Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Beste Privé Sauna’s in Flevoland 2022 waar je samen kan genieten

12 december 2021
Beste Privé Sauna's in Flevoland

Wij zochten uit wat de beste privé sauna’s in Flevoland 2022 zodat jij in één keer kan zien waar je alle wellness faciliteiten voor jezelf hebt voor een paar of een nacht ontspannen. Dat was makkelijk, er is maar één privé sauna in Flevoland!

 

Beste Privé Sauna’s in Flevoland 2022

 

Woon jij in de provincie Flevoland of heb je zin om een stukje te rijden voor een wellness uitje? In dit artikel hebben wij de beste privé sauna’s in deze provincie op een rij gezet in samenwerking met Privesauna.

 

In de provincie Flevoland is op dit moment maar één locatie beschikbaar als privé sauna, te weten Privé Spa Angie in Almere. Wil je in de buurt van de provincie Flevoland van een privé sauna gebruik maken? Dan kan je ook eens onze artikelen met tips voor beste privé sauna’s in Overijssel, Gelderland en Utrecht lezen. En via deze link kan je meer wellness tips in Flevoland ontdekken. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

 

 

Privé sauna Flevoland – Almere

 

Bij Privé Spa Angie heb je alle ruimte want deze privé sauna is ruim opgezet. Als je binnenkomt valt je oog direct op het witte glimmende bubbelbad dat pontificaal in de wellness ruimte staat. Leuk detail, je kan je eigen sfeer in deze privé sauna creëren door de verlichting in te stellen naar je smaak.

 

Relax bij de openhaard of op het loungebed, geniet van de Finse sauna, ontspan in de stoomcabine en fris je op onder de luxe Sunshower. In de Sunshower zit een kortegolf infraroodstraling, wat inhoudt dat het licht tot diep in de huid doordringt en direct voor een aangename warmte zorgt.

 

  • Voordelen: Sunshower – Stoomcabine – Finse sauna – bubbelbad;
  • Reserveer direct bij Privé Spa Angie
  • Bereikbaarheid: Vanaf Station Almere Centrum is de privé sauna op loopafstand. Voor de deur kan je gratis parkeren.
  • Extra’s: Romantisch arrangement, thema arrangement, hapjes, bloemen en massage op aanvraag;
  • LET OP: de minibar is tegen betaling, je kan ook kiezen voor het arrangement onbeperkt minibar dan is die goed gevuld bij aankomst.

 

Privé sauna Almere

 

Ben jij wel eens bij deze privé sauna in Flevoland geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots