Beauty

Met een blosje op je wangen het nieuwe jaar in, extra touch met een blush!

3 januari 2023
Blush make-up De Bijenkorf

Gezond en fris het nieuwe jaar in, met een blosje op je wangen. Met een goede blush kan jij stralend het nieuwe jaar in. Stap eens naar binnen bij De Bijenkorf bijvoorbeeld en laat je adviseren over welke blush make-up van De Bijenkorf bij je huid past.

 

Blush make-up De Bijenkorf, met blosje op wangen nieuwe jaar in!

 

Een beetje blush in de winter kan je net die frisse en gezonde look geven die je wilt. Blush make-up breng je over het algemeen aan op de appeltjes van wangen, zo krijg je een mooie gloed op je wangen en een opgewekte look. Hierbij is het wel een beetje afhankelijk van de vorm van je gezicht. Een handige tip van visagisten is om een beetje te lachen zodat je weet waar je de blush make-up op je wangen en jukbeenderen moet aanbrengen.

 

Neem de tijd om een goede blush make-up uit te zoeken. Voor ieder huidtype is er een passende blush te vinden, het is alleen een kwestie van uitzoeken en testen wat bij jouw huidtype en gezicht past en waar je jezelf fijn bij voelt. Wat dat betreft raden wij altijd aan om je eens te laten informeren over de mogelijkheden en het gewoon eens te proberen en testen. Heb je een wat vettere huid? Dan is een poeder blush meestal de beste optie vanwege de matterende werking.

 

De blush make-up van De Bijenkorf heeft een uitgebreid en divers assortiment van veel bekende merken. Variërend van de klassieke poedervariant blush tot romige blush sticks, die sticks zijn ideaal voor vrouwen die niet met kwasten in de weer willen gaan. Vind je het leuk om zelf te experimenteren met blush make-up? Kies dan voor een blush pakket en gebruik een blush naar keuze die op dat moment het beste bij je gemoedstoestand past. Wil je een glamoureuze look? Dan is de blush van het  luxueuze make-upmerk Charlotte Tilbury een aanrader.

 

Fijn is dat je bij deze luxe winkel je goed kan laten informeren over de mogelijkheden en de visagisten van de diverse merken kunnen naar jouw huidtype kijken om te zien welke blush make-up van De Bijenkorf het beste bij je past. Wil je alvast ontdekken wat de merken, mogelijkheden en prijzen zijn? Hier kan je alle soorten blush online bekijken.

 

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Blush make-up De Bijenkorf,

 

Zou jij je wel eens willen laten adviseren welke blush make-up
van De Bijenkorf bij jouw huid past?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots