Beauty

BlowDry Brow Bar aan de Ceintuurbaan in Amsterdam

21 juni 2023
BlowDry Brow Bar Ceintuurbaan Amsterdam

Leg jezelf in de watten bij BlowDry Brow Bar aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. De beautysalon in de Pijp in Amsterdam Zuid is een one-stop-shop waar je jezelf kan verwennen op één plek.

 

BlowDry Brow Bar Ceintuurbaan Amsterdam

 

Bij de BlowDry Brow Bar in Amsterdam vind je alles onder één dak. Ideaal want met het one-stop-shop concept ben je in één keer klaar, dat is relaxt en tijdbesparend.

 

Of je nou je haar wil laten föhnen, je nagels wilt verwennen met een manicure, je voeten aandacht nodig hebben van een pedicure, je wenkbrauwen weer in shape wilt maken, wilt ontspannen tijdens een facial of op zoek bent naar mooie visagie voor een feestje.

 

De BlowDry Brow Bar is bedacht door oprichter Fatima Abdelmula. Samen met haar jongere zus Karima Abdelmula en beste vriendin Carol besloten ze een beautybar te open in de Pijp waar je op een locatie allerlei beauty behandelingen kan ervaren. Je kan er uitgebreid ontspannen maar ook ‘even snel’ je nagels laten doen of je make-up.

 

Fatima: “Ik was benieuwd of het zou aanslaan. Dus begon ik hier aan de Ceintuurbaan, vlakbij de Noord-Zuidlijn, in een inspirerende muli-culturele buurt. Wij drieën hebben allemaal onze eigen expertise en achtergrond. Ik ben opgeleid als kapper maar het meest ondernemend van ons drie, mijn zus is schoonheidsspecialiste en krijg iedere brow in shape. Carol tenslotte, heeft jarenlang in topkapsalons in Brazilië en Nederland gewerkt en kan met elke soort haar omgaan”.

 

  1. In de kapsalon wordt gewerkt met het merk Redken
  2. Tijdens beauty behandelingen wordt gebruik gemaakt van Spaanse cosmeticamerk PHFormula.

 

Reserveer via Treatwell bij de BlowDry Bar in Amsterdam;
♥ Ontdek ook al deze tips voor beautysalons en schoonheidssalons Amsterdam.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Beautysalon in de Pijp in Amsterdam Zuid

 

Brow Bar Ceintuurbaan Amsterdam

 

Maak een afspraak bij BlowDry Brow Bar

 

De BlowDry Brow Bar aan de Ceintuurbaan 23 in Amsterdam is 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag van 10.oo tot 18.00 uur.

 

Reserveer via Treatwell bij de BlowDry Bar in Amsterdam

 

Ben jij wel eens bij de BlowDry Brow Bar aan de Ceintuurbaan in Amsterdam geweest?
Deel je ervaringen met ons!

 

BlowDry Brow Bar Amsterdam

 

Zou jij ook wel eens naar de BlowDry Brow Bar in Amsterdam willen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots