Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Beste privé sauna’s in Flevoland 2024 waar je samen kan genieten

20 november 2023
Beste privé sauna's in Flevoland

Wij zochten uit wat de beste privé sauna’s in Flevoland 2024 zodat jij in één keer kan zien waar je alle wellness faciliteiten voor jezelf hebt voor een paar uur of een nacht ontspannen. Dat was makkelijk, er zijn maar twee privé sauna’s in Flevoland!

 

Beste privé sauna’s in Flevoland 2024

 

Woon jij in de provincie Flevoland of heb je zin om een stukje te rijden voor een wellness uitje? In dit artikel hebben wij de beste privé sauna’s in deze provincie op een rij gezet in samenwerking met Privesauna.

 

De keuze was snel gemaakt, er zijn namelijk maar vier privé sauna’s in Flevoland. Privé Spa Angie in Almere bestaat het langste en het leuke is dat dezelfde eigenaar inmiddels een derde privé sauna in Flevoland heeft geopend. Bekijk dus ook zeker Bed & Wellness Malina · Deluxe met binnen zwembad en Privé Spa Malina in Lelystad.

 

Privé sauna The Luxury Wellness – Forest in Kampen is van een andere eigenaar en ook zeker een bezoek waard. De uitstraling is heel anders, de spa- en wellness faciliteiten zijn nagenoeg hetzelfde als de eerder genoemde locaties in Almere en Lelystad.

 

Wil je in de buurt van de provincie Flevoland van een privé sauna gebruik maken? Dan kan je ook eens onze artikelen met tips voor beste privé sauna’s in Overijssel, Gelderland en Utrecht lezen. En via deze link kan je meer wellness tips in Flevoland ontdekken.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

 

Privé sauna The Luxury Wellness – Forest – Kampen

 

Privé sauna The Luxury Wellness – Forest in Kampen is de nieuwste privé sauna in de provincie Overijssel. Omdat Kampen vlakbij de provincie Flevoland en de Noordoostpolder ligt noemen wij deze locatie hier als tip voor in de buurt.

 

Deze luxe privé sauna biedt alle mogelijkheden om even helemaal tot rust te komen. In de whirlpool met krachtige massage jets heb je alle ruimte want er passen 4 personen in.

 

Even zweten kan in de Finse sauna en er is een stoomcabine. Afspoelen kan samen onder de ruime douche met twee regendouches of je trekt aan het touw voor een stort aan water uit de emmer. Je kan deze locatie het beste met een auto bezoeken en de privé sauna ligt op 4 minuten rijden vanaf de N50.

 

↓ Bekijk en reserveer direct The Luxury Wellness – Forest in Kampen.

 

Beste prive saunas Flevoland

 

Privé sauna Privé Spa Angie – Almere

 

Bij Privé Spa Angie heb je alle ruimte want deze privé sauna is ruim opgezet. Als je binnenkomt valt je oog direct op het witte glimmende bubbelbad dat pontificaal in de wellness ruimte staat. Leuk detail, je kan je eigen sfeer in deze privé sauna creëren door de verlichting in te stellen naar je smaak.

 

Relax bij de openhaard of op het loungebed, geniet van de Finse sauna, ontspan in de stoomcabine en fris je op onder de luxe Sunshower. In de Sunshower zit een kortegolf infraroodstraling, wat inhoudt dat het licht tot diep in de huid doordringt en direct voor een aangename warmte zorgt.

 

↓ Bekijk en reserveer direct Privé Spa Angie in Almere.
Leuke tip! De eigenaar van Angie heeft nu ook Bed & Wellness Malina · Deluxe en Privé Spa Malina in Lelystad geopend.

 

Privé sauna Almere

 

Bed & Wellness Malina · Deluxe met binnen zwembad – Lelystad

 

Deze nieuwe privésauna in Lelystad scoort gelijk goed met een hoog cijfer. Wellicht ook niet zo gek, want de eigenaar weet wat ze doet en wat gasten belangrijk vinden. Bed & Wellness Malinda Deluxe is namelijk de derde privésauna die zij heeft geopend.

 

Ten opzichte van de andere privésauna’s is dit echt de luxe versie! Deze privésauna in Flevoland heeft namelijk een binnenzwembad met een temperatuur van 29°C graden. Je kan zelfs al zwemmend je favoriete Netflix serie bekijken! Verder staat er een driepersoons whirlpool met ontspannen massagejets. Is er een ruime Finse sauna en een stoomcabine. Leuk om te weten is dat je hier ook kan overnachten. Bekijk de data en arrangementen via de link hieronder.

 

↓ Bekijk en reserveer direct  Bed & Wellness Malina · Deluxe met binnen zwembad.
Leuke tip!
Privé Spa Malina in Lelystad en Privé Spa Angie in Almere zijn van dezelfde eigenaar. 

 

Privésauna met zwembad binnen

 

Privé sauna Privé Spa Malina – Lelystad

 

Wij schreven het al in de introductie van dit artikel, Privé Spa Malina in Lelystad is van dezelfde eigenaar als Privé Spa Angie in Almere en Bed & Wellness Malina Deluxe in Lelystad.

 

Bij Privé Spa Malina in Lelystad kan je Netflixen vanuit het bubbelbad. Ergens is het zonde van je tijd in deze privésauna om je favoriete serie te gaan kijken, of je moet gewoon extra tijd reserveren, dan kan het allemaal! Opwarmen kan in de infraroodsauna en stoom afblazen doe je in het Turkse stoombad. Er is een regendouche met massagefunctie om je nog meer te laten ontspannen. Het enige nadeel is van deze locatie is dat er geen Finse sauna is, mocht je daarvan houden.

 

↓ Bekijk en reserveer direct Privé Spa Malina in Lelystad.
Leuke tip! De eigenaar van Privé Spa Malina is ook de eigenaar van Bed & Wellness Malina · Deluxe met binnen zwembad en
Privé Spa Angie in Almere.

 

Prive sauna Flevoland

 

Ben jij wel eens bij deze privé sauna in Flevoland geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots