Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Heerlijke tips voor de beste Privé Sauna’s in Overijssel 2021

2 januari 2021
Privé Wellness Vakantiehuisje in Overijssel

Ontspannen in een rustige omgeving kan bij een van deze ‘Beste Privé Sauna’s in Overijssel’. Warm op in een sauna barrel, ga bubbelen in je wellness tuin en relax in een wellness boerderij.

Beste Privé Sauna’s in Overijssel 2021

 

Met zijn tweeën genieten van je eigen wellness faciliteiten, dat kan bij een van de beste privé sauna’s in Overijssel. In samenwerking met Privesauna zochten wij al uit wat de beste Prive Sauna’s in Nederland‘ zijn en nu hebben wij alle locaties in de provincie Overijssel ook op een rij gezet. Een privé wellness is populair in Salland, er zijn maar liefst 3 privé sauna’s in Holten.

 

Ook leuk om te lezen, onze wellness tips voor een privé sauna’s met overnachting en privé sauna’s met zwembad.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je onderaan de website in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

 

Secret Wellness – Bos en Droomtuin – Holten 

 

Secret Wellness is gelegen in Holten in de provincie Overijssel. Er zijn twee locaties van Secret Wellness, deze tekst gaat over Secret Wellness – Boszicht en dan kan je ook nog kiezen voor Secret Wellness – De Droomtuin.

 

Bij privé sauna Secret Wellness – Boszicht geniet je van alle rust in de bosrijke omgeving van Salland. Het fijne van deze luxe privé sauna is dat je er zowel buiten als binnen kan ontspannen. Welk seizoen het ook is, je kan hier altijd relaxen. De Jacuzzi staat overdekt met daarnaast een heater. In een barrel bevind zich de infrarood sauna.

 

Bij deze privé sauna heb je de mogelijkheid om met maximaal 4 personen te overnachten. Er zijn twee suites met beiden een luxe tweepersoons boxspring. Ook binnen vind je een infraroodsauna, Finse sauna en een moderne badkamer. Lees hier wat de voordelen zijn van een Finse sauna.

 

 • Voordelen: Jacuzzi / bubbelbad – Finse sauna – gratis parkeren;
 • Reserveer direct bij Secret Wellness – Boszicht en/of Secret Wellness – De Droomtuin.
  Gratis gebruik
   van doucheproducten, massageolie, scrubzout Wifi, koffie, thee, handdoeken en badjassen bij prijs inbegrepen;
 • Bereikbaarheid: 2 minuten vanaf de snelweg en 12 minuten naar bushalte;
 • Extra’s: Romantisch arrangement, borrelplank, fles Prosecco of rode wijn;
 • LET OP: de minibar is tegen betaling, voor €30,- kan je er onbeperkt gebruik van maken.

 

Prive sauna met overnachting

Privé Sauna met privétuin en whirlpool – Holten  

 

Ook Privé Sauna Ishidoro is gelegen in Holten in de provincie Overijssel. Het is een zeer uitgebreide privé sauna met alle faciliteiten die je ook in een wellnessresort vind. Je kan zowel binnen- als buiten van allerlei wellness faciliteiten genieten.

 

 1. Er is een voetenbad, een relaxruimte met sofa en openhaard
 2. Geniet van de stoomcabine, infrarood sauna, bio-sauna (65°)
 3. In de wellnesstuin zijn er twee terrasjes met zitjes en 4 ligbedden
 4. Er staat een ruime 6-persoons whirlpool en er is een Finse sauna (85°) en doucheruimte met stortemmer.

 

 • Voordelen: Zeer uitgebreide faciliteiten – gratis parkeren;
 • Reserveer direct bij Privé Sauna Ishidoro
 • Gratis gebruik van doucheproducten, zeepjes en scrubzout. Koffie, thee, 3 handdoeken en badjassen bij prijs inbegrepen;
 • Bereikbaarheid: Parkeren kan gratis voor de deur, 3 minuten rijden van de snelweg. Het station is 3 kilometer afstand, je kan vragen om een ophaalservice.
 • Extra’s: Diverse thema arrangementen en wellness behandelingen mogelijk;
 • LET OP: Je kan maximaal 8 extra personen meenemen.

 

Beste Privé Sauna's in Overijssel

All Inclusive wellnessboerderij – Zuidveen

 

Hoe leuk is het om samen te relaxen in een wellnessboerderij? In het Overijsselse dorp Zuidveen is een kleine boerderij omgetoverd tot privé sauna met allerlei luxe wellness faciliteiten. Wellnesshoeve Butterfly. Het fijne aan deze locatie is dat er ook een afgeschermde wellnesstuin is met ligbedden en een Jacuzzi.

 

In de tuin is een sauna zodat je als je naar buiten stapt direct kan afkoelen. In de wellnessboerderij is een infraroodcabine, stoomcabine, een massagebed en een suite.  Als je van tevoren reserveert kan je in de loungeruimte genieten van Prosecco en hapjes.

 

 

 

Wellness vakantiehuisje met sauna in Overijssel

 

Dit is geen privé sauna maar een leuk wellness vakantiehuisje met een sauna barrel en jacuzzi buiten in de tuin. Klaasjan en zijn vrouw Gerda wonen in Sint Jansklooster in Overijssel en runnen sinds 2012 een kleinschalig vakantiepark met een aantal wellness vakantiehuisjes.

 

In je wellness vakantiehuisje in Overijssel heb je totale privacy en kan je gebruik maken van allerlei wellness faciliteiten in je wellnesstuin. Er staat een sauna barrel in de tuin, oftewel een Finse houtgestookte sauna. Je kan bubbelen in het Hotspring bad (een jacuzzi van het merk Hotspring) en jezelf afspoelen onder de buitendouche.

 

 

Privé Wellness Vakantiehuisje in Overijssel

Welke van deze beste privé sauna’s in Overijssel wil jij graag eens bezoeken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots