Lifestyle

Beter slapen, zitten en liggen met Lifetec Premium

24 oktober 2023
Beter slapen Lifetec Premium

Ergonomisch en gezond slapen, zitten en liggen. Ontdek Lifetec Premium met kortingscode van 5%, lees snel verder voor de actiecode! Shop een ergonomisch hoofdkussen, zitkussen voor thuiswerken, kniekussen of voetensteun voor in bed of onder je bureau.

 

Ontdek de wereld van Lifetec Premium

 

Slapen vind ik een feestje, slapen vind ik een enorme luxe. Niets maakt mij blijer dan een goed bed met fijne lakens en kussens. Dat kan thuis zijn maar ook bij iemand anders of bijvoorbeeld in een hotel. Als het niet goed voelt, dan is mijn nacht ook geen feestje meer. Dan word ik gebroken wakker en heb ik daar de hele dag last van. En zelfs misschien wel een hele week.

 

Ik heb dus ook best wel wat geld over voor goede matrassen, lakens en kussens. Als ik maar goed slaap en er uitgerust wakker van wordt. Want besef je wel, we brengen zo’n één derde van ons leven door in bed. Stel je voor dat je 90 jaar gaat worden, dan slaap je daar dus 32 jaar van. WAUW!

 

Lifetec Premium biedt een drietal verschillende kussens aan en dat zijn niet alleen hoofdkussens. Lifetec Premium kijkt naar wat het gehele lichaam nodig heeft om uitgerust te kunnen functioneren. Zelfs als je op een stoel zit kan je lichaam ondersteuning gebruiken van Lifetec Premium.

 

Lifetec Premium is een typisch Nederlands ontwerp. Zowel de ontwerpers en het slaapdesign komen uit Nederland, alleen de producten zelf komen uit China. Men begon met de verkoop van Lifetec Premium producten op Bol.com maar nú, 2 jaar later (2021) heeft Lifetec Premium een eigen webshop waar ze al hun producten verkopen. Wij werden uitgenodigd om kennis te maken met de producten van Lifetec Premium. Dat wilden wij maar wat graag!

 

 1. 3 Verschillende hoofdkussens, de Wave, Position en de Support.
 2. 3 Verschillende kniekussens, de Ergo Knee, Pro Knee en Ergo Knee Cool.
 3. 2 Zitkussens modellen, namelijk een ringkussen en een stuit/wigkussen.
 4. Nieuw in het assortiment, een voetensteun en/of voetenbankje.

 

*Shop Lifetec Premium met 5% korting, kortingscode: WELLNESSSPOTS
*
*Geen korting! Maar wel 18 producten van Lifetec Premium op Bol.com!

 

Lifetec Premium kussen, kniekussen en zitkussen

 

Hoofdkussen Pro Wave Cool

 

Lifetec Premium biedt drie verschillende hoofdkussens aan. Wij ontvingen het hoofdkussen Pro Wave Cool. De Pro Wave Cool is een traag schuim hoofdkussen met een cooling gel. Traag schuim is een materiaal dat ooit door de NASA is ontworpen om astronauten te beschermen tegen de hoge versnellingskrachten die ontstaan tijdens een lancering. De gigantische druk die ze met de rug in de stoel duwde werd als erg oncomfortabel ervaren en daar moest iets op gevonden worden en dat werd dus traagschuim. Traagschuim vormt zich naar de druk die het lichaam geeft. Het is mede daardoor ideaal om langere tijd op te liggen en daarom zeer geschikt voor kussens.

 

Lifetec Premium heeft het traagschuim gecombineerd met een cooling gel. Geïntegreerd in het kussen zit een laag cooling gel die de spieren in de nek kalmeren omdat het de warmte vasthoud. Deze cooling pad past zich uiteindelijk aan, aan jouw lichaamswarmte. Het schijnt zelfs dat deze cooling gel ervoor zorgt dat de doorbloeding nóg beter wordt waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Deze extra laag voel je overigens niet, je ziet hem wel als je de kussenhoes er even vanaf haalt.

 

De Pro Wave Cool is niet een zacht kussen, maar ook niet een hard kussen. Zodra mijn hoofd erop ligt voel je dat het traagschuim zich vormt naar mijn hoofd en nek. Ik zak niet geheel weg. Het kussen is qua formaat iets langer dan een normaal kussen en iets minder breed. Dit komt omdat de Pro Wave een nekrol heeft. Dat is een verhoging in het kussen om je nek in de juiste positie te brengen. Hierdoor worden je spieren ontlast. De eerste nachten moet ik hier wel aan wennen, maar na een nacht of drie merk ik dat ik minder stijf wakker wordt. Geef het dus ook even de tijd om te wennen aan dit kussen van Lifetec Premium.

 

Om het hoofdkussen Pro Wave Cool zit een kussensloop en wat ik erg ideaal vind is dat er een extra kussensloop werd bijgeleverd. Deze hoezen zijn van zacht Bamboe. Bamboe absorbeert minder vocht, waardoor je huid en haar beter gehydrateerd blijven.

 

De Wave:
+ Diepe ondersteuning in de nek door de wat hogere nekrol.
> Voor mensen die last hebben van de nekspieren, zorgt voor verlichting en juiste positie.

 

De Position:
+ Minder hoge nekrol voor rugslapers! Voor zij-slapers ideaal vanwege hoge zijkanten.
> Voor mensen die last hebben van schouders, druk wordt gereduceerd en rugslapers gaan minder bewegen
tijdens de slaap omdat je een soort van ingesloten zit in de inham van het kussen.

 

De Support:
+ Dunner kussen met lichte schouder ondersteuning en nekondersteuning.
> Voor mensen die altijd op de rug slapen,
kussen is voorzien van bubbels en zorgt voor lichte drukpunten op het hoofd. 

 

*Bekijk hier de 3 verschillende hoofdkussens, Wave, Position & Support.

 

Lifetec Premium kortingscode

 

Wave en Postion, met of zonder cooling gel mogelijk

 

De Wave en de Position zijn er in 2 varianten, namelijk met en zonder cooling gel. De modellen zonder cooling gel zijn voorzien van ademende gaten die zorgen voor een natuurlijke ventilatie om warmteophopingen te voorkomen.

 

De modellen met cooling gel zijn voorzien van een speciale laag die goed in staat is om zijn warmte vast te houden. Dit houdt dus in dat wanneer jij het bed in stapt in de koude kamer, het kussen ook koel aanvoelt in de nek en op de plek waar het hoofd rust. Deze koelte kan hij voor een goede lange periode vasthouden waarna hij langzaam de lichaamswarmte van de gebruiker gaat aannemen.

 

*Bekijk hier de 3 verschillende hoofdkussens, Wave, Position & Support.

 

Hoofdkussen voor rugslapen en kussen voor zijslaper

 

Kniekussen met band voor in bed, Ergo Knee Cool test

 

Lifetec Premium biedt drie verschillende kniekussens aan. Ik had dus nog nooit van een kniekussen gehoord! Het is niet heel charming in bed maar wel goed voor je houding. Ik mocht ervaren wat de Ergo Knee Cool met mijn lichaam zou doen. Deze Ergo Knee Cool is net nieuw en heeft dezelfde vorm als de Ergo Knee maar is voorzien van een verkoelende gel.

 

Een kniekussen is een relatief onbekend product maar de mensen die het kennen die vinden het vaak een perfect hulpmiddel tijdens het slapen! Kniekussens helpen bij het verkrijgen van een nog betere slaaphouding. Het kniekussen zorgt ervoor dat je ruggenwervel in een rechtere positie komt waardoor je rug dus meer ontspant en hierdoor minder stress en/of druk ervaart. Dit doet overigens je bloedsomloop ook goed.

 

Op het moment dat ik op mijn zij lig, schuif ik het kniekussen met de stevige beenband over één van mijn benen heen. Door gebruik van de beenband blijft het kniekussen op de plek zitten. Ik moet erg wennen en val ietwat moeilijk in slaap, maar ik merk wel dat mijn rug rechter is. Dat is wel aangenaam. Na een aantal nachten wen ik eraan en merk ik dat mijn rug minder stram aanvoelt in de ochtend. Ik verbaas me dat het kniekussen ook echt goed op zijn plek blijft. Ik had verwacht dat het kniekussen zou afzakken tijdens het slapen.

 

Deze Ergo Knee Cool van Lifetec Premium is ook van traagschuim gemaakt en heeft cooling gel aan weerszijde. De blauwe hoes is gemaakt van ventilerend gaas en hierdoor zie je de cooling gel goed.
De cooling gel vermindert de warmteopbouw tussen de benen en dat bevordert weer je nachtrust. Ook bij deze Ergo Knee Cool wordt een extra kussenhoes geleverd die ook anti-huisstofmijt én antiallergisch is. Dus voor mensen met allergieën is dit materiaal ideaal.

 

*Lees meer over de voordelen van een kniekussen met band.
**Bekijk de 3 verschillende kniekussens, Ergo Knee, Pro Knee & Ergo Knee Cool.

 

Kniekussen met band voor in bed

 

Voordelen kniekussen met band

 

Een Ergo Knee of een Pro Knee kniekussen kopen?

 

De Ergo Knee is een iets steviger kussentje die het lichaam goed in positie houdt tijdens het zij-slapen. Het gat in het midden in combinatie met de kussenhoes zorgen voor een goede ventilatie en voorkomt daarmee warmteophoping.

 

De Pro Knee is een zachter maar zwaarder kussen met cooling gel. Dit kussen is misschien weer iets comfortabeler wanneer je zoekt naar wat zachtere kussens. Beide hebben hetzelfde doel maar de Ergo Knee is daarin iets meer ondersteunend.

 

*Bekijk de 3 verschillende kniekussens, de Ergo Knee, Pro Knee & Ergo Knee Cool.

 

Kniekussen met band voor in bed kopen

 

Zitkussen Pro Cool Seat

 

Lifetec Premium biedt verschillende producten aan om je zithouding te verbeteren. Wij hebben de Pro Cool Seat getest. De Pro Cool Seat is een zitkussen die ervoor zorgt dat je comfortabeler zit en minder (snel) klachten ervaart in je onderrug en stuitje.

 

Nu we veel thuiswerken en vaak een verkeerde werkhouding hebben omdat ons zelf geïmproviseerde bureau niet toereikend genoeg is, ervaren veel mensen klachten in hun zithouding. Het zitkussen Pro Cool Seat van Lifetec Premium kan helpen bij het verminderen van deze klachten. Ik was al eens op zoek gegaan naar iets ter ondersteuning van mijn rug tijdens het thuiswerken. Ik ontdekte een draagbaar zitje en schreef een review over mijn ervaringen met BackJoy.

 

Ik heb geen bureaustoel thuis maar ik leg de Pro Cool Seat op de stoel die ik tot mijn werkstoel heb gebombardeerd. De Pro Cool Seat is ergonomisch gevormd en dat wil zeggen dat het kussen zó ontworpen is dat er extra aandacht is besteed aan comfort en dat het dusdanig passend is. Het kussen zit als gegoten. Na een dag werken voel ik dat mijn rug minder belast is geweest.

 

De Pro Cool Seat past op iedere stoel en is voor iedereen geschikt en ook gemaakt van traagschuim. Het zitkussen vormt zich dus naar jouw lichaam. Ook bij dit kussen ontvang je een tweede kussenhoes.

 

*Ontdek 2 zitkussen modellen, een ringkussen en een stuit/wigkussen.

 

Lifetec Premium kortingscode

 

Een ringkussen of een Pro Cool Seat kussen?

 

De ringkussens zijn echt bedoeld om de druk op het zitvlak weg te nemen na bijvoorbeeld een operatie of om verlichting te bieden bij te lang zitten. Bij Lifetec Premium geven klanten als terugkoppeling dat het kussen je helpt om een actieve zithouding aan te nemen.

 

De Pro Cool Seat is een stuit/wigkussen met verkoelende gel. Het is een iets zachter exemplaar dan de ringkussens en zorgt voor meer comfort en drukvermindering bij het stuitje. Vooral voor thuiswerken (te lang op een harde stoel zitten) of na bijvoorbeeld een val is dit kussen geschikt. Beide zitkussens zijn voorzien van 2 verschillende kussenhoezen. Met de kortingscode van Lifetec Premium is het de moeite waard om te proberen.

 

*Ontdek 2 zitkussen modellen, een ringkussen en een stuit/wigkussen.

 

Ringkussen voor wegnemen druk op zitvlak

 

NIEUW: Voetensteun en/of voetenbankje

 

Dit is een handig en multifunctioneel product, het is een voetensteun en voetenbankje ineen en je kan het ook nog eens gebruiken als rugsteun! Ben je thuis aan het werk achter de computer dan kan je de voetensteun onder je bureau plaatsen. Als je dan aan het werk bent kan je je voeten laten rusten op de voetensteun.

 

In de avond pak je de voetensteun, die je de voetensteun kussenhoes eromheen en transformeer je het voetenbankje tot voetensteun in bed. Je kunt de voeten steun dan onder je benen leggen om zodoende je benen wat hoger te positioneren, dat kan verlichting geven aan rusteloze benen. Je kan de voetensteun  ook gebruiken als rugsteun. Met de kortingscode van Lifetec Premium is het de moeite waard om te proberen.

 

*Nieuw in het assortiment, een voetensteun en/of voetenbankje en rugsteun ineen.

 

 

 

Voordelen voetensteun en/of voetenbankje

 

Lifetec Premium kortingscode tip!

 

Lifetec Premium biedt via hun eigen website verschillende producten aan die ook nog allen zeer betaalbaar zijn. Omdat er per product verschillende artikelen beschikbaar zijn is er voor iedereen wel iets passends te vinden. Lifetec Premium straalt kwaliteit uit en je voelt dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. En extra leuk dat dit echt Hollandse producten zijn.

 

Gun jij jezelf ook een uitgerust lichaam? Neem dan een kijkje in de webshop van Lifetec Premium en haal snel het passende kussen in huis. En dat kan nog met voordeel ook want wij hebben een 5% Lifetec Premium kortingscode!

 

 

Lifetec Premium kortingscode tip

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Anouk van Gangelen

  21 januari 2024 at 20:16 Beantwoorden

  Hallo Redactie van Wellness Spots,

  Bedankt voor jullie inzichtelijke artikel over ergonomische slaap- en zitproducten van Lifetec Premium. Als orthomoleculair therapeut behandel ik vaak cliënten met vergelijkbare problemen, zoals slaapproblemen en rugklachten. Ik ben het eens met jullie punten over het belang van goede ondersteuning tijdens het slapen en zitten en wil graag toevoegen dat een geïntegreerde benadering van slaaphygiëne en ergonomie essentieel is voor een goede nachtrust en een gezonde rug.

  In mijn praktijk heb ik ontdekt dat aandacht voor zowel fysieke als voedingsfactoren effectief kan zijn bij het aanpakken van dergelijke problemen. Dit lijkt aan te sluiten bij wat jullie bespraken in de blog.

  Nogmaals bedankt voor het delen van jullie inzichten. Ik kijk uit naar meer van jullie posts!

  Vriendelijke groeten,
  Anouk

  1. Redactie Wellness Spots

   29 februari 2024 at 13:46 Beantwoorden

   Beste Anouk, fijn om te horen dat jij als orthomoleculair therapeut het e.e.a. herkent wat wij uiteen hebben gezet in het artikel. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots