Spa & Sauna

Bijzondere ligbaden, om liggend bij weg te dromen!

2 juli 2023
Bijzondere ligbaden

In de wondere wellness wereld valt van alles te ontdekken. Zo zien wij regelmatig bijzondere ligbaden in wellness hotels overal ter wereld. Hoog tijd voor een overzicht van speciale baden!

Bijzondere ligbaden, om liggend bij weg te dromen!

 

Uren badderen, wij houden ervan! De een gaat graag languit in een vrijstaand ligbad, de ander kiest liever voor een rond bad. Er zijn wellness hotels die een hartvormig bad op de hotelkamer hebben staan en onlangs ontdekte wij een bad van hout met een ligplank erin. Of het lekker ligt hebben wij helaas niet kunnen testen maar een bijzonder ligbad is het wel.

 

Inspireer jezelf met deze locaties waar bijzondere ligbaden staan. Gewoon leuk om te kijken of wellicht eens naar toe te reizen om zelf te ervaren hoe de speciale baden liggen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Speciale baden

Speciaal ontworpen, een houten ligbad in Kroatië

 

In 2022 gingen wij eilandhoppen in Kroatië van Split naar Dubrovnik. Tijdens onze rondreis in Kroatië bezochten wij ook het meest zonnige eiland van Kroatië, Hvar Island.

 

In 2020 opende het luxe wellness hotel Maslina Resort dat onderdeel is van Relais & Châteaux. Maslina Resort in Stari Grad op Hvar is een Mindful Luxury Resort dat ideaal is voor een ontspannen verblijf in de baai van Stari Grad. Bij het bezichtigen van de hotelkamers ontdekten wij de bijzondere ligbaden.

 

De baden blijken speciaal voor het Maslina Resort te zijn ontworpen en op maat gemaakt door Internova, een Kroatische fabrikant. De bijzondere ligbaden van hout zijn bedacht door de Franse Léonie Alma Mason, de interieurontwerper van het Maslina Resort op Hvar Island. De speciale houten ligbaden zijn in verschillende maten geproduceerd. Afhankelijk van de hotelkamer zijn de ligbaden ingebouwd of staan ze juist vrijstaand.

 

De bijzondere ligbaden zijn geïnspireerd op Japanse eenvoud en de westerse idealen van luxe en comfort. Het bad is gemaakt van Corian-materiaal voor de strakke indruk. De buitenkant en achterkant van het houten ligbad zijn gemaakt van Iroko-hout, dat is beschermd met olie.

 

♥ Bekijk de beschikbaarheid voor Maslina Resort.
Sleeper Magazine schreef dit artikel over de houten baden.

 

Bijzondere ligbaden

Bijzondere ligbaden in de vorm van een hart

 

Ben jij op zoek naar een romantische hotelovernachting om de liefde te vieren? Wie weet is een hotel met een hartvormig bad een leuk idee.

 

♥ Bekijk deze hotels met hartvormig bad in Nederland.

 

Bijzondere ligbaden

Woww, een bijzonder design bad in Nederland

 

Wij zijn helemaal fan van privé sauna’s, ze waren al populair maar door de pandemie van de afgelopen jaren zijn privé sauna’s nóg populairder geworden. Al die tijd kon je namelijk wel van een lekker warm sauna moment genieten in een privé sauna!

 

Een van de beste privé sauna’s in Nederland is Spa040 in Eindhoven en Best. Dat het een van de top locaties is blijkt enerzijds uit alle reviews van de gasten en anderzijds uit het feit dat de Spa040 eigenaar inmiddels zijn 5e locatie heeft geopend. Er zijn drie locaties in Best en twee privésauna’s in Eindhoven.

 

Wat ons betreft moet je zeker even alle Spa040 privé sauna’s bekijken in Eindhoven en Best want het design is bijzonder en extravagant. Op de foto hieronder zie je het mooie ronde vlinder design bad op de Spa 040 · Best · Spa 2 locatie.

 

  1. Spa 040 · Best · Spa 1;
  2. Spa 040 · Best · Spa 2;
  3. Spa 040 · Best · Spa 3;
  4. Spa040 · Eindhoven · Spa 1.
  5. Spa040 · Eindhoven · Spa 2.

 

Privé sauna Eindhoven en omgeving

Bijzondere wellness baden in Zuid-Tirol

 

In de onderstaande artikelen gaat het niet zozeer om het design van de ligbaden zelf. In Zuid-Tirol draait het om wat er in de wellness baden zit. Zo kan je kiezen uit hooibaden, Kneipp baden, melk baden en appel baden.

 

♥ Ontdek alle wellness baden in Zuid-Tirol.

 

Hooibaden Zuid-Tirol

 

In welk bad zou jij nu willen liggen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots