Overnachten, Privé sauna

Primeur in Nederland! Stap in bierbad en geniet van bierspa in Twente, Overijssel

29 augustus 2022
Othmar Bierspa in Ootmarsum, Twente

We hebben weer een primeur in Nederland! Op 1 juli 2022 is de eerste bierspa in Nederland geopend. HOPpa, stap in een bierbad in Twente en ontdek de kracht van hop, mout- en gist. De primeur is in handen van Othmar Bierspa in Ootmarsum in Twente.

 

Eerste Bierspa in Nederland, stap in bierbad in Twente

 

In april had Thermae 2000 in Limburg de primeur met wijnbaden in Nederland. Nu is het de beurt aan de Othmar Bierspa in Ootmarsum in Twente om de allereerste bierspa in Nederland te openen! Dat niet alleen, er zijn ook nog 12 hotelkamers in bier thema. Het is dus eigenlijk een bierhotel met bierspa. De Othmar Herberg en de Othmar Bierspa zijn naast de Othmar Bierbrouwerij gelegen op het Commanderieplein in Ootsmarsum.

 

Leuk detail, de eigenaar van Othmar Bierbrouwerij liet zich inspireren door de bierspa’s in Tsjechië. Dat is precies waar wij ook het bierbaden en de voordelen van een bierbad hebben ontdekt. “Tijdens een weekend in Tsjechië bezochten we voor het eerst zelf zo’n bierspa. We hadden niet verwacht dat het zo’n leuke activiteit zou zijn”, vertelt Dirk Heupink. “Eigenlijk dachten we meteen al: wat zou het gaaf zijn om dit ook bij ons te realiseren”, vult Bart Nijhuis aan. Toch bleef het een tijdlang alleen bij dromen. “Tot we de ideeën voor een derde gebouw bij ons op het terrein toch concreter gingen maken, omdat het bleef knagen. Naast een hotel zou een bierspa een mooie toevoeging zijn aan Othmar én aan toeristisch Ootmarsum. En we hadden er de ruimte voor op ons terrein!

 

De bierbaden in Nederland bij Othmar Bierbrouwerij bieden een complete Bier & Wellness belevenis. Stap in een geurend bad van warm water waar hop, gist- en mout extracten aan zijn toegevoegd. Het zijn precies dezelfde ingrediënten die ook in (Othmar) bieren worden verwerkt. Trek een donkere bikini of donker badpak aan voordat je in het bad stapt en nip van een vers gebrouwen Othmar Pilsener terwijl je ligt te badderen en de ingrediënten van het bad zijn werk kunnen doen voor je lichaam, huid en haar. Naast het bierbad zijn er ook massagestoelen, een Finse sauna en een stortemmer om je af te spoelen aanwezig.

 

Inmiddels hebben wij gebadderd in de Othmar Bierspa, geslapen in de Othmar Herberg en de Othmar bieren geproefd tijdens een bierproeverij. Hier kan je alles lezen over onze ervaringen qua overnachten in de Othmar Herberg en hier kan je alles lezen over onze persoonlijke ervaringen bij de Othmar Bierspa in Ootmarsum in Twente. Heb jij al zin in deze complete Bier & Wellness belevenis in Nederland?

 

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van Othmar Herberg.
♥ Lees hier alles over onze persoonlijke Othmar Bierspa ervaringen.
♥ Nog meer Bier & Wellness ontdekken! Bekijk hier alle bierbaden en bierspa’s ter wereld

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Bierspa Nederland Bierbad

 

Othmar Bierspa in Ootmarsum Twente

 

Othmar Bierspa

 

Heb jij al zin om naar deze bierspa in Nederland te gaan en in een bierbad te stappen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots