Bubbelbad kopen waar op letten

Wil jij een bubbelbad kopen? Hier moet je op letten!

Wil jij een bubbelbad kopen voor in de tuin? Hier moet je op letten! Bekijk goed waar je in wilt bubbelen, hoe lang je graag bubbelt, waar je wilt gaan badderen, doe een vergelijkend waren onderzoek en kijk ook naar het schoonmaaksysteem van het bubbelbad.

Wil jij een bubbelbad kopen? Hier moet je op letten!

Jaaa, je hebt ergens in een bubbelbad gebubbeld en nu wil je dat thuis ook! Wij begrijpen je helemaal, wij doen ook niets liever dan de hele dag badderen en bubbelen. Ben je van plan om een bubbelbad te kopen dan is het belangrijk dat je goed onderzoek doet. Stel jezelf eerst een aantal vragen:

 1. Waarom wil ik een bubbelbad?
 2. Waar wil je het bubbelbad neer gaan zetten?
 3. Wil je een ‘vast’ of opblaasbaar bubbelbad kopen?
 4. Hoe ga je het bubbelbad schoonmaken na gebruik?
 5. Wat is de prijs die jij over hebt om een bubbelbad te kopen?
 6. Wil ik direct kunnen bubbelen zodra ik zin heb of kan ik ook even wachten?

Ontspannen in een warm bubbelbad liggen is iets waar iedere wellness liefhebber blij van wordt. Om écht te genieten van je eigen bubbelbad is het belangrijk dat je goed het een en ander uitzoekt en je oriënteert op het kopen van een bubbelbad. Wat ook een goed idee is, is eerst eens een bubbelbad huren voor in je tuin, dan kan je alvast even testen. Wij vertellen je graag waar je op moet letten als je een bubbelbad gaat kopen.

 • De maat van het bubbelbad
  Belangrijk is dat je als eerste gaat kijken waar je het bubbelbad wilt gaan plaatsen. Neem goed de maten op! Zo heb je meer ruimte nodig dan alleen de oppervlakte van het bubbelbad. Het bubbelbad is namelijk vaak verbonden met een slang voor de afvoer. Denk er ook over na met hoeveel mensen jij in het bubbelbad wilt gaan zitten.
 • De prijs van het bubbelbad dat je wilt kopen
  Natuurlijk is de prijs ook een grote factor als je een bubbelbad gaat kopen. Hoeveel geld je kwijt bent aan de aanschaf van een bubbelbad heeft alles te maken met je wensen. Wil je een opblaasbaar bubbelbad of wil je een echte Jacuzzi® in je tuin? Of vind je een whirlpool ook prima? Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de goedkoopste bubbelbaden niet altijd de beste optie zijn. Hou jij er bijvoorbeeld van om in de herfst en wintermaanden te badderen in je tuin? Dan zal je een krachtig bubbelbad moeten kopen dat goed en snel kan verwarmen tot de juiste temperatuut.
 • De kracht van het bubbelbad
  Niets is zo vervelend als een koud bubbelbad met slappe bubbels die niets voorstellen! Kijk goed naar de kracht van de bubbels die het bubbelbad kan leveren. Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoeveel stroom je erop kan zetten zodat het bubbelbad ook in de koudere maanden snel te verwarmen is.
 • De deksel van het bubbelbad
  Kijk ook goed hoe het bubbelbad dat je wilt kopen wordt afgesloten. Een whirlpool met een stevige deksel is natuurlijk altijd beter om het bubbelbad schoon en warm te houden. Wil je ook wel eens alleen badderen? Zorg er dan ook voor dat je alleen in staat bent om de deksel van het bubbelbad af te krijgen.
 • Het merk van het bubbelbad
  De een noemt een bubbelbad een jacuzzi, de ander een whirlpool en weer iemand anders noemt alles een hottub. Weet wat je koopt en weet waar je in baddert. Lees hier alles over het verschil tussen het merk Jacuzzi®, een bubbelbad en whirlpool. Bekijk altijd goed de gedetailleerde product details, de technische instructies en overige informatie over het bubbelbad dat je misschien wilt gaan kopen.
 • Het schoonmaaksysteem
  Ja, ook het schoonmaken van het bubbelbad hoort erbij! Er zijn verschillende soorten filter systemen waar je voor kunt kiezen. Het ene bubbelbad heeft een filtersysteem met een pomp die naast het bubbelbad staat en bij het andere bubbelbad is het ingebouwd. Hou er rekening mee dat je altijd chemicaliën nodig hebt om het water te zuiveren. Vaak wordt er gekozen voor een vorm van chloor.

Wij hopen dat je met behulp van dit artikel beter weer waar je op moet letten als je een bubbelbad gaat kopen. Deze aandachtspunten en bubbelbad kopen tips dragen straks bij een aan een ontspannen bubbelmoment.

♥ Hier kan je een opblaasbaar bubbelbad huren in Den Haag;
♥ Hier moet je opletten als je een bubbelbad of hottub wilt kopen;

♥ Ook leuk! Huur er een pakket bij of koop een paar opblaasbare spa gadgets!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Verschil tussen Jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad

Ben jij van plan om een bubbelbad te kopen?
Of heb je al eens een bubbelbad gekocht en heb jij tips waar je op moet letten bij een bubbelbad kopen?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons