Bruidssuite van der Valk Hotel in Dordrecht

Zeg JA tegen Bruidssuites met sauna en jacuzzi voor je huwelijksnacht!

Een romantische nacht beleven na je trouwdag? Zeg JA tegen een van deze mooie Bruidssuites met sauna en jacuzzi in Nederland. Dat wordt een huwelijksnacht om nooit meer te vergeten!

Bruidssuites met sauna en jacuzzi in Nederland

Grote kans dat de nacht die volgt op je trouwdag een van de mooiste nachten van je leven is. Dat is precies de reden dat je flink mag uitpakken en JA moet zeggen tegen een verblijf in een van deze mooie bruidssuites met sauna en jacuzzi in Nederland. Even samen ontspannen na een mooie maar hectische trouwdag op de hotelkamer met sauna en daarna napraten in het bubbelbad onder het genot van een glas champagne! Geniet van je huwelijksnacht in Nederland.

Bruidssuite van der Valk Hotel in Tilburg

Ga je trouwen in de mooie stad Tilburg? Reis niet ver en blijf slapen in de mooie bruidssuite van het Van der Valk Hotel in Tilburg. Stap samen in het ronde bubbelbad met een glas champagne en kruip daarna tegen elkaar aan in het ronde bed voor je huwelijksnacht.

♥ Bekijk de Bruidssuite bij Van der Valk in Tilburg.
♥ Ook leuk, bekijk deze hotelkamers met een rond bed en een rond bad in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Bruidssuites met sauna en jacuzzi in Nederland

Bruidssuite van der Valk Hotel in Dordrecht

Vier jij je trouwdag in Dordrecht? Blijf overnachten in de bruidssuite bij Van der Valk Hotel Dordrecht en geniet van elkaar en alle wellness faciliteiten in de Bruidssuite. Er is zelfs een openhaard op de hotelkamer, romantischer kan niet!

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van de Bruidssuite.

Bruidssuites met sauna bubbelbad en openhaard

Bruidssuite van der Valk Hotel in Sneek

Trouw je in Friesland? Dan is het wel zo fijn om daar ergens in de buurt te overnachten! Heb je man als partner dan moet je die misschien wel even overhalen om de huwelijksnacht door te brengen in een lila kamer.

Maar als je de wellness faciliteiten van deze luxe hotelkamer laat zien dan gaat hij vast overstag. Jullie kunnen namelijk samen douchen onder de duo-hemeldouche en badderen in een hartvormige whirlpool.

♥ Bekijk de Bruidssuite bij Van der Valk in Sneek.
♥ Bekijk ook deze hotels met een hartvormig bad in Nederland.

Bruidssuites met sauna en jacuzzi in Nederland

Welke Bruidssuites met sauna en jacuzzi in Nederland vind jij tof voor je huwelijksnacht?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen