Privé sauna Betuwsch Badhyus

Ontspannen bij Betuwsch Badhyus in Lienden 

Ben jij op vakantie in de Betuwe, in de provincie Gelderland, en wil je een dagje ontspannen? Reis naar Lienden en bezoek het Betuwsch Badhyus in Lienden.

Ontdek het Betuwsch Badhyus in Lienden 

Ontspannen in de Betuwe doe je bij privé sauna Betuwsch Badhuys in Lienden. Deze wellness locatie is niet alleen een privé sauna maar ook een Bed & Breakfast en kleinschalig wellnessresort. Je kan bijvoorbeeld ook alleen een dagentree kopen voor Betusch Badhuys voor het gebruik van de wellness faciliteiten.

Deze privé wellness is sfeervol ingericht met mooie materialen en heeft alle luxe faciliteiten die je je maar kan wensen voor een ontspannen verblijf. Omdat je hier met maximaal 8 personen kan genieten van alle wellness faciliteiten is de sauna zeer ruim opgezet.

Er is een grote doucheruimte, een Finse sauna, infraroodsauna en stoomcabine. In de wellnesstuin kan je bubbelen in de hottub en er is buiten een dompelton en een stortemmer douche.

Bubbel je liever binnen? Dat kan ook!  Wil je genieten van de zonnestralen in de lente of de zomer? Dan drapeer je jezelf op de luxe ligbedden aangrenzend aan de boomgaard of op de ruime loungebank onder de veranda.

♥ Koop online alvast een dagentree voor een bezoek aan het Betuwsch Badhuys in Lienden. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Privé sauna Betuwsch Badhyus

Ben jij al eens bij het Betuwsch Badhyus in Lienden geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen