Bierspa in Limburg, stap in bierbad bij Thermae 2000

NIEUW, naast wijnbaden nu ook Bierspa in Limburg, stap in bierbad bij Thermae 2000

Sinds vorig jaar kan je wijnbaden bij Thermae 2000 en vanaf nu kan je ook in een bierbad bij Thermae 2000 in Limburg stappen. Een nieuwe spa belevenis voor Bier & Wellness liefhebbers, dat is deze bierspa in Limburg!

Bierspa in Limburg, stap in bierbad bij Thermae 2000

Alle bier- én wellnessliefhebbers kunnen nu ook naar Limburg reizen om in een bierbad te stappen! Thermae 2000 in Valkenburg heeft de handen ineen geslagen met Brouwerij Klinkers, bekend van onder andere het Caubergbiertje Cauwe. Neem plaats in een bierbad gevuld met een combinatie van hop, mout en gist, terwijl je geniet van een bierproeverij en uitzicht over het Geuldal.

Bier na wijn geeft venijn’; of toch niet? Sinds 2022 kon je al in een wijnbad stappen bij Thermae 2000 en vanaf nu kan je dus ook in een bierbad ontspannen. “De wijnbaden die vorig jaar zijn geopend, zijn een enorm succes onder onze gasten. Reden voor ons om te kijken waar men nog meer in kan baden”, aldus Davey van Keulen, wellnessmanager bij Thermae 2000. Hier kan je alles lezen over de wijnbaden in Nederland bij Thermae 2000.

Alhoewel Thermae 2000 en Brouwerij Klinker samen hebben gewerkt aan een eigen bier, gemaakt met het thermale water uit de eigen 381 meter diepe bronnen van Thermae 2000, ga je niet bierbaden in het ‘Cauwe’ bier zelf. Wel kan je uiteraard tijdens het wellnessmoment in het bierbad genieten van een kleine proeverij van drie verschillende, eventueel ook alcoholvrije bieren.

Het bierbad van Thermae 2000 wordt gevuld met onder andere hop, mout en gist, afkomstig uit de brouwprocessen van brouwerij Klinker. “Het kiezelhoudend gehalte van de hop werkt ook nog eens goed om de poriën van de huid te reinigen.” In totaal zitten gasten ongeveer 30 minuten in het bierbad in Limburg met een watertemperatuur van zo’n 37°C graden te genieten van een volledig verzorgingsritueel met uitzicht over het heuvelland. De totale privé wellnessbehandeling duur iets minder dan een uur.

♥ Lees hier meer over het bierbad en het bierbaden bij Thermae 2000.
♥ Bekijk hier het dag arrangement voor de duo bierbad wellness behandeling.
♥ Ook van de bieren proeven? Blijf overnachten en kies voor het bierbad hotel arrangement.
♥ Liever van Wijn & Wellness genieten? Hier kan je alles lezen over de wijnbaden in Nederland bij Thermae 2000.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Bierspa in Limburg, stap in bierbad bij Thermae 2000

Bierbad bij Thermae 2000

Heb jij al zin om naar de bierspa in Limburg te gaan en in het
bierbad bij Thermae 2000 in Limburg te badderen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen