Lifestyle

Lekkere bubbelbad snacks presenteren in opblaasbare jacuzzi accessoires  

11 oktober 2023
Bubbelbad snacks

Hou jij er ook van om úrenlang in een bubbelbad te bubbelen? Leuk, wij ook! En als wij dat doen dan genieten wij graag van fijne bubbels en lekkere bubbelbad snacks. Wij gebruiken daarvoor opblaasbare jacuzzi accessoires.

 

Lekkere bubbelbad snacks presenteren in opblaasbare jacuzzi accessoires  

 

Ga jij binnenkort naar een vakantiehuisje met een Jacuzzi® en/of naar een wellness huisje met een bubbelbad? Een van de tips voor je checklist wat mee te nemen naar een wellness huisje is een opblaasbare spa bar om je bubbelbad snacks in te doen.

 

Wij krijgen wel eens de vraag: “hoe lang mag je in een bubbelbad zitten”? Over het algemeen zou men zeggen, ga niet langer dan 30 minuten achtereen in een bubbelbad zitten. Wat ons betreft is het belangrijkste dat je je eigen lichaam goed kent en dat je voldoende water drinkt om te hydrateren. Daarbij is een water en ander lekker drinken wel zo fijn als je gaat proeven van deze bubbelbad snacks.

 

Wij houden ervan om uren in een bubbelbad te zitten, goede gesprekken te voeren, te ontspannen en ondertussen wat te drinken en te snacken. Mocht je last hebben van een hoge bloeddruk of hartproblemen, is het belangrijk om niet te lang in een bubbelbad te zitten.

 

Wil je wat alcohol drinken in bad, zorg dat je ernaast dan ook altijd voldoende water blijft drinken. Door lang in een bubbelbad te zitten ga je transpireren en ontgiften, maar ook uitdrogen. Door het drinken van alcohol ga je nieren sneller werken, wat ervoor kan zorgen dat je sneller uitdroogt. De combinatie van alcohol drinken in een (bubbel) bad versterkt het, daarom drink voldoende water. Onze tip, geniet met mate en hydrateer jezelf goed met natuurlijk mineraalwater.

 

♥ Wow, bekijk deze drijvende spa bar met verlichting;
♥ Geniet met mate, lekkere drankjes met alcohol om te ontspannen;
♥ Ontdek opblaasbare jacuzzi accessoires die je ook voor bubbelbaden kan gebruiken;
♥ Heerlijk! Neem deze mooie fles Prosecco en/of mooie fles bubbels meer naar bubbelbad;
♥ Handig! Gebruik deze wellness vakantiehuisje inpaklijst tips voor ontspannen inpakken.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Opblaasbar voor in bubbelbad

 

Leuke tips en handig lijstje voor bubbelbad snacks party

 

Het is natuurlijk maar net wat je zelf lekker vind en waar je van houdt wat je wilt presenteren als bubbelbad snacks. Wij houden van een combinatie van diverse smaken die wij presenteren in opblaasbare jacuzzi en of bubbelbad accessoires.

 

Zo zijn wij groot fan van de opblaasbare spa bar die je op de foto ziet. Het middelste vak van de drijvende opblaasbare spa bar kan je ook nog vullen met smaakvolle bubbelbad snacks. Of zoals wij, leg er een handdoekje in om je handen af te drogen voordat je iets van de snacks in het bubbelbad pakt.

 

  1. Chips (Pringles);
  2. Iets van snoepgoed, zoals winegums;
  3. Lekker gezond en verfrissend, druiven.

 

♥ Geniet met mate, lekkere drankjes met alcohol om te ontspannen.

 

Opblaasbare jacuzzi accessoires bubbelbaden

 

Heb jij nog meer tips voor lekkere bubbelbad snacks?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots