Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Heerlijke tips voor de beste Privé Sauna’s in Overijssel 2021

2 juli 2021
Beste prive sauna Overijssel

Ontspannen in een rustige omgeving kan bij een van deze ‘Beste Privé Sauna’s in Overijssel’. Warm op in een sauna barrel, ga bubbelen in je wellness tuin en relax in een wellness boerderij.

Beste Privé Sauna’s in Overijssel 2021

 

Met zijn tweeën genieten van je eigen wellness faciliteiten, dat kan bij een van de beste privé sauna’s in Overijssel. In samenwerking met Privesauna zochten wij al uit wat de beste Prive Sauna’s in Nederland‘ zijn en nu hebben wij alle locaties in de provincie Overijssel ook op een rij gezet. Een privé wellness is vooral heel populair in Salland, er zijn maar liefst 3 privé sauna’s in Holten.

 

Ook leuk om te lezen, onze wellness tips voor een privé sauna’s met overnachting en privé sauna’s met zwembad.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

 

Secret Wellness – Bos en Droomtuin – Holten 

 

Secret Wellness is gelegen in Holten in de provincie Overijssel. Er zijn twee locaties van Secret Wellness, deze tekst gaat over Secret Wellness – Boszicht en dan kan je ook nog kiezen voor Secret Wellness – De Droomtuin.

 

Bij privé sauna Secret Wellness – Boszicht geniet je van alle rust in de bosrijke omgeving van Salland. Het fijne van deze luxe privé sauna is dat je er zowel buiten als binnen kan ontspannen. Welk seizoen het ook is, je kan hier altijd relaxen. De Jacuzzi staat overdekt met daarnaast een heater. In een barrel bevind zich de infrarood sauna.

 

Bij deze privé sauna heb je de mogelijkheid om met maximaal 4 personen te overnachten. Er zijn twee suites met beiden een luxe tweepersoons boxspring. Ook binnen vind je een infraroodsauna, Finse sauna en een moderne badkamer. Lees hier wat de voordelen zijn van een Finse sauna.

 

*Reserveer direct bij Secret Wellness – Boszicht en/of Secret Wellness – De Droomtuin.

 

Prive sauna met overnachting

Bed & Wellness Haarle in Overijssel

 

Droom weg bij deze leuke Bed & Wellness in Haalre in de provincie Overijssel. Geniet afgeschermd van de buitenwereld bij deze mooie privé sauna in Salland. Denk je bij het zien van de foto al daar wil ik nooit meer weg? Kies er dan voor om een reservering te maken met overnachting. Bekijk via de link snel alle foto’s van deze wellness locatie dan zie je dat het er in de avond ook romantisch uitziet.

 

In de wellnesstuin kan je jezelf volop verwellnessen. Er staat een echte Jacuzzi® voor 4 personen dus je hebt alle ruimte met zijn tweeën. Daarnaast staat er een Finse sauna in de tuin van ‘Red Cedar” hout. *TIP: ontdek het verschil tussen een Jacuzzi®, whirlpool en een bubbelbad.

 

*Reserveer direct deze leuke Bed & Wellness in Haalre.

 

Beste prive sauna Overijssel

 

Privé Sauna Ishidoro met privétuin en whirlpool – Holten  

 

Ook Privé Sauna Ishidoro is gelegen in Holten in de provincie Overijssel. Het is een zeer uitgebreide privé sauna met alle faciliteiten die je ook in een wellnessresort vind. Je kan zowel binnen- als buiten van allerlei wellness faciliteiten genieten.

 

  1. Er is een voetenbad, een relaxruimte met sofa en openhaard
  2. Geniet van de stoomcabine, infrarood sauna, bio-sauna (65°)
  3. In de wellnesstuin zijn er twee terrasjes met zitjes en 4 ligbedden
  4. Er staat een ruime 6-persoons whirlpool en er is een Finse sauna (85°) en doucheruimte met stortemmer.

 

*Reserveer direct bij Privé Sauna Ishidoro in Holten.

 

Beste Privé Sauna's in Overijssel

Privé sauna en wellness bungalow met bubbelbad – Denekamp  

 

Wellness bungalow Näckros is te vinden in Denekamp, in de Overijsselse regio Twente. In deze privé sauna kan je zowel buiten als binnen ontspannen en je kan er ook overnachten. Deze privé sauna is eigenlijk een wellness bungalow, een vrijstaand huisje met wellness faciliteiten in de omgeving van Enschede en Hengelo.

 

De tuin van de wellness bungalow is omheind wat zorgt voor voldoende privacy. Onder de overkapping staat een fijn bubbelbad en een Finse sauna. Even verderop in de tuin staat ook nog een infraroodsauna met 2 magnesiumlampen. Afspoelen kan buiten of binnen onder de regendouche. Je kan deze locatie overdag reserveren om 8 uur lang te ontspannen of met een overnachting.

 

*Reserveer direct bij Wellness bungalow Näckros.

 

Beste Privé Sauna's in Overijssel 

 

Ontspannen in wellness huisje in Haaksbergen 

 

Wil jij lekker ontspannen in Twente en ook een nacht blijven slapen? Dan kan bij dit wellness huisje in Haaksbergen. Ben je erg gesteld op je privacy dan zit je hier goed want de hoge heggen zorgen voor een beschutte omgeving. Je kan ontspannen in zwel een Finse sauna, in een infraroodsauna en er staat buiten ook een bubbelbad. Op de wat koudere dagen kan je zowel binnen als buiten relaxen bij de houtkachel waar het openhaardhout voor je klaar ligt.

 

*Reserveer direct het wellnesshuisje in Haaksbergen.

 

Huisje met sauna, jacuzzi & natuurzwembad in Haaksbergen

 

Wellness vakantiehuisje met sauna in Overijssel

 

Dit is geen privé sauna maar een leuk wellness vakantiehuisje met een sauna barrel en jacuzzi buiten in de tuin. Klaasjan en zijn vrouw Gerda wonen in Sint Jansklooster in Overijssel en runnen sinds 2012 een kleinschalig vakantiepark met een aantal wellness vakantiehuisjes.

 

In je wellness vakantiehuisje in Overijssel heb je totale privacy en kan je gebruik maken van allerlei wellness faciliteiten in je wellnesstuin. Er staat een sauna barrel in de tuin, oftewel een Finse houtgestookte sauna. Je kan bubbelen in het Hotspring bad (een jacuzzi van het merk Hotspring) en jezelf afspoelen onder de buitendouche.

 

*Lees hier alles over het wellness vakantiehuisje met sauna in Overijssel.

 

Privé Wellness Vakantiehuisje in Overijssel

 

Welke van deze beste privé sauna’s in Overijssel wil jij graag eens bezoeken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots