Beauty

Botanical Beauty, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten

17 september 2019
Botanical Beauty 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten

Botanical Beauty, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten en dierproefvrij. Is dat waar jij naar op zoek bent? Lees dan de ervaringen van Sigrid die een aantal samples ontving van de producten van Botanical Beauty.

Botanical Beauty 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten

 

De consument wordt zich steeds meer bewust van wat zij koopt. En dat is bij levensmiddelen, maar ook zeker bij beautyproducten. Steeds meer merken richten zich ook deze groter wordende vraag en Botanical Beauty is een merk dat dit volledig begrijpt.

 

Botanical Beauty is gevestigd in het prachtige Betuwse dorpje Deil en de biologische en 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten worden onder andere gemaakt met de inspiratie die eigenaresse Catharine van Everdingen-Chorus opdoet in de kruidentuin van het familielandgoed Noordenhoek. Naast dat alle producten 100% natuurzuiver zijn, zijn ze natuurlijk ook dierproefvrij en voor alle huidtypen beschikbaar.

 

Op de website vind je een enorm uitgebreid assortiment van huidproducten. Het kan niet anders dan dat er iets voor je bij zit. Er zitten ook hele specifieke producten tussen, iets waar Botanical Beauty zich misschien juist wel mee onderscheidt van andere skin care producten. Denk bijvoorbeeld aan speciale gel voor je vermoeide benen of een skin-spray.

 

Zo’n webshop is voor mij net als een snoepwinkel: ik wil alles hebben en proberen. Maar natuurlijk kan dat niet. En ik ben ook vaak bang, bij de aanschaf van een nieuw product, dat ik óf de geur óf de structuur van het product niet prettig vindt en dat vervolgend een zo goed als nieuw product staat te verstoffen in mijn badkamerkast.

 

Voordelen Botanical Beauty bestellen

 

En ook hierin onderscheidt Botanical Beauty zich van andere merken: via de website kan je gratis samples aanvragen. Hoe ideaal is dat?! Met samples dek ik in elk geval de vraag of de geur en de structuur van het product bij mij passen. En als dat zo is, dan kan je het product via de website van Botanical Beauty kopen. Koop je producten met een waarde boven de €50,- dan hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen. Zit je eronder, dan betaal je maar €4,95.

 

Maar nu nog even terug naar de geur en de structuur van de producten. Ik kreeg samples toegestuurd met onder andere lavendel en aloë vera. En ja, ze ruiken zoals ze horen te ruiken. Niets geen chemisch goedje, het ruikt alsof je de plant onder je neus hebt staan. Wat fijn om een product zó natuurlijk te ruiken. De spuitflacons hebben onder andere roos als bestandsmiddel en ik vind ze heerlijk ruiken. Deze spuitflacons zijn trouwens ook ideaal voor in je toilettas als je een paar dagen weg gaat. Op de structuur van de producten is niets op aan te merken. Niet vettig, niet korrelig, niet te waterig. Precies zoals een natuurlijk product in mijn ogen hoort te zijn.

 

  1. Dierproefvrij en 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten;
  2. Je kan gratis samples aanvragen om te testen welk product bij je past;
  3. Geen verzendkosten bij een waarde van meer dan van €50,- aan Botanical Beauty producten.

 

Voordelen Botanical Beauty bestellen

 

Botanical Beauty verkooppunten

 

Het gemakkelijkste is om eerst via de webshop van Botanical Beauty samples aan te vragen zodat jij goed kan ervaren of de natuurlijke producten bij je passen. Zit er een product bij dat je bevalt dan kan je de Botanical Beauty producten bestellen in een grotere hoeveelheid in de webshop.

 

*Bekijk hier de beautysalons die met de producten van Botanical Beauty werken.

 

 

Botanical Beauty, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, wil jij het ook wel eens proberen?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots