bevinden zich in Best. Best is een plaatsje op iets meer dan 20 minuten rijden van Eindhoven.

 

Op de onderstaande foto zie je het geweldige design bad op de locatie Spa 040 · Best · Spa 2. Via de hyperlinks hieronder kan je alle privé sauna locaties van Spa040 in Eindhoven en Best bekijken. Zeker doen, want het is alleen al gaaf om het design te zien van alle wellness locaties.

 

  1. Spa 040 · Best · Spa 1;
  2. Spa 040 · Best · Spa 2;
  3. Spa 040 · Best · Spa 3;
  4. Spa040 · Eindhoven · Spa 1.
  5. Spa040 · Eindhoven · Spa 2.

 

Privé sauna Eindhoven en omgeving

Nieuwe privésauna in Eindhoven, ontdek Zi Retreat – Cosy & Star VIP

 

Privésauna Zi Retreat is een van de nieuwste privésauna’s in Eindhoven en omgeving. En het is er een hoor, Zi Retreat is gelijk geopend met twee locaties die allebei een andere wellness sfeer uitstralen. Reis je hier met de auto naar toe, dan kan je in een zijstraat parkeren.

 

Qua spa faciliteiten kan je bij Zi Retreat gebruik maken van een jetstream whirlpool voor 4 personen, er is een stoomcabine, een Finse sauna en afspoelen kan onder een regendouche. Leuk om te weten, je kan deze privésauna reserveren voor maximaal 6 volwassenen of met kinderen uit het eigen gezin. Voor meer informatie, bekijk de diverse arrangementen. Ook leuk, je kan hier ook overnachten.

 

↓ Bekijk beschikbaarheid voor Zi Retreat – Cosy VIP.
* Bekijk de beschikbaarheid bij Zi Retreat – Star VIP

 

Beste Privé sauna in Eindhoven en omgeving

 

Privésauna in Eindhoven met binnen zwembad, Spa Novum 1 en 2

 

Spa Novum 1 en 2 in Eindhoven was gelijk bij opening een echte binnenkomer, ze bieden hier direct de keuze uit twee privé sauna’s op dezelfde locaties met een zwembad binnen! Voor zwem liefhebbers is de keuze dus makkelijk want beide privé wellness locaties hebben een zwembad van 1.30 meter diep en de temperatuur van het water is gemiddeld 31°C.

 

In de ruime whirlpool kan je lekker bubbelen en de massagejets in het bad bieden je optimale ontspanning. Een potje zweten kan in de Finse sauna die je ook nog zelf kan opgieten en genieten van aroma’s kan in de stoomdouche. Deze privé sauna ligt op 2 minuten lopen van een bushalte en als je hier met de auto naar toe reist dan kan je die gratis in de omgeving parkeren.

 

↓ Reserveer hier de Spa Novum – Novum 1 in Eindhoven.
* Bekijk de beschikbaarheid bij Spa Novum – Novum 2 in Eindhoven.

 

Privé sauna met zwembad in Eindhoven

Bij Pur Sang in Eindhoven kan je kiezen uit 3 privésauna’s 

 

Wil jij wegdromen in Oosterse sferen, in alle luxe genieten of jezelf onderdompelen in bloemenpracht? Bij privé sauna Pur Sang in Eindhoven kan je kiezen uit drie thema privé sauna’s. Qua faciliteiten is de keuze makkelijk, want elk van de drie privé sauna’s heeft dezelfde wellness faciliteiten.

 

↓ Bekijk hier de Oriental Spa – de Luxury Spa – of de Flora Spa.
Foto hieronder is van de Luxury Spa in Eindhoven.

 

Beste privé sauna's in Eindhoven en omgeving

 

Ben jij al eens in een van deze privé sauna’s in Eindhoven en omgeving geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots