Wellness BIO HOTELS

Wil jij genieten van milieuvriendelijke vakanties? Kies voor BIO HOTELS!

Ben jij op zoek naar een duurzame vakantie in Europa? Ken jij het concept ‘BIO HOTELS’ al? Ga klimaatwijs op vakantie en geniet duurzaam op vakantiebestemmingen waar hotels met dit certificaat zijn. Wij vertellen je alles over de reis mogelijkheden in Europa.

BIO HOTELS in Europa, groene en duurzame vakantie

Meer dan tien jaar geleden besloten de eerste biologische hoteliers om organische- en milieuvriendelijke vakanties aan te bieden. Inmiddels is BIO HOTELS een concept dat is uitgegroeid tot de grootste vereniging van milieuvriendelijke hotels. Er zijn vandaag de dag méér dan 100 BIO HOTELS in zeven Europese landen.

Alle hotels zijn uniek, maar ze hebben allemaal één ding gemeen, ze leven de richtlijnen van BIO HOTELS na. Zo staan alle hoteliers voor een duurzame economie, het zoveel als mogelijk lokaal inkopen van eten en drinken, het opwekken van milieuvriendelijke energie en de verwerking van afval gebeurt op een duurzame manier.

Of je nu op zoek bent naar een vakantie waarbij organische producten centraal staan, een biologische gezinsvakantie wenst, wilt genieten in een BIO wellness hotel of een duurzame conferentie of groene vergadering wilt organiseren. Er is een zeer ruim aanbod aan gecertificeerde hotels die op mooie natuurlijke locaties liggen in de bergen of aan zee.

♥ Klik op de link voor meer informatie over deze duurzame groene hotels.

‘Bewust genieten van en in de natuur’,
dit is het motto dat alle Bio-Hotels uitdragen. 

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

BIO HOTELS in Europa

Wat kan je verwachten in de hotels 

 1. Het interieur van een hotel is ingericht met lokale materialen;
 2. De hotels worden zoveel als mogelijk aangedreven door natuurlijke energiebronnen;
 3. De restaurant- en spa’s menu’s wisselen i.v.m. verkrijgbare lokale biologische producten;
 4. Sauna’s zijn gebouwd met lokale bouwmaterialen, het hout komt uit de nabijgelegen natuur;
 5. Vegetarische en veganistische gerechten staan standaard op het menu, sommige keukens zijn bekroond met de ‘Grünen Haube’ prijs.
Wellness Bio Hotels

Kies een van de BIO Hotels in Europa die bij je past

Wil jij genieten van een romantische vakantie met je partner? Is het tijd voor een duurzame familievakantie? Ben je op zoek naar een groene en duurzaam hotel met wellness faciliteiten en gezondheidsmogelijkheden of zoek je naar een hotel voor een groene zakenreis of plek om te slapen tijdens je milieuvriendelijke vakantie? Wat je ook wenst, bij BIO HOTELS Holidays kan je eenvoudig zoeken naar het perfecte hotel voor jou.

 1. Wellness hotels;
  Tip > lees meer over Wellness BIO HOTELS en bezoek het 4* Bio-Wellness Hotel Holzleiten in Oostenrijk
 2. Romantische hotels;
 3. Familievakantie in groene hotels;
 4. Groene zakenreis naar duurzame hotels;
 5. Een gezondheidsreis naar hotels met ervaren therapeuten. 
BIO HOTELS - natuurlijke inrichting

Heb jij al wel eens in een duurzaam hotel overnacht?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons