Beste sauna in Antwerpen en omgeving

Naar de sauna in Antwerpen en omgeving, Wellness Spots tips

Wil jij naar de sauna in de buurt van Antwerpen? Wij hebben een paar sauna’s op een rij gezet, van de beste sauna in Antwerpen en omgeving, tot privé sauna’s in Antwerpen en meer.

Naar de beste sauna in Antwerpen en omgeving

Woon jij in de buurt van Antwerpen, wil je eens ontspannen over de grens en/of ga je een weekend naar Antwerpen? Wat de reden ook is, ook in Antwerpen en omgeving kan je ontspannen en een dagje naar de sauna.

De redactie van Wellness Spots zocht uit wat de beste sauna in Antwerpen en omgeving is volgens bezoekers en reviews, naar welke privé sauna je kan, waar je nog meer kan ontspannen en waar in Antwerpen je met korting naar de sauna kan. Doe er je voordeel mee en geniet!

♥ Ontdek hier al onze wellness tips in België.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Sauna Hezemeer

Met korting naar Saunatopia in Antwerpen, 35 minuten rijden

De Fitopia Wellnessclub biedt alles op het gebied van well-being in de buurt van Antwerpen. Saunatopia is te vinden aan de Mechelsesteenweg 154 in Edegem, op zo’n 35 minuten rijden van Antwerpen. Bij Fitopia hebben ze vijf pijlers waar ze op focussen qua well-being aanbod. Deze keer lichten wij Saunatopia uit waar je met korting naar toe kan.

Bij Saunatopia in Antwerpen kan je een hele dag ontspannen! Er is ruim 5.500m² aan spa- en wellness faciliteiten en er worden dagelijks opgietsessies gegeven. Goed om te weten is dat het elke dinsdag van de maand badkledingdag is.

♥ Bekijk hier de AD wellness deals bij Saunatopia in Antwerpen;
♥ Ontdek hier de Leukste Tickets wellness deals bij Saunatopia in Antwerpen.

Thermen Katara op 40 minuten rijden van Antwerpen

Thermen Katara ligt in Belsele, vlakbij Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent. Thermen Katara België biedt 10.000 m² wellness plezier. Bij Thermen Katara reis je door de wereld van wellness, van Thaise sauna’s, naar  duizend-en-een-nacht rustruimtes tot romeinse opgietingen.

♥ Ontdek hier onze ervaringen bij Thermen Katara in België.

Beste sauna in Antwerpen en omgeving

Sauna op 45 minuten rijden van Antwerpen, Sauna Hezemeer

Sauna Hezemeer is gelegen in het Belgische Laakdal, middenin de natuur van de Antwerpse Kempen. Je kan kiezen uit maar liefst negen sauna’s, drie zwembaden, vier whirlpools en tien beauty-cabines. Warm je spieren op in de Sirussauna en droom onder een sterrenhemel even helemaal weg.

Hou je van warmte? Ontdek dan de Maa® Sauna met een temperatuur van 110 graden. Na een saunarondje is het heerlijk afkoelen in het siliciumbuitenbad of plof neer op het terras voor een hapje en een drankje.

Sauna Hezemeer in Laakdal, België is het zusje van andere bekende wellnessresorts in Nederland, zoals: SpaWeesp – Veluwse Bron – Thermen Holiday – Zwaluwhoeve – Elysium  SpaPuur – SpaSense – SpaWell.

♥ Bekijk hier onze review van Sauna Hezemeer.

Review Sauna Hezemeer België

Bijzondere sauna op 1.5 uur rijden van Antwerpen

Echt in de omgeving van Antwerpen ligt dit wellness complex niet. Maar wat in de omgeving van Antwerpen ligt, is voor iedereen anders. Elaisa Energetic Wellness is zo’n bijzonder spa resort dat wij het toch graag als wellness tip geven om eens naar toe te gaan.

♥ Ontdek meer over Elaisa Energetic Wellness.

Wellness vakantie België

Méér wellness tips in België

Ben je op zoek naar meer wellness en ontspanningstips in België? Wij hebben vele artikelen vol met tips voor jullie. Klik de artikelen één voor een aan voor alle wellness informatie.

  1. Leuk! Deze relaxte uitjes in België;
  2. Bekijk hier 3 wellnessresorts in België;
  3. Ontdek hier de beste privé sauna’s in België;
  4. Kijk hier naar alle glamping met wellness in België;
  5. Geniet van een luxe spa hotel met binnen zwembad in Luik;
  6. Lees hier ervaringen van een 10 daagse stilte meditatie in België;
  7. Review Sauna Hezemeer – onze ervaringen bij Thermen Katara in België;
  8. Reis je met een minder valide persoon? Ontdek hier alle rolstoelvriendelijke sauna’s in België.
Glamping met wellness in België

Ben jij al eens naar een van deze sauna’s in Antwerpen en omgeving geweest? 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons