Boomhut met sauna

Ontspannen in de natuur, kies voor een boomhut met sauna!

Wil jij eens naar een bijzondere sauna? Kies dan voor slapen in een boomhut met sauna in Nederland of reis naar het Zwarte Woud in Duitsland en ontspan in een sauna boomhut en geniet van een wellness behandeling in een uitgeholde boomstam dat is omgetoverd tot een wellness bad.

Boomhut met sauna Nederland

Hou jij van unieke ervaringen en wil je iets bijzonders beleven met een wellness tintje? Kies dan voor een overnachting in een boomhut met sauna in Nederland. Op dit moment hebben wij één locatie gevonden waar je dit kan beleven in Nederland. Weet jij er nog een? Deel het met onze redactie!

Ook leuk, slapen in een boomhut met Jacuzzi of hottub. Daarvan zijn er veel meer locaties in Nederland. Als je dit een tof idee vind voor een bijzondere wellness overnachting lees dan ook ons artikel met tips voor slapen in een boomhut met Jacuzzi.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Boomhut met sauna in Brabant

Wil je slapen in een boomhut met sauna in Brabant? Dan moet je naar Boutique Resort Life is Good. In het Brabantse dorpje Heeswijk kan je overnachten in een luxe boomsuite. Op een hoogte van 4 meter is een boomhut gebouwd met daarin in een kleine Finse sauna. Afkoelen dan daarna op het terras van je boomhut en slapen doe je binnen onder het glazen raam waardoor je naar de sterren kan kijken.

*Bekijk hier de luxe boomsuite met sauna.

Boomhut met sauna in Brabant

Sauna in een boomhut in Duitsland

In deze sauna boomhut in Duitsland kan je niet slapen maar wel ontspannen. Na je sauna ronde kan je wel overnachten in het luxe 4*Wellnesshotel Tanne in het Duitse Zwarte Woud want daar staat deze 10 meter hoge boomhut met sauna in de wellnesstuin.

Het wellnesshotel is gelegen nabij Baiersbronn, aan de rand van het Tonbachdal met een prachtig uitzicht op de vallei en de bergen. Vanuit de Finse panoramasauna heb je een weids uitzicht en op het buitenterras kan je afkoelen en de frisse berglucht opsnuiven. Als gast van Hotel Tanne is de boomhut gratis toegankelijk en op een aantal dagen is het ook mogelijk als niet hotelgast een dagentree te kopen. Trek je tijd ervoor uit en kies na je bezoek aan de boomhut met sauna voor een wellness experience in de boomstam en in de Mönchstube. Je kan kiezen uit vele soorten wellness behandelingen op basis van kruiden, dennennaalden, honing en/of bier. Wat ons betreft kies je voor het wellness bad in de uitgeholde boomstam. Wat een belevenis!

Ga jij op reis naar Duitsland, bekijk dan ook zeker even al mijn reistips en bezienswaardigheden in het Zwarte Woud die je wat mij betreft moet zien.

♥ Bekijk beschikbaarheid bij Hotel Tanne in Baiersbronn.

Glampings met wellness in Duitsland 

Zou jij ook wel eens in een sauna boomhut willen ontspannen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen