Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Beste Privé Sauna’s in Limburg 2023, genieten in het zuiden!

16 maart 2023
Privé sauna met vakantie thema

Ontspannen in het zuiden van Nederland kan bij een van deze ‘Beste Privé Sauna’s in Limburg’. Twee privé sauna’s in Zuid Limburg hebben een zwembad buiten en er is één privé sauna met een zwembad binnen. Op alle drie de locaties kan je ook een overnachting erbij reserveren.

 

Beste privé sauna’s in Limburg 2023

 

Samen ontspannen en genieten van je eigen wellness faciliteiten, dat kan bij een van de beste privé sauna’s in Limburg. In samenwerking met Privesauna zochten wij al uit wat de Beste Prive Sauna’s in Nederland‘ zijn en nu hebben wij alle locaties in de provincie Limburg hier ook op een rij gezet.

 

Ook leuk om te lezen, onze wellness tips voor een privé sauna’s met overnachting en privé sauna’s met zwembad. Of kijk eens naar deze wellness arrangementen in Limburg en deze privé sauna’s in Brabant

 

♥ Bekijk hier de 2 privé sauna’s met zwembad in Limburg.
♥ Woon jij in Noord-Limburg? Bekijk dan ook eens deze privé sauna’s in Gelderland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram en Pinterest.

 

Privé sauna Limburg met zwembad binnen

 

Spa Suprême · Amora & Ardenna & Asuka in Elsloo – Zuid-Limburg

 

Spa Suprême is een bekende naam in de wereld van de privé sauna’s, er zijn maar liefst 3 Spa Suprême locaties in Limburg en die liggen allemaal in het dorp Elsloo in Zuid-Limburg. Elsloo ligt vlakbij Geleen en Beek. Alle Spa Suprême locaties zijn natuurlijk afzonderlijk van elkaar te reserveren en je hebt ook op alle drie de locaties volledige privacy en alle spa- en wellness faciliteiten voor jezelf.

 

De eerste locatie die klaar was is Spa Suprême Amora. Er is een ruime whirlpool, een sauna en een stoomcabine. Daarnaast is er een dubbele douchegelegenheid met stortdouche, waterval en een doucheslang. Hou er rekening mee dat deze privé sauna in Limburg op de eerste verdieping ligt, voor gasten die minder goed ter been zijn zouden wij deze privé sauna niet aanraden.

 

Ben jij dol op de groene Ardennen, zwemmen, afkoelen en/of zonnebaden in de tuin? Dan moet je naar Spa Suprême Ardenna in Elsloo! Dit is een van de beste privé sauna’s in Limburg en dat komt onder andere door de hoeveelheid aan spa- en wellness faciliteiten die je hier kan vinden. Deze wellness faciliteiten zijn verdeeld over 2 verdiepingen dus het is wel van belang dat je goed ter been bent. Je kan dobberen in het binnenzwembad en na een sauna ronde kan je buiten afkoelen in de tuin.

 

Hou je meer van Japanse sferen? Dan past de nieuwste Spa Suprême Asuka helemaal bij jou wensen. Net als Spa Suprême Ardenna, heeft ook Asuka een binnen zwembad. Ook hier zijn de wellness faciliteiten verdeeld over twee verdiepingen die met een trap bereikbaar zijn.

 

Op de eerste foto hieronder zie je Spa Suprême Ardenna met binnenzwembad. Op de tweede foto zie je de nieuwste Spa Suprême Asuka locatie en op de derde foto krijg je een indruk van Spa Suprême · Amora in Elsloo.

 

♥ Ontdek en reserveer direct bij Spa Suprême · Amora in Elsloo.
♥ Check hier de Spa Suprême Asuka met zwembad binnen in Elsloo.
Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Suprême Ardenna in Limburg.

 

Privé sauna met vakantie thema

 

Beste privé sauna's in Limburg

 

Pure Relax Wellness & Privé Spa – Eygelshoven – Zuid-Limburg

 

Oohhh kijk deze locatie nou! Pure Relax en Wellness is één van de nieuwste privé sauna’s in Zuid-Limburg. De een noemt de locatie extravagant, de ander noemt het luxe, wat het ook is, je komt hier in elk geval tijd tekort.

 

De luxe privé wellness in Eygelshoven is uitgerust met alle luxe wellness faciliteiten die je je maar kan wensen als wellness liefhebber. Je ziet het zelf zodra je op de link klikt en alle foto’s van deze mooie privé sauna in Limburg bekijkt.

 

Er is een ruim verwarmd zwembad, een bubbelbad met massagejets, een combi sauna met infrarood panelen en ook nog eens een Finse sauna die je zelf kan opgieten. Afspoelen kan samen onder de dubbele regendouche.

 

Relaxen kan op de loungebedden en als je nu al weet dat je hier nooit meer weg wilt dan kan je gelijk het wellness arrangement met overnachting reserveren zodat je voldaan onder de dekens kan kruipen in de tweepersoons boxspring.

 

Reserveer direct bij Pure Relax Wellness & Prive Spa in Eygelshoven.

 

Privé sauna met zwembad in Limburg

Privé spa in Nepal of Japan style – Lomm – Limburg

 

Bij de Personal Spa in het Limburgse Lomm kan je kiezen uit twee thema privé sauna’s op dezelfde locatie. Voor wat betreft de spa- en wellness faciliteiten hoef je niet lang na te denken want die zijn precies hetzelfde.

 

Jij hoeft alleen maar te bedenken of je in Japanse stijl of in Nepalese stijl wilt ontspannen. Alle spa- en wellness faciliteiten bij Personal Spa in Lomm bevinden zich binnen. Lomm is gelegen nabij de Maas op zo’n 20 minuten rijden ten noorden van Venlo. Daarnaast ligt Lomm op zo’n 5 minuten rijden van Arcen, hier vind je ook een van de 4 thermale baden in Nederland.

 

♥ Reserveer direct bij Personal Spa Japanese Style of Personal Spa Nepal Style.
♥ Combineer deze privé sauna in Lomm met een bezoek aan Thermaalbad Arcen.

 

Beste prive sauna Limburg

Nieuwe Privé Wellness in Zuid-Limburg, Merkelhoeve

 

Privé Wellness Merkelhoeve, het is een van de nieuwste privé sauna’s in Zuid-Limburg. Om precies te zijn is de onderstaande locatie te vinden in Stevensweert, dat ligt tussen Sittard en Brunsum.

 

Neem na aankomst even plaats in de massagestoel om te relaxen voor een optimale start van je privésauna bezoek. Zet de hout gestookte sfeerhaard aan en stap in de whirlpool voor een bubbel moment. Daarna kan je stoom afblazen in het stoombad of de Finse sauna opgieten. Allebei kan natuurlijk ook als je genoeg tijd bij Privé Wellness Merkelhoeve hebt gereserveerd. Het is ook mogelijk om hier te overnachten.

 

♥ Bekijk de beschikbaarheid bij Privé Wellness Merkelhoeve.

 

Prive sauna Zuid-Limburg

Beste Privé Sauna’s in België

 

Als je in Zuid-Limburg woont dan kan je ook eens over de grens kijken naar de mogelijkheden voor een bezoek aan een luxe privé sauna in België. Wij hebben een overzicht gemaakt van de ‘Beste privé sauna’s in België‘.

 

♥ Ook een fijne wellness tip, Sauna Hezemeer in België.

 

Beste Privé Sauna’s in België 2020

 

Ben jij wel eens in een van deze ‘Beste Privé Sauna’s in Limburg’ geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots