Bijzondere ligbaden

Bijzondere ligbaden, om liggend bij weg te dromen!

In de wondere wellness wereld valt van alles te ontdekken. Zo zien wij regelmatig bijzondere ligbaden in wellness hotels overal ter wereld. Hoog tijd voor een overzicht van speciale baden!

Bijzondere ligbaden, om liggend bij weg te dromen!

Uren badderen, wij houden ervan! De een gaat graag languit in een vrijstaand ligbad, de ander kiest liever voor een rond bad. Er zijn wellness hotels die een hartvormig bad op de hotelkamer hebben staan en onlangs ontdekte wij een bad van hout met een ligplank erin. Of het lekker ligt hebben wij helaas niet kunnen testen maar een bijzonder ligbad is het wel.

Inspireer jezelf met deze locaties waar bijzondere ligbaden staan. Gewoon leuk om te kijken of wellicht eens naar toe te reizen om zelf te ervaren hoe de speciale baden liggen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Speciale baden

Speciaal ontworpen, een houten ligbad in Kroatië

In 2022 gingen wij eilandhoppen in Kroatië van Split naar Dubrovnik. Tijdens onze rondreis in Kroatië bezochten wij ook het meest zonnige eiland van Kroatië, Hvar Island.

In 2020 opende het luxe wellness hotel Maslina Resort dat onderdeel is van Relais & Châteaux. Maslina Resort in Stari Grad op Hvar is een Mindful Luxury Resort dat ideaal is voor een ontspannen verblijf in de baai van Stari Grad. Bij het bezichtigen van de hotelkamers ontdekten wij de bijzondere ligbaden.

De baden blijken speciaal voor het Maslina Resort te zijn ontworpen en op maat gemaakt door Internova, een Kroatische fabrikant. De bijzondere ligbaden van hout zijn bedacht door de Franse Léonie Alma Mason, de interieurontwerper van het Maslina Resort op Hvar Island. De speciale houten ligbaden zijn in verschillende maten geproduceerd. Afhankelijk van de hotelkamer zijn de ligbaden ingebouwd of staan ze juist vrijstaand.

De bijzondere ligbaden zijn geïnspireerd op Japanse eenvoud en de westerse idealen van luxe en comfort. Het bad is gemaakt van Corian-materiaal voor de strakke indruk. De buitenkant en achterkant van het houten ligbad zijn gemaakt van Iroko-hout, dat is beschermd met olie.

♥ Bekijk de beschikbaarheid voor Maslina Resort.
Sleeper Magazine schreef dit artikel over de houten baden.

Bijzondere ligbaden

Bijzondere ligbaden in de vorm van een hart

Ben jij op zoek naar een romantische hotelovernachting om de liefde te vieren? Wie weet is een hotel met een hartvormig bad een leuk idee.

♥ Bekijk deze hotels met hartvormig bad in Nederland.

Bijzondere ligbaden

Woww, een bijzonder design bad in Nederland

Wij zijn helemaal fan van privé sauna’s, ze waren al populair maar door de pandemie van de afgelopen jaren zijn privé sauna’s nóg populairder geworden. Al die tijd kon je namelijk wel van een lekker warm sauna moment genieten in een privé sauna!

Een van de beste privé sauna’s in Nederland is Spa040 in Eindhoven en Best. Dat het een van de top locaties is blijkt enerzijds uit alle reviews van de gasten en anderzijds uit het feit dat de Spa040 eigenaar inmiddels zijn 5e locatie heeft geopend. Er zijn drie locaties in Best en twee privésauna’s in Eindhoven.

Wat ons betreft moet je zeker even alle Spa040 privé sauna’s bekijken in Eindhoven en Best want het design is bijzonder en extravagant. Op de foto hieronder zie je het mooie ronde vlinder design bad op de Spa 040 · Best · Spa 2 locatie.

  1. Spa 040 · Best · Spa 1;
  2. Spa 040 · Best · Spa 2;
  3. Spa 040 · Best · Spa 3;
  4. Spa040 · Eindhoven · Spa 1.
  5. Spa040 · Eindhoven · Spa 2.
Privé sauna Eindhoven en omgeving

Bijzondere wellness baden in Zuid-Tirol

In de onderstaande artikelen gaat het niet zozeer om het design van de ligbaden zelf. In Zuid-Tirol draait het om wat er in de wellness baden zit. Zo kan je kiezen uit hooibaden, Kneipp baden, melk baden en appel baden.

♥ Ontdek alle wellness baden in Zuid-Tirol.

Hooibaden Zuid-Tirol

In welk bad zou jij nu willen liggen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen