Bungalow met sauna - Boshoek Nederland

Geen trappen, alle wellness op begane grond in bungalow met sauna

Geen zin in trappen en alles bij de hand voor een wellness vakantie? Kies voor een fijne bungalow met sauna waarbij alle faciliteiten zich op de begane grond bevinden.

Wellness op begane grond in bungalow met sauna

Zin in een wellness vakantie in eigen land? Een leuk huisje met een hottub, een bubbelbad of een sauna? Of wil je het ultieme genot en wil je een alles-in-één bungalow met sauna en jacuzzi of bubbelbad?

Een ding is zeker, als je kiest voor een verblijf in een bungalow met sauna dan zijn alle faciliteiten op de begane grond. Weet wat je boekt, dus bekijk hieronder nog even de diverse definities van een bungalow en wil je weten waar je in gaat badderen of zweten? Bekijk dan hier de verschillen tussen wellness baden en de verschillen tussen sauna’s.

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Wat is een bungalow?

Het voordeel van een vakantie in een bungalow is dat het een gelijkvloerse woning is. Oftewel een vrijstaand huis waarbij  alle kamers op de begane grond zijn en je dus geen trappen hoeft te lopen.

*Op de onderstaande foto zie je een luxe wellness bungalow met Jacuzzi in Drenthe

Wellness vakantiehuisje inpaklijst, handige checklist met wat je moet meenemen

Wat is een geschakelde bungalow?

Een geschakelde bungalow is nog steeds een woning waarbij alle kamers en de keuken en badkamer zich op de begane grond bevinden. Het enige verschil met een bungalow is dat je geen vrijstaand huis hebt maar dat de zijkant ‘geschakeld’ is gebouwd aan een andere bungalow.

Wat is een semi-bungalow?

Wat ons betreft is er maar één soort bungalow en dat is gewoon een bungalow! Maar er zijn ook al locaties met vakantiehuizen die praten over een semi-bungalow. Een semi-bungalow heeft maximaal één verdieping maar alle primaire woonvoorzieningen zijn op de begane grond te vinden.

Laat je verrassen door het aanbod aan wellness bungalows in Nederland en zoek iets leuks uit voor een welless vakantie in eigen land via de onderstaande tips.

Wellness bungalow met sauna

Bungalows met sauna op vakantiepark

Verblijf jij graag op een vakantiepark in een wellness vakantiehuisje? Bij de onderstaande vakantieparken in Nederland worden er huisjes met sauna aangeboden.

Bungalows met sauna op vakantiepark

Bungalowpark Campanula met algemene sauna op vakantiepark

Bungalowpark Campanula is een kleinschalig vakantiepark in Noord-Holland. Bij Bungalowpark Campanula verblijf je in een bungalow en kan je tegen betaling van een toeslag gebruik maken van de onderstaande wellness faciliteiten:

  1. Rustruimte;
  2. Dompelbad;
  3. Finse sauna;
  4. Voetenbadjes;
  5. Twee massagedouches en een koude douche. afhuren;
  6. De Finse sauna bevindt zich in de saunaruimte nabij het overdekte zwembad.

De Finse sauna bevindt zich in de saunaruimte nabij het overdekte zwembad. In totaal kan je voor de prijs drie uur gebruik maken van de wellness faciliteiten. Het dragen van badkleding is verplicht en mag alleen door vakantiegangers van 16 jaar en ouder worden gebruikt.

♥ Bekijk hier de sauna op het bungalowpark;
♥ Bekijk hier alle faciliteiten bij Bungalowpark Campanula in Sint Maartensvlotbrug.

Bungalowpark Campanula met algemene sauna op vakantiepark

Bungalow met sauna in natuur – Natuurhuisje.nl

Wil je op vakantie naar een rustige omgeving in Nederland? Kies voor een natuurhuisje met wellness faciliteiten. Gebruik de zoekfilter ‘sauna’ op de website voor het zoeken naar je ideale bungalow met sauna in de natuur. In totaal zijn er in Nederland op dit moment (november 2020) 288 huisjes met sauna waarvan 33 bungalows met sauna.

Het aanbod aan natuurhuisjes met sauna is zeer divers. Het kan om een sauna binnen gaan en/of om een sauna in de tuin. Bij de ene locatie betreft het een Finse sauna en ergens anders gaat het om een infraroodsauna. Kijk dus goed wat je boekt. De onderstaande foto is van een bungalow in Drenthe met sauna buiten in de schuur.

Bungalow met sauna in natuur

Ben jij wel eens naar een bungalow met sauna geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen

Gerelateerde berichten