Bijzondere wellness behandelingen wereldwijd

Het leuke van wellness reizen, bijzondere wellness behandelingen ontdekken

Het leuke van wellness reizen vinden wij om al die bijzondere wellness behandelingen te ontdekken die overal ter wereld mogelijk zijn. Laat je verrassen en inspireren en duik in de wondere wellness wereld!

Bijzondere wellness behandelingen wereldwijd

Dichtbij huis tot ver over de landsgrenzen, overal ter wereld kan je genieten van wellness. Deze keer doken wij eens in al die bijzondere wellness behandelingen die je overal kan beleven. Inmiddels hebben wij al aardig wat lokale spa- en wellness treatments ondergaan zodat we jullie kunnen inspireren om op wellness vakantie te gaan.

♥ Ontdek al deze bijzondere sauna’s ter wereld;
♥ Bekijk ook al deze bijzondere hottubs en deze bijzondere wellness behandelingen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wellness behandelingen Moorbad

Wellness experience in de boomstam – Duitsland

Trek je tijd ervoor uit en kies voor een wellness experience in de boomstam en in de Mönchstube. Je kan kiezen uit vele soorten wellness behandelingen op basis van kruiden, dennennaalden, honing en/of bier. Wat ons betreft kies je voor het wellness bad in de uitgeholde boomstam. Wat een belevenis!

Deze bijzondere wellness behandeling kan je beleven bij het luxe 4*Wellnesshotel Tanne in het Duitse Zwarte Woud. Het wellnesshotel is gelegen nabij Baiersbronn, aan de rand van het Tonbachdal met een prachtig uitzicht op de vallei en de bergen. Vanuit de Finse panoramasauna heb je een weids uitzicht en op het buitenterras kan je afkoelen en de frisse berglucht opsnuiven. Als gast van Hotel Tanne is de boomhut gratis toegankelijk en op een aantal dagen is het ook mogelijk als niet hotelgast een dagentree te kopen.

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij Wellnesshotel Tanne.

Glampings met wellness in Duitsland 

Bijzonder! Zandbaden in de woestijn van Merzouga – Marokko

Heb je ooit al eens gehoord van ‘zandtherapie‘? In de Marokkaanse stad Merzouga zijn ze begonnen met aanbieden van wellness therapieën met behulp van zand. Zandbaden schijnen goed te zijn voor mensen die reuma, artritis, rugpijn en bepaalde huidziekten hebben. In 2016 riep National Geographic Traveller Magazine Merzouga uit tot de op vier na beste bestemming voor gezondheidstoerisme.

Merzouga wordt als volgt beschreven: “Zie het als een zandbad tijdens de warme maanden juli en augustus. Berbers met blauwe tulbanden graven putten zo groot als een bad in het okerkleurig zand en wachten tot de zandkorrels door de zon worden opgewarmd. De klanten worden vervolgens tot aan hun nek begraven. Daar blijven ze een tiental minuten waarna ze voor een uurtje in dekens worden gewikkeld en met thee worden gehydrateerd. Deze behandeling kalmeert de spieren.” De bron van dit verhaal is bladna.

♥ Wil jij dit ook? Je kan woestijnbaden via Viajes360marruecos in Merzouga;
*Mail naar > viajes360marruecos@gmail.com, t.a.v. Mustafa.
♥ Ontdek hier ook meer over therapeutische werking zand Porto Santo nabij Madeira.

Bijzondere wellness behandelingen wereldwijd

Bijzondere wellness baden

Hooibaden, melkbaden, ijsbaden, bierbaden, een wijnbad! Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat in de wondere wellness wereld. Laat je verrassen en ontdek alle bijzondere wellness baden die er zijn.

♥ Ontdek al deze spa- en wellness baden in Zuid-Tirol;
♥ Bekijk hier alles over de bijzondere hooibaden in Zuid-Tirol;
♥ Ga ijsbaden, stap in een bierbad of wijnbad bij Thermae 2000.

Hooibaden Zuid-Tirol

Heb jij al eens een bijzondere wellness behandeling beleefd?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen