Spa & Sauna

Ontspannen bij Betuwsch Badhyus in Lienden 

14 juli 2023
Privé sauna Betuwsch Badhyus

Ben jij op vakantie in de Betuwe, in de provincie Gelderland, en wil je een dagje ontspannen? Reis naar Lienden en bezoek het Betuwsch Badhyus in Lienden .

 

Ontdek het Betuwsch Badhyus in Lienden 

 

Ontspannen in de Betuwe doe je bij privé sauna Betuwsch Badhuys in Lienden. Deze wellness locatie is niet alleen een privé sauna maar ook een Bed & Breakfast en kleinschalig wellnessresort. Je kan bijvoorbeeld ook alleen een dagentree kopen voor Betusch Badhuys voor het gebruik van de wellness faciliteiten.

 

Deze privé wellness is sfeervol ingericht met mooie materialen en heeft alle luxe faciliteiten die je je maar kan wensen voor een ontspannen verblijf. Omdat je hier met maximaal 8 personen kan genieten van alle wellness faciliteiten is de sauna zeer ruim opgezet.

 

Er is een grote doucheruimte, een Finse sauna, infraroodsauna en stoomcabine. In de wellnesstuin kan je bubbelen in de hottub en er is buiten een dompelton en een stortemmer douche.

 

Bubbel je liever binnen? Dat kan ook!  Wil je genieten van de zonnestralen in de lente of de zomer? Dan drapeer je jezelf op de luxe ligbedden aangrenzend aan de boomgaard of op de ruime loungebank onder de veranda.

 

♥ Koop online alvast een dagentree voor een bezoek aan het Betuwsch Badhuys in Lienden. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Privé sauna Betuwsch Badhyus

 

Ben jij al eens bij het Betuwsch Badhyus in Lienden geweest?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots