Beste Privé Sauna's in Groningen

Top 8 Beste privé sauna’s in Groningen 2024, ontspannen in het noorden!

Ontspannen in Groningen kan bij dé ‘Beste privé sauna’s in Groningen’. Ook in deze provincie is er steeds meer keuze qua wellness mogelijkheden. Was er eerst nog maar één privé sauna, inmiddels kan je uit vier privé sauna’s kiezen in Groningen, waarvan zelfs een City Spa. Tijd voor een Top 7 ‘Beste privé sauna’s in…

Top 8 Beste privé sauna’s in Groningen 2024

Samen ontspannen, relaxen en volop genieten van privé wellness faciliteiten, dat kan bij de beste privé sauna’s in Groningen. Op dit moment zijn er vier privé sauna’s in Groningen en die delen wij graag met jullie.

Op basis van de reviews die gasten achterlaten op de website van Privésauna kunnen wij constateren dat Privé sauna Byonz met een 9,8 niet alleen een van de beste privé sauna’s in Groningen maar zelfs een van de beste privé sauna’s in heel Nederland is. WellnesSPAnd · City Spa volgt met een cijfer van 9.5 en Privésauna WellnesSPAnd · Tropical eindigt de top 3 privésauna’s Groningen met een 9.2 als review cijfer.

Bekijk ook deze privé sauna’s in Drenthe. En ben je nieuwsgierig welke privé sauna’s in Nederland nog meer tot de top behoren? Lees dan snel ons uitgebreide artikel hierover.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Privé Sauna WellnesSPAnd City Spa & Tropical – 2 locaties

Privé Sauna – WellnesSPAnd Tropical is een van de nieuwste en gelijk meest populaire privésauna’s in Groningen. Je moet wel goed ter been zijn voor een bezoek aan deze privésauna in Groningen want het XL bubbelbad is via een paar hoge treden te bereiken. WellnesSPAnd bestaat uit twee locaties, de Tropical privésauna en de City Spa.

In de Finse sauna kan je stoom afblazen of je stapt in de stoomcabine dat ook een massagedouche met regenval ineen is. Relaxen kan naderhand op het kingsize relax bed waar infrarood lampen boven hangen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij WellnesSPAnd Tropical in Groningen;
Bekijk prijzen en beschikbaarheid van privésauna WellnesSPAnd City Spa in Groningen.

Beste Privé Sauna's in Groningen

Beste Privésauna in Groningen

Privé Wellness Suites in Groningen – Dorado Suite – Plata Suite & Rosa Suite – 3 locaties

Bam! In één keer zijn er drie privésauna’s in Groningen bijgekomen. De Dorado Suite, de Plata Suite en de Rosa Suite zijn alle drie van dezelfde eigenaar. Via de links hieronder kan je elke privésauna afzonderlijk bekijken. En uiteraard heb je bij elke suite alle spa- en wellness faciliteiten voor jezelf.

De Dorado Suite heeft een gouden thema, de Plata Suite een zilveren thema en de Rosa Suite een rosé thema. Alle drie de locaties hebben dezelfde wellness faciliteiten, namelijk een whirlpool ligbad en een infraroodsauna. Je hoeft dus alleen maar het thema te kiezen dat bij je past. Op de foto hieronder zie je de Rosa Suite.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid van de Rosa Suite;
Bekijk prijzen en beschikbaarheid van de Plata Suite;
Bekijk prijzen en beschikbaarheid van de Dorado Suite.

Privé Wellness Suites in Groningen

Sensess Wellness met zwembad buiten in Boerakker – Groningen – 2 locaties

Woww wat een plaatje, zowel binnen als buiten! Veel natuurlijke kleuren, landelijk gelegen en binnen een Oosters tintje, dat is Sensess Wellness Deluxe in het Groningse Boerakker. Het plaatsje Boerakker is gelegen nabij de snelweg A7 tussen Groningen en Drachten. In de zomer kan je op de ligbedden in het gras aan het zwembad genieten en wegdromen alsof je op een tropische locatie bent met die palmbomen naast het zwembad. Het zwembad heeft een diepte van 1.40 meter. En zie je achterin de hoek, onder het afdakje, ook het bubbelbad staan?

Let op: van oktober tot april is het niet mogelijk om gebruik te maken van het zwembad vanwege de hoge energiekosten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je minimaal 25 jaar oud moet zijn om deze privésauna in Groningen te kunnen reserveren. Klik op de link en bekijk gelijk alle foto’s van deze locatie. Denk je nu gelijk daar wil ik langer vertoeven? Bekijk dan de agenda voor beschikbaarheid en prijzen voor een overnachting in het ernaast gelegen slaaphuisje.

Leuk om te weten is dat de eigenaren een 2e locatie erbij hebben gebouwd. Bij Sensess Wellness Moderna bevinden alle wellness faciliteiten zich binnen. Wel is er een afgeschermde tuin waar je kan uitrusten met uitzicht over de velden. Deze locatie heeft als spa- en wellness faciliteiten een infraroodsauna én Finse sauna ineen, een stoomcabine en een bubbelbad. Zie de tweede foto hieronder.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Sensess Wellness;
Er is een tweede locatie zonder zwembad, Sensess Wellness Moderna.

Prive sauna verwarmd zwembad buiten

Beste privé sauna Groningen

Privé sauna Byonz, rand van Groningen – Privé sauna met zwembad

Aan de rand van de stad Groningen vind je Privé sauna Byonz. Met een review cijfer van 9,7 is deze privé sauna niet alleen de beste van Groningen maar ook een van de beste in heel Nederland. Alle luxe die je je maar kan wensen kan je hier vinden. Er is zelfs een buiten zwembad en je kan hier ook overnachten.

Stap in het bubbelbad, zweet in de Finse sauna, warm je spieren op in de infraroodsauna en spoel je af onder de dubbele regendouche. Al deze genoemde faciliteiten bevinden zich op de begane grond. De hammam kan je gebruiken om elkaar te masseren of je gebruikt het als stoomcabine. Al deze wellness faciliteiten bevinden zich op de begane grond.

Op de eerste etage is de slaapkamer. Er is ook een wellness tuin met Jacuzzi, openhaard en een onverwarmd buitenzwembad. Je kan ontspannen in twee hangmatten of chillen in een ‘ei stoel’ die aan een boom hangt. De sauna is zeer ruim, je kan er met maximaal met 6 personen gebruik maken van maken. In de relaxruimte is een beamer en geluidsinstallatie aanwezig die je ook vanuit het bubbelbad kan bedienen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Privé sauna Byonz.
*
Tip: Ontdek Hotel Byonz ook op Booking.com.

Privé sauna Groningen

Meer wellness in Groningen tips

Ben je op zoek naar meer wellness tips in Groningen? Lees dan ook de onderstaande artikelen:

Review van Thermen Bad Nieuweschans;
Ontdek deze hotelkamers met sauna in Groningen

Thermen Bad Nieuweschans

Ben jij wel eens in deze beste privé sauna’s in Groningen geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de links dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Eén reactie op “Top 8 Beste privé sauna’s in Groningen 2024, ontspannen in het noorden!”

  1. Bezienswaardigheden in Groningen in 24 uur –

    […] Lees ook: Beste privé sauna’s in Groningen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons