Blacktree Naturals olijfolie zeep kopen

Blacktree Naturals, olijfolie in de vorm van een zeepje!

Wil jij olijfolie zeep kopen of wist je nog niet eens dat zeep gemaakt van olijfolie bestond? Wij vertellen je graag meer over de bijzondere en natuurlijke zepen van Blacktree Naturals! Goed om te weten, je kan zowel natuurlijke zeep blokken kopen in 3 verschillende gewichten als natuurlijke vloeibare zeep in een mooie flacon.

Blacktree Naturals, olijfolie zeep kopen!

Dat olijfolie goed voor je is, dat wist je waarschijnlijk al. Naast het feit dat olijfbomen niet belastend zijn voor het milieu en groeien ze op grond dat niet gebruikt kan worden voor de reguliere landbouw, olijfolie is één van de natuurlijkste bestandsmiddelen in zowel voeding áls in beautyproducten.

Olijfolie draagt bij bij de bescherming van hart- een vaatziekten, het kan helpen bij het verlagen van je bloeddruk, bij goed gebruik kan het borstkanker vertragen, olijfolie helpt bij het ontgiften van je lichaam, helpt het voorkomen van osteoporose en tot slot is olijfolie een hele belangrijke bron van vitamine E.

Maar tegenwoordig kom je steeds vaker olijfolie tegen in beautyproducten. Olijfolie kent eigenlijk geen allergische reacties en is mede daardoor erg interessant. Gespleten haarpunten worden blij van olijfolie en mocht je huid verbrand zijn door de zon, olijfolie kan verzachtend werken. Dit zijn nog maar een aantal pluspunten maar er is meer!

De naam Blacktree wordt gebruikt als metafoor voor de olijfboom. Blacktree weet dat olijfolie een uniek product is en gebruikt het daarom al 20 jaar (!) in haar producten. Door gebruik te maken van het olijven sap, zoals de boeren olijfolie noemen, ondersteunt Blacktree de regionale economie en ondersteunt het dus ook echt alleen de lokale olijfproductie.

Blacktree produceert dus hypoallergene zepen geschikt voor elk huidtype en wordt gemaakt met de meest biologische olijfolie die er maar is en op een natuurlijke, duurzame, veganistische en dierproefvrije manier vanuit de eigen fabriek in de Noord-Egeïsche regio (Turkije). Zoals ze zelf zeggen hebben ze er ook een klein beetje liefde in gestopt. Wellness Spots kreeg de kans om kennis te maken met de prachtige en de heerlijk ruikende producten van Blacktree en in dit artikel lees je onze ervaringen. Je kan kiezen uit drie soorten olijfoliezepen qua gewicht:

  1. Olijfoliezeep van 40 gram
  2. Olijfoliezeep van 85 gram
  3. Olijfoliezeep van 150 gram

– De Noord-Egeïsche ervaring –

“Een plek waar het groen van de olijfbomen het blauw van de lucht ontmoet! We vangen de essentie van de plek op en produceren ons product met hier geteelde olijfolie “.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Natuurlijke zeep kopen

Blacktree Natural olive oil soap Classic

Blacktree heeft zeepjes in allerlei maten. Dit kleine Classic zeepje is er één van 40 gram en ideaal voor als je gasten te logeren hebt en hen wilt verrassen met een klein eigen zeepje. Je gasten zullen er erg blij mee zijn. Of leg dit kleine zeepje bij het fonteintje in de wc.

De Natural olive soap Classic brengt Blacktree terug naar vroeger. De citronellageur van dit zeepje brengt Blacktree terug naar de tijd waar hun oma aan het schoonmaken was. Ik hou van deze nostalgie. Een geur vangen in een zeepje om je herinneringen levend te houden is knap! En het klopt: het zeepje ruikt heerlijk en ziet er door zijn eenvoud nostalgisch uit.

Natuurlijke olijfolie zeep

Natural olive oil soap Unscented, Lavendel en Mango

Deze drie zeepjes zijn een slag groter, namelijk 85 gram. Ook deze zeepjes zijn prachtig van eenvoud.
Zowel het zeepje zelf als de verpakking. Niets geen poespas, maar gewoon fijn basic en daarom zo mooi. De Unscented zeep is er één zonder parfum. Ideaal als je bijv. allergisch bent voor bepaalde toevoegingen die een zeep een geurtje geven of het gewoonweg niet fijn vindt dat een zeep een geurtje heeft.

De zeep met Lavendel is mijn absolute favoriet. Lavendel vind ik altijd zó lekker ruiken en Blacktree heeft deze geur nu in deze zeep weten te vangen. In het Noord-Egeïsche gebied waar Blacktree de zepen laat maken van lokale en regionale ingrediënten zijn veel lavendelvelden.

Ook hier heeft Blacktree gebruik van gemaakt. De lavendelgeur is niet super aanwezig, maar ik vind het precies goed! Ik waan mij even op één van die lavendelvelden tussen die prachtige paarse bloemen. De derde zeep heeft de lekkere geur van Mango. Een frisse geur komt je direct tegemoet bij het openen van het mooie simpele doosje.

Olijfoliezeep Blacktree Naturals

Naturlijke olijfolie zeep Almond & Patchouli

Deze twee zepen zijn 150 gram per stuk en hebben een iets andere vorm dan de vorige zeepjes. Geen hoekig blok meer, maar een blok met een iets rondere vorm, wederom met heerlijke geuren.

Blacktree heeft in de Almond zeep gebruik gemaakt van de positieve werking van amandelen.
Amandelen beschermen tegen uitdroging en er zit Vitamine E in dat het huidverouderingsproces tegengaat. De huid lijkt een soort dezelfde structuur te hebben als amandelolie en daardoor zijn de werkzame stoffen goed en snel op te nemen door de huid. Het is een heerlijke geur die inderdaad snel door mijn huid wordt opgenomen. Net als bij de vorige zepen voelt mijn huid gevoed en niet strak aan.

Patchouli zeep wordt gemaakt met de geur van de Patchouli struik, dat is er één uit de munt familie. Deze plant kan wel 1 meter hoog kan worden en uit het donzige blad haalt Blacktree de olie om als geur toe te voegen aan de Patchouli zeep. De geur is zacht en net als de vorige geuren niet extreem aanwezig. Ik vind deze zeep heerlijk ruiken.

Blacktree Naturals olijfolie zepen

Natural liquid olive oil soap Lavender

Blacktree Naturals verkoopt niet alleen blokken zeep. Deze Natural liquid olive oil soap van Blacktree is vloeibaar en zit in een pompflacon van 300 ml en kan voor zowel haar, gezicht en huid gebruikt worden.  In deze flacon zit mijn favoriete geur Lavendel en ik gebruik hem graag onder de douche. En dan het liefste vlak voordat ik naar bed ga. Lavendel werkt rustgevend en als ik dan na het douchen direct onder de lakens kruip ruik ik de Lavendel geur nog en dat maakt mij blij.  Een heerlijke geur om mee in slaap te vallen.

Alles wat Blacktree uitstraalt is nostalgie en biologisch. En basic uitstraling die hun producten enorm veel recht doen. Fijne zeepjes met goede geurtjes. En de prijzen! Die zijn verrassend. Neem snel een kijkje op de website om je te laten verrassen door de prima prijzen die deze Blacktree zepen kosten. En als je besteld, dan worden ze ook nog eens plasticvrij verstuurd in een heerlijk geurende verpakking!

Olijfolie zeep in flesje

Meer tips voor wellness zeepjes in huis!

Ben jij gek op zepen? Mooie zepen voor op het toilet, in de keuken of in de badkamer? Wil je ook olijfolie zeep kopen of onze andere artikelen over zepen lezen?

Natuurlijke zeep kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen