Bijzondere hottub

Bijzondere hottub, hier wil je overal ter wereld in badderen

Hou jij van bijzondere wellness belevenissen? Dan zit je hier goed, want deze keer kan je meerdere bijzondere hottub ontdekken. Bijzonder vanwege de vorm, de manier waarop de hottub werkt of bijzonder in de zin van de locatie. Duik onder in de wondere wereld van Wellness Spots.

Bijzondere hottub, hier wil je in badderen!

Kijk nou eens, dat is bijzonder”! Iets dat bijzonder is, kan ook apart zijn en/of uniek. Bijna niemand heeft het of kent het en dat maakt het bijzonder. Zo interpreteren wij het het woord ‘bijzonder’ en zo hebben wij het ook toegepast in onze zoektocht naar bijzondere wellness belevenissen.

Wij reizen de hele wereld over om overal in de wondere wellness wereld te duiken. Van baden in een boomstam, tot een yogales op een kasteel, naar wegdromen in een hooi, bier– en wijnbad. Van slapen in een iglo met een mobiele sauna op een aanhanger voor de deur tot aan boord stappen van een sauna raft om op een meer op te warmen en daarna af te koelen.

Wij mogen van geluk spreken dat het redactieteam van Wellness Spots al heeft wat bijzondere wellness belevenissen heeft mogen ervaren. Neem daarom ook snel een kijkje in onze Wellness Spots Bucketlist ideeën Special. Uiteraard is het zo dat wij ook niet alles kunnen weten. Gelukkig zijn er miljoenen wellness liefhebbers op de wereld en wij worden regelmatig getipt door enthousiaste lezers. Heb jij ook een goede tip! Deel het via ons contactformulier.

♥ Ontdek ook deze bijzondere sauna’s wereldwijd;
♥ Droom weg bij deze bijzondere wellness behandelingen

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness Glamping in Slovenië met hottub

Locaties met een bijzondere hottub in Nederland

Ook in Nederland zijn er plekken te vinden met een bijzondere hottub. Bijzonder in de zin van dat de hottub er anders uitziet als anders, zoals de Ducktub bijvoorbeeld.

↓ Reserveer de luxe Outdoor Design Suite Cuber op de Veluwe;
♥ Bekijk ook de prijzen en beschikbaarheid van huisje met Dutchtub bij Booking.

Weltevree baden, de Dutchtub

Cuber is een fijne Outdoor Suite met Hottub middenin de natuur

Zin in een wellness weekend weg naar de Veluwe? Ontdek de mooie tiny houses van Roompot op de Veluwe! De Cuber is een fijne Outdoor Suite met Hottub middenin de natuur. Hier kan je nog meer lezen over de dit wellness huisje op de Veluwe met hottub.

↓ Reserveer de luxe Outdoor Design Suite Cuber op de Veluwe;
♥ Ontdek ook al deze leuke wellness huisjes voor 2 personen, samen relaxen!

Outdoor Design Suites Veluwe

Huisje Veluwe met hottub

Hotel & Boutique appartement met Dutchtub in Limburg

Wil je eens in iets anders badderen dan een hottub of Jacuzzi? Kies dan voor deze locatie waar een Dutchtub in de tuin staat. De Dutchtub is een Nederlands ontwerp uit 2003 van Floris Schoonderbeek waarbij je het bad zelf warm kan stoken met hout. Hier kan je meer lezen over de Dutchtub en hoe het werkt.

In het Limburgse Sevenum is een knusse Chambres d’Hôtes met diverse wellness faciliteiten waarbij het lijkt alsof je je in Frankrijk waant. je kan overnachten in een van de 5 hotelkamers of in een van de 2 gites. Voor het echte genieten moet je het wellness arrangement reserveren. Dan kan je lekker badderen in de Dutchtub, opwarmen in de gemeenschappelijke sauna en afkoelen in de zwemvijver. Je kan je arrangement ook nog uitbreiden met een massage! Daarvoor of daarna kan je culinair genieten in het restaurant met wijnbar en iets mee naar huis nemen uit de wijnwinkel. Op vrijdagavond is het wijnavond!

♥ Reserveer direct het wellness arrangement bij Gasterie Lieve Hemel;
♥ Bekijk prijzen en beschikbaarheid van huisje met Dutchtub bij Booking.

Wijn en Wellness reizen

Bijzondere hottub in Zweden op wellness camping 

Camper reizigers en wellness liefhebbers Ellen en Roel kwamen terecht op camping Seskarö Havsbad in Zweden. Deze camping ligt dichtbij de grens met Finland, op een schiereiland dat behoort tot de Haparanda archipel. Hier kan je de precieze locatie bekijken van deze wellness camping in Zweden.

De hottub zelf op deze wellness camping in Zweden is niet bijzonder! Wat het toch een bijzondere hottub maakt is dat de bediening van de hottub deksel. Wij weten uit ervaring dat hottub deksels behoorlijk zwaar kunnen zijn. Daar hebben de Zweden een geniale uitvinding op gevonden. Kijk zelf maar naar de foto’s!

Bekijk hier de reviews van Seskarö Havsbad in Zweden;
♥ Een rondreis aan het maken door Zweden? Ontdek al deze sauna’s in Zweden.
Leuk! Je zit op een half uur rijafstand van Cape East Hotel & Spa, meest oostelijke sauna en wellness hotel in Zweden.

Bijzondere hottub op een wellness camping in Zweden

Overnachten in boomhut met hottub

Bij deze locaties gaat het niet zozeer om hottub, het gaat vooral om de locatie met een hottub. Wat dacht je van ‘glamperen’ in een boomhut met een hottub? Er zijn zoveel locaties ter wereld waar dit kan, dat wij er al meerdere artikelen over hebben geschreven. Op de foto onder de intro van dit artikel zie zie je een boomhut met hottub in Slovenië. Op de foto hieronder zie je een boomhut met hottub in Drenthe.

Droom weg naar deze huisjes met hottub in België;
Bekijk al deze boomhutten met hottub in Frankrijk;
Ontdek ook al deze locaties waar je kan slapen in een boomhut met bubbelbad;

Huisje met hottub Ruinen

Nóg méér bijzondere wellness belevenissen

Hou jij van unieke wellness belevenissen? Ga er dan maar even voor zitten, want er zijn zoveel bijzondere wellness belevenissen op de wereld. In onze ogen is dit bijzonder en wij hopen dat jij er net zo over denkt.

  1. Ga lekker liggen in deze bijzondere ligbaden;
  2. Ontdek deze bijzondere wellness belevenissen;
  3. Bekijk al deze bijzondere overnachtingen in Friesland;
  4. Komt tot rust en ontspan, ontdek deze bijzondere yoga plekken in Nederland;
  5. Streep ze allemaal af! Warm op in deze bijzondere sauna’s die wereldwijd te vinden zijn.
Bijzondere wellness behandelingen wereldwijd

Heb jij ergens in een bijzondere hottub gebadderd?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons