Botanical Beauty 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten

Botanical Beauty, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten

Botanical Beauty, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten en dierproefvrij. Is dat waar jij naar op zoek bent? Lees dan de ervaringen van Sigrid die een aantal samples ontving van de producten van Botanical Beauty.

Botanical Beauty 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten

De consument wordt zich steeds meer bewust van wat zij koopt. En dat is bij levensmiddelen, maar ook zeker bij beautyproducten. Steeds meer merken richten zich ook deze groter wordende vraag en Botanical Beauty is een merk dat dit volledig begrijpt.

Botanical Beauty is gevestigd in het prachtige Betuwse dorpje Deil en de biologische en 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten worden onder andere gemaakt met de inspiratie die eigenaresse Catharine van Everdingen-Chorus opdoet in de kruidentuin van het familielandgoed Noordenhoek. Naast dat alle producten 100% natuurzuiver zijn, zijn ze natuurlijk ook dierproefvrij en voor alle huidtypen beschikbaar.

Op de website vind je een enorm uitgebreid assortiment van huidproducten. Het kan niet anders dan dat er iets voor je bij zit. Er zitten ook hele specifieke producten tussen, iets waar Botanical Beauty zich misschien juist wel mee onderscheidt van andere skin care producten. Denk bijvoorbeeld aan speciale gel voor je vermoeide benen of een skin-spray.

Zo’n webshop is voor mij net als een snoepwinkel: ik wil alles hebben en proberen. Maar natuurlijk kan dat niet. En ik ben ook vaak bang, bij de aanschaf van een nieuw product, dat ik óf de geur óf de structuur van het product niet prettig vindt en dat vervolgend een zo goed als nieuw product staat te verstoffen in mijn badkamerkast.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Voordelen Botanical Beauty bestellen

En ook hierin onderscheidt Botanical Beauty zich van andere merken: via de website kan je gratis samples aanvragen. Hoe ideaal is dat?! Met samples dek ik in elk geval de vraag of de geur en de structuur van het product bij mij passen. En als dat zo is, dan kan je het product via de website van Botanical Beauty kopen. Koop je producten met een waarde boven de €50,- dan hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen. Zit je eronder, dan betaal je maar €4,95.

Maar nu nog even terug naar de geur en de structuur van de producten. Ik kreeg samples toegestuurd met onder andere lavendel en aloë vera. En ja, ze ruiken zoals ze horen te ruiken. Niets geen chemisch goedje, het ruikt alsof je de plant onder je neus hebt staan. Wat fijn om een product zó natuurlijk te ruiken. De spuitflacons hebben onder andere roos als bestandsmiddel en ik vind ze heerlijk ruiken. Deze spuitflacons zijn trouwens ook ideaal voor in je toilettas als je een paar dagen weg gaat. Op de structuur van de producten is niets op aan te merken. Niet vettig, niet korrelig, niet te waterig. Precies zoals een natuurlijk product in mijn ogen hoort te zijn.

  1. Dierproefvrij en 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten;
  2. Je kan gratis samples aanvragen om te testen welk product bij je past;
  3. Geen verzendkosten bij een waarde van meer dan van €50,- aan Botanical Beauty producten.
Voordelen Botanical Beauty bestellen

Botanical Beauty verkooppunten

Het gemakkelijkste is om eerst via de webshop van Botanical Beauty samples aan te vragen zodat jij goed kan ervaren of de natuurlijke producten bij je passen. Zit er een product bij dat je bevalt dan kan je de Botanical Beauty producten bestellen in een grotere hoeveelheid in de webshop.

*Bekijk hier de beautysalons die met de producten van Botanical Beauty werken.

Botanical Beauty, 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, wil jij het ook wel eens proberen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen