Biohotel met allergie vrije hotelkamers en vakantiehuizen in het Salzburgerland

Biohotel met allergie vrije hotelkamers en vakantiehuizen in het Salzburgerland

Heb jij last van bepaalde allergieën en wil je eens naar Oostenrijk op vakantie? Wellicht is een verblijf in een biohotel met allergie vrije hotelkamers en vakantiehuizen in het Salzburgerland dan de plek om naartoe te gaan.

Biohotel met allergie vrije hotelkamers en vakantiehuizen in het Salzburgerland

Heb jij de pech dat je last hebt van bepaalde allergieën, dan kan het uitzoeken van een vakantiebestemming best lastig zijn. De een kan last hebben van hooikoorts of huisstofmijt en moet daar rekening mee houden, een ander kan niet tegen veren in hotelkussens en voor iemand anders is het erg belangrijk dat er geen hoogpolig tapijt ligt. Bij Biohotel Castello Königsleiten staat alles in het teken van gezond en puur genieten en bieden ze speciale allergie vrije hotelkamers en vakantiehuizen in het Salzburgerland aan.

Als je last hebt van bepaalde allergieën dan kijk je naar hele andere zaken dan vakantiegangers zonder allergieën. Bij het Biohotel Castello Königsleiten hebben ze professionals in dienst die hier van alles over weten. De speciale gezondheidskamers en vakantiehuizen die ze hier aanbieden zijn allergeenvrij en optimaal ingericht voor je welzijn.

Door het gebruik van onder andere doordachte aanpassingsmaatregelen hebben ze ervoor gezorgd dat de belangrijkste triggers voor allergieën en astma niet meer in het hotel interieur voorkomen. Dit betekent, geen huisstofmijt, geen honden, geen sporen van schimmel en kattenallergenen. Daarnaast is de fijnstofbelasting in het gehele biohotel teruggebracht tot een drempelwaarde die vergelijkbaar is met die van heldere winterlucht, zodat je ongestoord en gezond kunt slapen en ademen. Concreet betekent dat:

  1. Geen huisdieren;
  2. Geen vloerbedekking;
  3. Zeer lage fijnstofbelasting;
  4. Mijtbestendige matrassen;
  5. Zeer lage allergeenbelasting;
  6. Rookvrije/huisdiervrije kamers;
  7. De kamer wordt schoongemaakt met een speciale HEPA-filterstofzuiger en de vloer wordt dagelijks gedweild;
  8. Levering van persoonlijke verzorgingsproducten voor de gevoelige huid (ongeparfumeerde of hypoallergene zeep, shampoo, crème, enz.) op aanvraag;
  9. Raamventilatie of kwaliteit gecontroleerde airconditioningVrij van allergene groene planten die stuifmeel afgeven (geen bloeiende grassen, hazelaars of berkenplanten).

♥ Bekijk hier de allergievrije hotelkamers.
♥ Lees ons uitgebreide artikel over dit Biohotel.
♥ Ontdek meer Bio Hotels in Europa voor milieuvriendelijke vakantie.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 95 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Biohotel met allergie vrije hotelkamers en vakantiehuizen in het Salzburgerland

Tips voor mensen die last hebben van allergische astma

De Hohe Tauern Health Association heeft samen met geselecteerde en gecertificeerde partnerbedrijven in Oberpinzgau en in nauwe samenwerking met de Paracelsus Medical Private University Salzburg, het Mittersill Hospital en de artsen in de regio Oberpinzgau aanbiedingen ontwikkeld voor alle mensen die lijden aan allergische astma.

♥ Hier kan je er alles over lezen op de website van het biohotel.

Biohotel Castello Konigsleiten

Gluten- of lactosevrij eten, keuken standaard op ingericht  

Gluten- en/of lactosevrij eten, daar is de keuken van biohotel met allergie vrije hotelkamers en vakantiehuizen in het Salzburgerland standaard op ingericht. Heb jij andere voedingswensen of wil of moet je rekening houden met andere dieetwensen? Ook dat is geen probleem.

Niet voor niets is het Biohotel Castello Königsleiten een feelgoodhotel waar iedere gast op zijn of haar wenken wordt bediend en waar met de hoogst mogelijke zorg rekening wordt gehouden met allergieën.  Eten zonder histamine of suiker, boekweitbrood bij het ontbijt, het kan allemaal en wordt met veel liefde voor je klaar gemaakt.

Biohotel Castello Konigsleiten

Winterse reistips voor omgeving Castello Königsleiten

Ben jij al aan het kijken waar je wintersport vakantie dit jaar naar toe gaat? Wij hebben alvast een paar inspirerende winterse artikelen voor je met tips voor je vakantie in de winter.

Bekijk hier de reizen met TUI naar Königsleiten.
♥ Handig, meer reistips voor lente skiën in Königsleiten.
♥ Dit kan je allemaal doen in de omgeving Königsleiten in de winter.

Biohotel Castello Königsleiten in Oostenrijk

Heb jij nog meer tips voor mensen met een allergie die op vakantie willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen