Bootcamp en Yoga vakantie bij hotel Held in het Zillertal

Start de lente fit en zen, kom in beweging met Fitnessbootcamp & Yogadagen in het Zillertal

Kom in beweging en start de lente fit en zen in Oostenrijk! Neem je eerste vakantiedagen van het jaar op voor een fitness bootcamp en yoga vakantie bij hotel Held in het Zillertal in Oostenrijk.

Bootcamp en Yoga vakantie bij hotel Held in het Zillertal

Wil jij de lente starten in de bergen van Oostenrijk? Kom in beweging, neem je vakantiedagen op en reserveer je deelname aan de fitness bootcamp en yoga vakantie bij hotel Held in het Zillertal in Oostenrijk. Beoefen je liever alleen yoga in de bergen of leef je je liever uit op de modernste fitness apparatuur? Kiezen voor één van beide hotel arrangementen kan natuurlijk ook.

Bij Sport- en wellnesshotel Held in Fügen komt iedereen in beweging. Het is een hotel voor actievelingen, gelegen in de bergen van het Zillertal, waar zowel indoor als outdoor er ontelbare mogelijkheden zijn om je lichaam en geest te versterken. Reizigers die er een actieve levensstijl op na houden zullen zich zeer welkom voelen bij sport- en wellnesshotel HELD. De nieuwe 150 m² grote fitnesszone is van topniveau en uitgerust met de nieuwste toestellen van het merk Technogym.

Na inspanning is er in dit wellnesshotel voldoende gelegenheid voor ontspanning. Als de eerste lente zonnestralen schijnen gaat de wellnesstuin open, waar er 3000 m2 ruimte is om te ontspannen. Nestel jezelf op de ligweide met een goed boek, vertoef met een gezond drankje op een van de ligbedden, wandel door de kruidentuin en koel af in de natuurlijke zwemvijver na je sauna ronde. Vermoeide spieren na je deelname aan de fitness bootcamp? Geen probleem, die kunnen opgepept worden met een sportmassage. Nog langer het zen gevoel vasthouden tijdens je yoga vakantie bij hotel Held? Kies dan voor een beauty behandeling of een ontspannende massage.

Is het weer niet zo mooi tijdens je vakantie? Het buitenzwembad en de whirlpool zijn altijd verwarmd. En anders zijn er binnen ook genoeg ontspanningsmogelijkheden. Zo is er een binnenzwembad, een zoutwater-stoombad, alpend-sauna, biosauna, een een hele mooie huttenpanorama sauna met uitzicht buiten. Ook inwendig zal je tijdens je verblijf goed voor jezelf zorgen! Sport- en wellnesshotel Held is een fijnproevershotel met het keurmerk “Bewusst Tirol”. Dit keurmerk garandeerd dat er lokale lekkernijen en regionale specialiteiten op de kaart staan.

♥ Bekijk hier het restaurant van hotel HELD.
♥ Zie hier het complete artikel over Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen.
♥ Ontdek hier de tips voor romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Ontspannen wellness vakantie Zillertal

Yoga vakantie bij Sport- en wellnesshotel HELD

Tijdens de HELDhaf-tige yogadagen laten yogi’s zich inspireren door het thema brahmacharya. De beweging naar het essentiële en een leven met maat en doel staan centraal tijdens deze dagen.

Sport- en wellnesshotel HELD biedt tijd en ruimte om je in alle rust te wijden aan je eigen levensenergie en je innerlijke centrum. Zuzana, gecertificeerd yogalerares, begeleidt de hotelgasten tijdens de retraite en organiseert vijf heilzame yogasessies voor elk niveau.

♥ Meer info over de Held yoga dagen.

Bootcamp en Yoga vakantie bij hotel Held in het Zillertal

Fitness bootcamp bij Sport- en wellnesshotel HELD

De pittige fitnessbootcamp bindt de strijd aan met kilo’s. Sporten, ontspannen en een stuk dichter bij je droomlichaam komen: daar gaat het om tijdens deze dagen in het sport- en wellnesshotel Held in Fügen.

Barbara Lechner, de gecertificeerde fitnesstrainer van het hotel, heeft een sportieve mix van cursussen samengesteld. Elke dag zijn er twee tot drie fitness-sessies op hoog niveau zoals trailrunning, HIIT-training, intervalruns, cardiotrainingen en nog veel meer.

♥ Meer info over de Held Bootcamp.

Sport- en Wellnesshotel HELD in Fügen Zillertal Oostenrijk

Wordt jij al enthousiast van deze fitness bootcamp en
yoga vakantie bij hotel Held in het Zillertal in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen