Buitendouche inspiratie ideeën voor wellness tuin

Genieten onder de mooiste buitendouches, volop ideeën!

Wij doen de beste ideeën op als we ontspannen en als we genieten van wellness reizen. In dit artikel een overzicht vol met buitendouche inspiratie ideeën, een artikel dat wij bedachten terwijl wij stonden te douchen onder de mooiste buitendouches ter wereld.

Buitendouche inspiratie ideeën voor wellness tuin

Wanneer ontstaan bij jou de beste ideeën? Wij bruisen altijd van de inspiratie maar op momenten dat wij ons lichaam rust gunnen en genieten van een welverdiend wellness moment dan plopt het ene na het andere idee op.

Voor onze wellness reportages reizen wij de hele wereld over. Het voordeel daarvan is dat wij ontzettend veel ervaring op doen en door de jaren heen een schat aan wellness inspiratie ideeën hebben verzameld. Wij zijn groot liefhebber van een mooie buitendouche en terwijl wij ergens ter wereld stonden te douchen bedachten wij het idee voor een compleet artikel vol met buitendouche inspiratie ideeën.

Een mooie buitendouche kan je toevoegen aan je wellness tuin of je bekijkt gewoon de locatie waar wij zijn geweest en boekt een wellness vakantie naar de wellness locatie zodat jij ook hier kan douchen. Geniet ervan!

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Tropische regendouche in je wellness tuin

Wil jij graag een buitendouche in je wellness tuin aanleggen? Informeer dan eens bij een tuincentrum of bij een tuinexpert welke tropisch uitziende planten er zijn en welke planten goed tegen water kunnen. Op deze manier kan je met deze buitendouche inspiratie ideeën misschien ook een tropische buitendouche in je eigen tuin realiseren.

Deze tropische regendouche was precies wat wij nodig hadden na een veel te lange vlucht vol vertraging naar Sri Lanka. Voor een wellness reportage maakte wij een rondreis langs mooie luxe wellness hotels in Sri Lanka. Niet alle hotels hadden wellness faciliteiten maar deze bijzondere overnachting in Sri Lanka is een aanrader en niet alleen vanwege de tropische buitendouche.

*Stap onder deze douche en reserveer een nacht bij Cantaloupe House Ahangama.

Buitendouche inspiratie ideeën voor wellness tuin

De luxe glamping douche, simpel en fijn!

Deze buitendouche is simpel maar fijn en doet precies wat die moet doen, een fijne regenstraal om je mee af te spoelen. Gemaakt van mooi donker hout past deze strakke buitendouche perfect in de wellnesstuin van deze bijzondere glamping locatie in de Alentejo in Portugal. Of zou jij deze buitendouche in je wellness tuin wensen?

De houten buitendouche staat bij de natuurlijke zwemvijver in het midden van het luxe eco resort. Je hebt er zeker geen privacy maar het is wel een hele fijne plek om je even af te spoelen na je duik in de natuurlijke zwemvijver.

*Ook hier douchen? Ga naar Reserva Alecrim Eco Suites & Glamping in Portugal!

Luxe glamping in de Alentejo

Mooie buitendouche omringd door natuurlijke stenen

Wil jij in je wellness tuin een mooie buitendouche creëren waarbij je omringd wordt door mooie natuurlijke stenen? Kijk dan eens naar deze buitendouche inspiratie die wij opdeden in Thailand. De douche zelf is flut, met het kleine plastic kopje met een paar stralen. Bij deze foto gaat het om de mooie natuurlijke stenen waar de doucheruimte zich tussen bevind.

Het is niet de beste wellness douche foto, we zagen er wat verwilderd uit na een duik op het tropische eiland Koh Talu in Thailand! Henriëtte schreef ooit eens een verhaal over haar persoonlijke douche ergernissen op reis, leuk om te lezen wat haar kijk is op douchen als doucheology expert:)

*Hier douchen kan je als je reservering maakt bij Koh Talu Eco Resort in Thailand.

Buitendouche inspiratie ideeën voor wellness tuin

Douchen in het groen omringd door bamboehout

Wij vinden bamboe zo mooi en rustgevend. Mooi bamboe hout in de tuin geeft gelijk een zen uitstraling. Daarnaast is bamboe hout duurzaam en ijzersterk waardoor het lang meegaat. Ook bij VT Wonen zijn ze fan van bamboehout voor tuininspiratie. Knoop de bamboe hout stengels aan elkaar en zo creëer je een mooi bamboescherm om je buitendouche.

*Eerst kijken of je zo douchen fijn vind? Reis naar Koh Mak in Thailand.

Buitendouche met bamboehout

Wat vind jij van onze buitendouche inspiratie ideeën?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen